Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد زارعی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نشست کارگروه کشاورزی، آب و منابع طبیعی شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری، اظهار کرد: ۳۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان زیر کشت تابستانه بوده که بسیاری از کشاورزان محصولات خود را بدون هیچگونه مشکلی برداشت و در بازار عرضه کردند.

وی با اشاره به کشت ۲۳ هزار هکتار ذرت و ۷ هزار هکتار شالی در شهرستان، افزود: فرایند برداشت و خرید این دو محصول که امسال به صورت انبوه در این شهرستان کشت شده ویژه و خاص است بنابراین لازم است دستگاه های متولی در این زمینه مساعدت لازم را داشته باشند به همین منظور جلسات مقدماتی با عوامل برداشت این محصولات از جمله تشکل های بخش کشاورزی، شالی کوبی ها و واحدهای ذرت خشک کنی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی دزفول توضیح داد: بهبود قیمت برنج و سیلابی که در خوزستان رخ داد موجب شد تا شرایط مناسبی برای توسعه کشت برنج در استان فراهم آید به گونه ای که امسال ۲۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان زیر کشت محصول برنج رفته که همه این محصول باید در یک بازه زمانی ۲۰ تا ۳۰ روزه در آبان ماه برداشت شود.

زارعی میزان برداشت برنج از این اراضی را یک میلیون تن برشمرد و گفت: حجم بسیار زیادی از این محصول باید خشک و فراوری شود که امکانات و تجهیزات خوزستان پاسخگو نخواهد بود بنابراین مقرر شده تا از تمامی امکانات کشور از جمله شالی کوبی های استان های شمالی در طول زمان برداشت استفاده شود.

وی ادامه داد: تا پیش از این پیک کشت برنج در شهرستان دزفول ۴ هزار تا حداکثر ۵ هزار هکتار بود اما این رقم در سال جاری به ۷ هزار هکتار رسیده که نوین و مکانیزه شدن روش کشت و برداشت این محصول با همکاری محققان و مرکز تحقیقات صفی آباد دزفول و با استفاده از ماشین آلات پیشرفته از جمله دلایل اصلی رشد و توسعه کشت برنج در دزفول است چرا که در گذشته به دلیل مصرف بالای آب و هزینه های زیاد، برنج به مقدار کمی در این شهرستان کشت می شد.

زارعی همچنین بیان کرد: برای برداشت محصول برنج و ذرت نیازمند مساعدت دستگاه هایی همچون شرکت نفت به منظور تامین سوخت کامیون ها هستیم همچنین لازم است اداره برق نیز نسبت به مدیریت برق مسیرهایی که مراکز خرید این محصولات در آن قرار دارند اهتمام لازم را به عمل آورند تا وقفه ای ایجاد نشود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه صرفا ۴ واحد برنج خشک کنی در این شهرستان وجود دارد، گفت: این واحدها فقط برای ۵۰ درصد از ظرفیت تولید برنج شهرستان یعنی ۱۰ هزار تن کافی هستند و برای خشک کردن ۱۰ هزار تن دیگر باید از واحدهای ذرت خشک کنی استفاده کنیم.

زارعی در ادامه با اشاره به تشکیل یک هزار و ۹۱ پرونده برای کشاورزران خسارت دیده از سیلاب فروردین ماه، عنوان کرد: با همکاری ۸ بانک عامل در شهرستان خسارات بالغ بر ۷۰ درصد از این کشاورزان پرداخت شده است.

کد خبر 4754459

منبع: مهر

کلیدواژه: احمد زارعی شهرستان دزفول جهاد کشاورزی خوزستان کاشت برنج اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین قزوین گرگان شهرکرد سانحه تصادف استانداری سمنان شیراز خطبه های نماز جمعه موکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از اضافه برداشت ۲.۳ میلیون مترمکعبی آب در خاتم و مروست

ایسنا/یزد رئیس اداره منابع آب خاتم و مروست از صرفه‌جویی بیش از دو میلیون و ۳۵۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی این اداره در یک سال گذشته خبر داد.

