Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ارجمند گفت: چرا برای جایگزینی سمومی که به صورت قاچاق از کشوری مثل ترکیه وارد می شود، هزینه تولید سموم بیولوژیک به مراکز دانش بنیان داده نمی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، حجت الاسلام علی ارجمند امروز چهارشنبه در جلسه پدافند غیر عامل کشاورزی البرز که با حضور مدیران سازمان، ادارات کل تابعه و مراکز تحقیقاتی در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، گفت: سال‌هاست که مدیران جهاد کشاورزی شعار "امنیت غذایی" سر می دهند، اما در کشوری که سالانه غذای ۱۵ میلیون نفر انسان یا دور ریخته می شود و یا قبل از مصرف هدر می رود، قیمت خرید محصولاتی مانند گوجه، سیب و هندوانه در فصل برداشت به زیر ۵۰۰ تومان می رسد تا حدی که کشاورز انگیزه برداشت محصول خود را ندارد، باید "ایمنی غذایی" را بیش از امنیت غذایی وجه همت خود قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز باید باور کنیم که خط مقدم سلامت جامعه کشاوزران و دامداران هستند، اینکه سالانه ۱۰۰ هزار نفر به انواع سرطان ها مبتلا می شود و هزینه های نجومی صرف خرید داروها و تجهیزات پزشکی می شود هزینه کردن این بودجه های نجومی در حوزه درمان، شیپور را از سر گشاد آن زدن است!   حجت الاسلام ارجمند با تاکید بر اینکه باید بخشی از این هزینه ها صرف حمایت از تولید محصولات سالم و ارگانیک شود، اظهار داشت: چرا کسی سوال نمی کند که چرا آمریکایی که ایران را کاملا تحریم کرده و حاضر به فروش لاستیک هواپیما به ایران نیست در زمینه فروش غذای دام، بذر، اسپرم گاو و محصولات غذایی شرکت های خود هیچ محدودیتی ایجاد نمی کند؟   وی اظهار داشت: وقتی صدها بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد، انتظار می رود قبل از اینکه این بیماری ها از طریق دام به انسان منتقل شود و بخواهیم بودجه های نجومی برای مهار آن بیماری هزینه کنیم چرا بخشی از این بودجه ها را در سازمان دامپزشکی هزینه نکنیم؟.   نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی البرز در خاتمه تصریح کرد: با اینکه همه می دانیم پیشگیری مهمتر از درمان است؟! یا وقتی کشاورزان ما از ۲۶۰ نوع سم استفاده می کنند و بخش مهمی از این سموم مجهول الهویه و یا حتی خارج از رده هستند و تقریبا همه آنها وارداتی است؟ چرا برای جایگزینی سمومی که به صورت قاچاق از کشوری مثل ترکیه وارد می شود، هزینه تولید سموم بیولوژیک به مراکز دانش بنیان داده نمی شود و  یا از تولیدات بالفعلی که برخی از شرکت های با تولید محدود دارند حمایت نمی شود؟   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین پیشرفت‌های درمان سرطان در همایش جامعه اورولوژی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد علی زرگر با اشاره به اینکه همایش سالیانه جامعه اورولوژی ایران ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود، گفت: جامعه اورولوژی ایران متشکل از هفت انجمن علمی- تخصصی است؛ انجمن یوروآنکولوژی که در زمینه بررسی و تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری وتناسلی فعالیت می‌کند، انجمن اندویورولوژی و لاپاراسکوپی در حوزه جراحی‌های کم تهاجمی اورولوژی و نیز انجمن پیوند کلیه در این همایش جدید‌ترین دستاورد‌های درباره درمان سرطان را ارائه خواهند کرد.

رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین همایش سالیانه جامعه اورولوژی ایران افزود: با توجه به اهمیت مساله ناباروری مردان، انجمن آندرولوژی در این حوزه تحقیق می‌کند که جدیدترین دستاورد‌های آن در همایش امسال جامعه اورولوژی ایران به متخصصان این رشته ارائه می‌شود.

دکتر زرگر با اشاره به اینکه بازسازی آسیب‌های سیستم ادراری بر اثر تصادفات و یا به صورت ناهنجاری‌های مادرزادی در حوزه تخصصی انجمن جراحی ترمیمی اورولوژی است، گفت: از آنجا که با توجه به پیشرفت‌های علمی صورت گرفته در حوزه علوم پزشکی طی سال‌های اخیر رشته‌های پزشکی به زیر شاخه‌های تخصصی متعددی تقسیم شده اند، اورولوژی اطفال به صورت مستقل و تحت عنوان انجمنی با همین نام شکل گرفته و به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

­رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین همایش سالیانه جامعه اورولوژی ایران افزود: همچنین جامعه اورولوژی زنان و فانکشنال یورولوژی در کنار سایر انجمن‌های تخصصی در همایش امسال جامعه اورولوژی به ارایه جدیدترین دستاورد‌های حوزه‌های مربوط به خود خواهند پرداخت.

به گفته رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین همایش سالیانه جامعه اورولوژی ایران در چهارمین روز همایش فیلم‌های آموزشی روش‌های نوین جراحی در حوزه‌های سرطان‌های دستگاه ادراری، پیوند کلیه، ناباروری مردان و دستگاه‌های ادراری زنان و کودکان به متخصصان ارائه خواهد شد.

همزمان با برپایی بیست و هفتمین همایش سالیانه جامعه اورولوژی ایران (۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ماه امسال) نمایشگاه تجهیزات پزشکی جدیدترین ابزار‌های مربوط به حوزه اورولوژی را ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم
  • اظهارنامه پیش فرض ثمره اجرای سامانه مودیان
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • برخورد با هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی
  • جدیدترین پیشرفت‌های درمان سرطان در همایش جامعه اورولوژی