Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@02:50:29 GMT

استخر سلطانیه در انتظار تامین اعتبار

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۷۰۶۰

استخر سلطانیه در انتظار تامین اعتبار

فرماندار سلطانیه گفت: باید اهتمام لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی این شهرستان، از جمله استخر سرپوشیده وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، حسین رحمانی‌هزاررود در دیدار با رئیس و کارکنان اداره ورزش و جوانان شهرستان سلطانیه با اشاره به سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حوزه‌های کلان، گفت: دولت دوازدهم، نگاه ویژه‌ای به قشر جوان جامعه در راستای رشد و اعتلای کشور دارد، به ‌طوری‌که از انتخاب و انتصاب نیروهای جوان برای تصدی پست‌های مدیریتی تا ساماندهی امور جوانان در زمینه اشتغال، مسکن، ازدواج و غیره عملکرد درخشانی را از خود بر جای نهاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار سلطانیه، یکی از ضروریات لازم برای کسب موفقیت‌های مطلوب در زمینه‌های ورزشی را بهره‌مندی از تجهیزات ورزشی به روز دانست و تاکید کرد: متولیان ورزش و جوانان باید با نگرش ویژه اقدامی جدی برای ایجاد توازن و عدالت بین این شهرستان و سایر مناطق استان از منظر تجهیزات و ادوات ورزشی معمول دارند.

وی گفت: نقش ایجابی ورزش در پیشگیری از بروز بسیاری از مسائل اجتماعی نظیر اعتیاد بسیار تاثیرگذار است؛ لذا مسئولان مربوطه بایستی نسبت به ترغیب عموم مردم برای شرکت در ورزش‌های همگانی توجه ویژه‌ای داشته و بدین ترتیب موجبات پویایی و نشاط افراد را فراهم سازند.

رحمانی‌هزاررود ادامه داد: سلامت انسان‌ها را بایستی از چهار وجه سلامت جسمی، روحی، معنوی و سلامت اجتماعی مورد بررسی قرار داد که در این میان سلامت جسمی پایه و اساس سلامت روحی و معنوی و در کل زیربنای سلامت اجتماعی است که ورزش عامل مهمی در راستای ارتقای سلامت جسمی افراد جامعه قلمداد می‌شود.

فرماندار سلطانیه یکی از خواسته‌ها و مطالبات مردم این شهرستان را تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام سلطانیه در حوزه ورزش و جوانان از جمله استخر سرپوشیده، سکوی تماشاچیان، سالن ورزشی روستای ویر و غیره دانست و تاکید کرد: بایستی مسئولان استانی و شهرستانی پیگیری‌های لازم نسبت به تامین اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح‌ها را داشته باشند.

این مسئول افزود: سلامت، مولفه مهمی در جامعه است و بایستی ضمانت‌های لازم برای سلامتی شهروندان تامین شود، بنابراین ایجاد نشاط و شادابی در لایه‌های مختلف جامعه و به طریق ممکن که سرمنشأ بهداشت روحی و روانی اجتماع عنوان می‌گردند، بایستی مدنظر مسئولان ورزش و جوانان باشد.

وی تاکید کرد: یکی از نگاه‌های ویژه دولت تدبیر و امید ارج‌گذاری بیش از پیش به قشر بانوان جامعه بوده، بنابراین ساماندهی شایسته امر ورزش بانوان شهرستان از جمله تاکیدات است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استخر سلطانيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث ورزشی خراسان چگونه به نام یک نفر سند خورد؟

به گزارش قدس خراسان، کمتر خراسانی را می‌توان یافت که کشتی باچوخه را نشناسد و علاقه‌ای به این رشته جذاب و دیدنی نداشته باشد. چوخه از شمالی‌ترین نقطه خراسان شمالی تا جنوبی‌ترین آبادی خراسان جنوبی خواهان داشته و دارد.

بی‌مهری‌هایی درباره مادر چندین رشته ورزشی که بیشتر آن‌ها ماهیتی رزمی دارند، صورت گرفته و بچه‌های کشتی باچوخه هرکدامشان قوانین و مقرراتی مستقل و رقابت‌هایی جداگانه دارند. آن‌ها حتی در المپیک هم دارای جایگاه خاص خود هستند؛ اما مادر این رشته‌ها این روزها حال خوشی ندارد. کشتی باچوخه حالا نه آزادکاری به کشتی خراسان، ایران و جهان معرفی می‌کند، نه جودوکاری کارکشته تحویل میادین ورزشی می‌دهد و نه از کوراش‌کار و کبدی‌کارانی می‌توان نشان یافت که از گودهای خاکی چوخه به ورزش ایران و جهان شناسانده شده‌اند. کشتی باچوخه هرچه اکنون دارد، از سال‌های دور است. حتی برخی گستاخی و فرصت‌طلبی‌هایشان را به حدی رسانده‌اند که مالکیت آن را ادعا کرده‌ و سند به نام خود و فرزندانشان زده‌اند. مسئولان اگر دلشان به حال ورزش خراسان می‌سوزد، بد نیست پیگیر این مسئله باشند که مگر می‌شود میراث معنوی چندین و چندساله ورزش این دیار را به نام فردی سند زد؟ اگر این‌گونه باشد، شاهنامه و اشعار ناب فردوسی در وصف کشتی یلان این مرز و بوم تکلیفش چیست؟ حتماً پس از این قرارشان مصادره و سند زدن شاهنامه است!

البته این مسئله در ورزش خراسان به امروز و دیروز برنمی‌گردد و سال‌ها پیش باشگاه ابومسلم با آن ریشه و سابقه به نام پدر و پسری سند خورد و این بار کشتی باچوخه با همان سناریو در حال از بین رفتن است!

