Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رییس سازمان محیط زیست گفت: آب خزر و جاده تهران - شمال را ما ارزیابی زیست محیطی می‌کنیم اما تخصیص آب با وزارت نیرو است.

 عیسی کلانتری رییس سازمان محیط زیست در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران  در پاسخ به سوالی در خصوص انتقال آب دریای خزر به سمنان، گفت: آب خزر و جاده تهران - شمال را ما ارزیابی زیست محیطی می‌کنیم اما تخصیص آب با وزارت نیرو است؛ آنها از ما درخواست می‌کنند ارزیابی زیست محیطی را بررسی کنیم و پاسخ مثبت و یا پاسخ منفی بدهیم و اگر هم ظرف مدت دوماه پاسخ ندهیم مثل قانون برنامه ششم مصوبه تلقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزارت نیرو در مردادماه از ما خواسته بود و ما گفتیم اگر این شش شرط را عملی کنند از نظر ما بلامانع است البته در حین اجرا هم ما باید نظارت کنیم.

کلانتری همچنین در خصوص نگرانی‌ها در رابطه با انتقال آب خزر گفت: حجم دریای خزر ۸۶ هزار میلیارد متر مکعب است و برداشت ما در سال حداکثر ۲۰۰ میلیون خواهد بود؛ برخی می‌گویند آب شور می‌شود اما اگر ۲۰۰ میلیون در سال برداشت شود ۲.۶ ملیون تن نمک به دریای خزر برمی‌گردد. این ۳ ۰.۰.۰. در هزارم درصد در صدسال می‌شود. برخی اطلاعات غلط می‌دهند و مساله را سیاسی می‌کنند.

وی ادامه داد: در سال ۹۲ و ۹۳ تصویب کرده بودند که ۳ میلیارد متر مکعب آب خزر به دریاچه ارومیه برود و این یعنی ۱۵ برابر این آبی که الان می‌خواهد برداشت شود و هیچ کسی صدایش درنیامده بود و وزارت نیرو و محیط زیست تایید کرده بودند اما ستاد احیای دریاچه ارومیه مخالفت کرد. آن زمانی که مصوب بود و بودجه هم‌ آماده بود کسی صدایش در نیامده بود. الان ۲۰۰ میلیون مترمکعب می‌خواهند ببرند اینقدر سرو صدا شده است. مسائل نباید سیاسی شود و باید فنی بماند. 

کلانتری گفت: وزارت نیرو از ما درخواست کرد و ما هم بررسی کردیم و شش شرط گذاشتیم، حالا اگر می‌خواهد اجرا کنند. شما اگر هر سنگی را بردارید و جابجا کنید اثرات زیست محیطی دارد اما دولت موظف است آب شرب و بهداشت همه شهروندان را تامین کند و منبع تامین این آب به هیچ کسی ربطی ندارد.

رییس سازمان محیط زیست بیان کرد:‌ طبق قانون توزیع عادلانه‌ آب وزارت نیرو باید برای آب شرب تامین باشد. همان وزارتخانه هم راهش را بلد است. من فقط بررسی زیست محیطی می‌کنم و شش شرط ما هم الزام‌آور است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • عملیات یمن علیه ناوشکن و کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی
  • یمن عملیات اخیر خود علیه ناوشکن و کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی را تشریح کرد
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • تأثیرات زیست‌محیطی سطل زباله چوبی