Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد شریعتمداری» امروز (چهارشنبه) پس از پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مشکلات شرکت‌های واگذار شده به بخش خصوصی، افزود: هر کدام از این شرکت‌ها مشکلات خاص خود را دارند، اما در مجموع در قانون واگذاری شرکت‌ها و خصوصی سازی دولتی نقایصی وجود دارد.

وی اضافه کرد: سازمان خصوصی سازی باید تا ماه‌ها پس از تحویل به بخش خصوصی با خریداران شرکت‌های مهم که در بحران به سرمی‌بردند و بدهی بانکی در دوره قبل از واگذاری داشتند یا به نظام مالیاتی بدهکار بودند همراهی می‌کرد تا اتفاقات کمتری را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کار با بیان اینکه واگذاری این شرکت‌ها به بخش خصوصی چاره کار نیست، افزود: در برخی موارد مالک خود دولت است، برای نمونه ۳۱ درصد حداکثر سهم آذرآب به بانک کشاورزی اختصاص داشته و منابع مالی نیز در اختیار دارد اما مشکلات این شرکت تحت تاثیر عوامل متعددی است.

وی ادامه داد: تعیین تکلیف و تثبیت مالکیت شرکت‌ها به گونه‌ای نیست که کارگران احساس کنند در آینده، شرکت ها از شرایط با ثباتی برخوردار خواهد شد و این شاید مهمترین دلیل نگرانی‌هاست و این اختلافات موجب عدم پرداخت حقوق و دستمزد کارگران و مشکلات پس از آن می‌شود.

شریعتمداری گفت: برخی از این تغییرات با اصلاح قانون برطرف می‌شود و باید در بررسی مجدد قانون واگذاری، پیشنهاداتی از سوی وزیر اقتصاد تهیه و ارائه شود و برخی نیز با مصوبات شورای عالی واگذاری حل و فصل می‌شود.

خبر خوش برای معلولان

وزیر کار در ادامه از بررسی قانون جامع حمایت از معلولان در هیات دولت خبر داد و گفت: قانون جامع حمایت از معلولان سال ۱۳۹۶ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و ۶ آیین نامه اجرایی در جریان بررسی در کمیسیون‌های مختلف در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: امروز آیین نامه اجرایی ماده ۹، ۱۲ و ۱۳ در جلسه هیات وزیران در دست رسیدگی قرار دارد و یکی پس از دیگری تصویب می‌شود.

شریعتمداری درباره جزئیات آئین نامه‌ها توضیح داد: آیین نامه ۹ به استفاده از معافیت پرداخت هزینه‌های تحصیلی آموزش عالی معلولانی که به مراکز آموزش عالی دسترسی دارند مربوط می‌شود و ماده ۱۲ به پرداخت یارانه‌ای کارفرمایانی مرتبط است که برای ارتقای سطح کارآیی و توانمندسازی معلولان، آنها را در واحدهای تولیدی خود به کار می‌گیرند.

وی ادامه داد: ماده ۱۳ نیز مربوط به کمک به حق بیمه سهم کارفرمای معلولانی است که در واحدهای تولیدی به کار گرفته می‌شوند،؛ با معافیت از حق بیمه کارفرما کمک جدی برای به کارگیری معلولان می شود.

شریعتمداری افزود: این سه آیین نامه از هفته آینده یکی پس از دیگری تصویب می‌شود و امیدواریم در ادامه این مسیر و تصویب آن در خدمت معلولان باشیم.

وزیر کار در ادامه درباره معترضان به حذف یارانه گفت: افراد برای اعتراض باید به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند و اعتراض خود را در ۲۰۰ کلمه اعلام کنند و براین اساس تا کنون از ۷۰۰ هزار نفری که در مرحله اول یارانه آنها حذف شد حدود ۱۰ هزار شکایت ثبت شده است.

وی افزود: شکایات ارسالی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و هیات رسیدگی کنندگان به تبصره ۱۴ بودجه رسیدگی شده و در صورت تایید ادعاها یارانه آنها واریز می‌شود.

شریعتمداری درباره افزایش یارانه افراد گفت: این موضوع مربوط سازمان برنامه و بودجه است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خصوصی سازی محمد شریعتمداری معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۴۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد

 مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شد تا مانع بزرگ برای کسب مجوز حرفه‌ای جهت حضور در رقابت‌های آسیایی برداشته شود.

به گزارش تسنیم، مراسم واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی امروز (چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403) با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد.

در این مراسم علاوه بر رضا درویش و علی خطیر مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، مسئولان فدراسیون فوتبال حضور داشتند.

به گزارش تسنیم، بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (5 درصد)، رفاه (5 درصد) و اقتصاد نوین (5 درصد) انتقال پیدا کرد.

10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

مالکیت مشترک سرخابی‌ها که در اختیار وزارت ورزش بود مشکل اصلی دو باشگاه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به شمار می‌رفت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سخنگوی کمیسیون اصل نود: تخلفات عمده‌ای در بخش خصوصی سازی انجام می‌شود روحانی: واگذاری استقلال و پرسپولیس حتما انجام شود

دیگر خبرها

  • مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • ۳۳۱۶ هزار فقره انشعاب جدید فاضلاب در استان مرکزی واگذار شد
  • ماجرای خطر یک کلاهبرداری بزرگ از قربانیان جنگ تحمیلی
  • سقف پرداخت حقوق در شرکت های دولتی چقدر است؟
  • نماینده کارگزاری عرضه سهام استقلال: از جزئیات واگذاری سهام استقلال اطلاع ندارم
  • پرسودترین و پرزیان‌ترین شرکت‌ های دولتی مشخص شدند | سقف پرداخت حقوق در شرکت های دولتی چقدر است؟