مهدی حیدری با اشاره به اهمیت حفظ آبخوان‌ها، گفت: در راستای طرح احیا و تعادل بخشی و با تلاش گروه گشت و بازرسی این اداره، تعداد ۴۵ حلقه چاه غیر مجاز شناسایی شد و همچنین ۲۵ مورد تقلیل منصوبات و کاهش آبدهی چاه‌های مجاز صورت گرفت که این امر صرفه‌جویی بیش از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار متر مکعب آب را در یک سال گذشته در پی داشت.  

وی با بیان اینکه تعداد ۲۵ حلقه چاه غیر مجاز پر شده است، افزود: با انجام دیگر اقدامات حفاظتی، تعداد ۱۱ مورد ادوات حفاری غیر مجاز توقیف شد و همچنین ۴۱ مورد قطع برق و پلمب منصوبات چاه‌های مجاز دارای تخلف و ۳ مورد کشیدن منصوبات غیر مجاز انجام شد.   

حیدری با اشاره به همکاری خوب دستگاه قضایی و انتظامی این دو شهرستان برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب زیر زمینی  و سطحی اظهار داشت: این اداره با هرگونه تخلف در زمینه منابع آبی برخورد قانونی و جدی خواهد داشت.

رئیس اداره منابع آب خاتم و مروست با بیان اینکه ۲۱۹ مورد مجوز برای جبران کاهش آبدهی مجاز چاه های کشاورزی، صنعت و خدمات و شرب صادر شده است، ابراز کرد: ۵۹ مورد مجوز تأمین آب برای واحدهای صنعتی، خدماتی و دامی با حجم بیش از ۴۵۰ هزار متر مکعب برای این دو شهرستان صادر شده است.  

وی همچنین به وضعیت خوب این دو شهرستان در نصب کنتور های هوشمند در دو بخش کشاورزی و صنعتی اشاره کرد و گفت: ۷۷ در صد از چاه‌های صنعتی و ۹۹.۸درصد از چاه‌های کشاورزی این دو شهرستان به کنتور هوشمند مجهز شدند و برای سومین سال پیاپی طرح تحویل حجمی آب کشاورزی با همکاری کشاورزان به طور کامل انجام شد.   

رئیس اداره منابع آب خاتم و مروست افزود: هزار و ۲۱۸ مورد بازدید چاه و قنات و کالیبراسیون کنتور های هوشمند چاه‌های کشاورزی و صنعت و خدمات از سوی گروه گشت و بازرسی این اداره انجام شده است.

وی همچنین ابراز کرد: در راستای مشارکت همگانی مردم و مسئولین در حفاظت بیشتر از منابع آب، تعداد ۲ جلسه شورای حفاظت از منابع آب و ۴ جلسه میز خدمت در محل نماز جمعه برگزار شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه ای یزد، حیدری در پایان به بهسازی و ترمیم بندهای خاکی و لایروبی بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ متر از رودخانه های این دو شهرستان اشاره کرد و گفت: عملیات لایروبی رودخانه مرکزی چاهک به طول ۱۴۰۰ متر، رودخانه چنارناز به طول ۲۰۰ متر و رودخانه مروست به طول ۳ هزار و ۲۵۰ متر انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۴ هزار هکتار باغ مازندران شناسنامه‌دار شد
  • ۱۴ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه دار شد
  • برداشت گندم از مزارع هرمزگان ۷۰ هزار تن پیش‌بینی شد
  • شخم بیش از نیمی از شالیزار‌های شهرستان ماسال
  • قائم شهر شهرستان پیشرو در کشت مکانیزه برنج
  • همکاری در تدوین سند توسعه دریامحور دستور کار سال ۱۴۰۳
  • نخستین برداشت گندم کشور در هرمزگان
  • جلوگیری از اضافه برداشت بیش از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار متر مکعب آب + عکس
  • جلوگیری از اضافه برداشت بیش از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار متر مکعب آب
  • جلوگیری از اضافه برداشت ۲.۳ میلیون مترمکعبی آب در خاتم و مروست