Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای ایستگاه جزر و مد سنجی و هواشناسی بندر شهید بهشتی چابهار هفت میلیارد ریال هزینه شده است.

محمد راستاد افزود: این ایستگاه با هدف ثبت و اندازه‌گیری داده‌های جزر ومدسنجی برای بهره‌گیری در ناوبری دریایی و مهندسی سواحل ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: استفاده کنندگان از این ایستگاه واحدهای درون سازمانی بنادر و دریانوردی، واحدهای بندری و دریایی، فنی و مهندسی، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و شیلاتی هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی به آغاز عملیات اجرایی برج کنترل و ترافیک دریایی بندر چابهار اشاره کرد و افزود: با ساخت این برج کنترل امکان اشراف کامل به خلیج چابهار و پایانه‌های مختلفی که در این خلیج وجود دارد فراهم می‌شود.

وی گفت: ساخت برج کنترل ترافیک دریایی به جهت ارتقای ایمنی دریانوردی و نظارت بر عملیات دریایی و بندری ضروری است.

راستاد با اشاره به اعتبار ۲۷ میلیارد تومانی سازه برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار، اظهار داشت: این سازه از حیث ارتفاع ۷۸ متر از سطح دریا فاصله دارد و با توجه به ارتفاع سطح زمین محل ساخت آن، بلندترین برج کنترل ترافیک دریایی بنادر کشور محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: برج کنترل بندر چابهار با هدف دید کامل به محوطه‌های بندری بنادر شهید کلانتری و شهید بهشتی چابهار، موج شکن و مسیر آبراه و به منظور استقرار برج مراقبت دریایی ( VTS) و مرکز جست و جوی نجات دریایی ( MRCC) ساخته م‌یشود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: با تجهیزات ناوبری و الکترونیکی که روی این برج مستقر خواهد شد مدیریت ترافیک دریایی در بندر چابهار در شرایط خوب و مطلوبی انجام می‌شود.

وی با اشاره به روند خوب ورود کشتی‌های تجاری به بندر چابهار خاطر نشان کرد: به دنبال افزایش ورود کالاهای اساسی به این بندر هستیم که به طور حتم نیاز است که از نظر سرعت، کیفیت عملیات و فرآیند ترخیص کالا نظارت صورت گیرد تا شاهد توقف و ماندگاری کالاها نباشیم.

راستاد با اشاره به برگزاری نشست هیات عامل این سازمان در بندر چابهار گفت: با برگزاری نشست هفتگی این هیات در بندر چابهار به طور اختصاصی به بررسی چالش‌ها و مشکلات این بندر پرداخته می‌شود.

به گزارش ایرنا بازدید از پروژه دایک حفاظت ساحلی جنوب شرقی بندر شهید بهشتی، انبارهای سرپوشیده، زیرساخت‌ها، اسکله‌ها، تجهیزات استراتژیک، ساختمان‌های عملیاتی، پروژه تأسیسات زیربنایی، سوله غلات و انبارهای چندمنظوره طرح توسعه بندر شهید بهشتی و شرکت در نشست بررسی موانع، مشکلات و ارائه راهکارهای توسعه‌ای بندر چابهار از دیگر برنامه‌های مدیرعامل و اعضای هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور به بندر چابهار است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هواشناسی بندر چابهار بنادر و دریانوردی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال

 ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به ارزش سرمایه‌گذاری قریب به ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در اواخر پارسال  گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.

او روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی طی چند سال اخیر را رو به رشد عنوان کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان می‌گوید: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.  

 آقای گرایلو گفت: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.

با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​