Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@05:12:44 GMT

رکورد منفی واردات نفت هند در 3 سال گذشته

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۴۵۱۳

اطلاعات منابع کشتیرانی و صنعتی نشان می‌دهد واردات نفت هند در سپتامبر به پایین‌ترین حد طی بیش از سه سال گذشته و معادل 3.82 میلیون بشکه در روز رسیده است. برخی پالایشگاه‌های هند به خاطر تعمیرات و ارتقا بسته شده اند و خرید نفت آنها کاهش پیدا کرده است.

ماه گذشته عربستان سعودی جای عراق را به عنوان بزرگترین عرضه کننده نفت به هند پس از یک وقفه 13 ماهه گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


واردات نفت هند در سپتامبر برای اولین بار از ژوئن 2016 به کمتر از 4 میلیون بشکه در روز رسید و حدود 18.7 درصد کمتر از واردات ماه اوت و 8.4 درصد کمتر از سال گذشته بود.
کاهش واردات نفت کسری مالی هند را در ماه سپتامبر محدود کرد ولی تا حدی به کند شدن کلی رشد اقتصادی و صنعتی هم اشاره دارد.
یکی از تحلیل گران ریفینیتیو گفت:« واردات کمتر تا حد زیادی به خاطر خاموش شدن پالایشگاه‌ها است چون باید سوخت یورو6 را از اول آوریل در کشور عرضه کنند. بارندگی های شدید و کاهش فعالیت های صنعتی و تولیدی هم تقاضا برای سوخت پالایش شده را پایین آورده است».
کاهش تقاضای صنعتی تقاضای سوخت در هند را در سپتامبر به پایین‌ترین حد طی دو سال گذشته رساند.
یکی از مقامات در یکی از پالایشگاه ها گفت:« با توجه به ضعف تقاضای سوخت شاهد افزایش ذخایر محصولات پالایش شده بودیم بنابراین مجبور شدیم پالایش نفت خام را کاهش دهیم و واردات را محدود کنیم».
اطلاعات دولتی نشان می دهد پالایش نفت خام در پالایشگاه های هند در ماه سپتامبر 7 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
عربستان سعودی در ماه سپتامبر حدود 830500 بشکه در روز نفت به هند صادر کرد در حالی که عراق 821 هزار بشکه در روز نفت فرستاده بود.
هند واردات از عراق را در سپتامبر کاهش داد در حالی که در ماه اوت مقادیر رکورد شکنی از نفت بصره را وارد کرده بود.
عربستان سعودی با پایین آوردن قیمت رسمی فروش نفت خود توانست خریداران بیشتری را نسبت به دیگر کشورها جذب کند. این کشور حتی پس از حمله به تأسیسات نفتی خود، تقاضای نفت مشتریانش را تامین کرد.
عربستان سعودی قیمت رسمی فروش نفت سبک عرب را در ماه سپتامبر 0.75 دلار در هر بشکه پایین آورد در حالی که نفت بصره عراق با 0.40 دلار کاهش در هر بشکه فروخته می‌شد.
امارات متحده عربی سومین تامین کننده بزرگ نفت هند در سپتامبر پس از یک وقفه هفت ماهه شد و نیجریه را به رتبه چهارم فرستاد. ونزوئلا در ماه اوت در رتبه چهارم قرار داشت و امارات پنجم بود.
آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد مصرف نفت هند از 2014 تا 2018 به طور میانگین 235 هزار بشکه در روز افزایش یافته بود. رشد مصرف نفت هند در 2019 احتمالا 170 هزار بشکه در روز خواهد بود که کمترین سرعت رشد از 2014 است و دلیل آن کند شدن رشد اقتصادی است.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000FuV برچسب ها: نفت ، هند ، واردات

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نفت هند واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۴۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت‌) پس از آنکه داده‌های صنعت در هفته گذشته کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا را نشان داد، افزایش یافت که نشانه مثبتی برای تقاضا بود. اگرچه بازارها به‌دقت مراقب خصومت‌ها در خاورمیانه بودند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال امروز ساعت ۶ و ۳۴ به وقت گرینویچ با ۲۶ سنت یا ۰.۲۹ درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، هر بشکه نفت خام دبلیوتی‌آی آمریکا با ۲۶ سنت یا ۰.۳۱ درصد افزایش، ۸۳ دلار و ۶۲ سنت معامله شد.

به‌گفته منابع بازار با استناد به آمار مؤسسه نفت آمریکا، ذخیره‌سازی‌های نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ آوریل ۳ میلیون و ۲۳۷ هزار بشکه کاهش یافت، درحالی‌که ۶ تحلیلگر در نظرسنجی رویترز انتظار افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.

معامله‌گران بازار نفت برای تأیید این کاهش منتظر داده‌های رسمی ایالات‌متحده آمریکا درباره ذخیره‌سازی‌های نفت و فرآورده‌های نفتی، خواهند بود.

کد خبر 6087759 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در «اس‌اندپی»کاهش یافت
  • رکورد منفی ژاپن برای اولین بار/ شمشیر سامورایی ها دیگر برنده نیست
  • قیمت نفت نزولی شد
  • قیمت نفت کاهش یافت