پیشکسوت کشتی باچوخه خراسان در واکنش به این موضوع می‌گوید: باید تأسف بخوریم برای ورزشی که مدیران ناکارآمدی دارد. این موجب شده برخی افراد از شرایط موجود سوءاستفاده کنند و آشکارا میراث چندهزار ساله خراسان را به نام خود سند بزنند.

سند چوخه برای پدر و پسر!

علی شهیدی ادامه می‌دهد: چند ماه است جامعه چوخه‌کاران و چوخه‌دوستان با این خبر در شوک قرار گرفته‌اند. پرسش ما از مدیر کل ورزش، وزیر ورزش، نمایندگان مجلس و حتی مقام‌های قضایی این است که چطور ممکن است فردی با کمترین سابقه فعالیت در کشتی باچوخه ادعا می‌کند و خیلی راحت سند شش‌دانگ برای مالکیت این رشته به نام خودش و پسرش می‌گیرد.(پنج‌دانگ به نام خودش و یک دانگ به نام پسرش) آن هم درست زمانی که چند قاضی و مسئول از دادگستری امور مربوط به کشتی چوخه را برعهده داشتند! هر فرد ناآگاهی هم می‌داند این کار از ریشه اشکال دارد. اگر این‌گونه است، هر کسی می‌تواند به دنبال سند زدن رشته‌های ورزشی دیگر به نام خودش باشد. این کار را با کدام دلیل و استدلال انجام دادند؟ 

وی اظهار می‌کند: یادم می‌آید چند سال پیش چنین موضوعی در خصوص باشگاه ابومسلم اتفاق افتاد و به یکباره برای این تیم ریشه‌دار مالک پیدا شد آن هم به نام پدر و پسری دیگر. پس از آن هر روز وضعیت ابومسلم وخیم‌تر و سرانجام به طور کامل از روی نقشه ورزشی کشور حذف شد. اگر قصد و هدف از سند زدن کشتی باچوخه این است که چوخه را ریشه‌کن کنند، باید بگویم اگرچه این رشته مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته؛ اما چون چوخه ماهیتش مردمی بودنش است، هیچ وقت از بین نخواهد رفت.

ضعف چوخه برابر با تضعیف چند رشته ورزشی

پیشکسوت کشتی باچوخه خراسان با ابراز گلایه از مسئولان درخصوص بی‌توجهی به مردمی‌ترین ورزش خراسان می‌گوید: بی‌مهری‌ها به جایی رسیده که پس از این همه سال فعالیت، این رشته پرطرفدار کشتی باچوخه حتی یک اتاق برای گذران امور خود ندارد! همه رشته‌هایی که از چوخه تغذیه می‌شوند مثل جودو، کوراش، کشتی آزاد، آلیش و حتی کبدی هم مکان و دفتر دارند و هم بودجه و امکانات؛ اما کشتی باچوخه هر روز وضعیتش بدتر می‌شود. اگر امروز خراسان نه کشتی‌گیر آزادکار شاخصی دارد و نه جودوکار مطرحی، دلیلش نادیده گرفتن کشتی باچوخه است.

شهیدی می‌افزاید: کشتی باچوخه تا جایی رشد کرد که حتی مسابقات جهانی برای آن ترتیب دادند و یک دوره در هندوستان برگزار شد. در گذشته هر هفته گودهای سطح شهر مشهد پر می‌شد از تماشاچی و چندین هزار نفر کشتی‌ها را از نزدیک با کیفیت بالا می‌دیدند؛ اما چرا الان ۱۵ تا ۲۰۰ نفر که بیشترشان ریش‌سفیدان و پیشکسوتان هستند، به گودها می‌روند؟ اگر حضور و حمایت‌های همین افراد هم نباشد، کشتی باچوخه به طور کامل خواهد مرد! درست زمانی که گود کشتی باچوخه مهدی‌آباد در مشهد را برچیدند، فاتحه این رشته خوانده شد و دیگر نتوانست خودش را جمع و جور کند.

جست‌وجوی چوخه در فیلم و عکس‌های قدیمی!

کشتی‌گیر و پیشکسوت کشتی باچوخه مشهد نیز درخصوص شرایط فعلی این رشته می‌گوید: در یک کلام باید بگویم با قاضی و سرهنگ و کارمند نمی‌شود رشته‌ای را که از ابتدا مردمی بوده، اداره کرد. کشتی چوخه باید به دست مو سفیدکرده‌های این رشته اداره شود البته با حمایت و همراهی مسئولان.

عباس نیک‌سرشت ادامه می‌دهد: نمی‌دانم با هدف یا بی‌هدف برخی‌ها که اصلاً از خانواده چوخه نبودند، چه کردند که این رشته ورزشی تا مرز محو شدن پیش رفت و چنانچه فکری برایش نکنند، از چند سال آینده باید چوخه را در عکس و تصاویر گذشته  جست‌وجو کنیم.

وی همچنین بیان می‌کند: در گذشته هم برای بدست آوردن قند گودها هر هفته رقابت شدید و جذابی برپا بود و هم در مسابقات مختلفی که برگزار می‌شد، مدعیان زیادی حضور داشتند. الان متأسفانه پهلوانی نمانده و اگر رقابتی برگزار می‌شود، سطح بسیار پایینی دارد! کشتی چوخه به برگزاری رقابت در برخی از مراسم‌های عروسی آن هم در بعضی نقاط استان محدود شده است! 

خبرنگار: هاشم رسائی‌فر

فاطمه سعادتیان

دیگر خبرها

  • بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
  • همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان تربت جام برگزار شد
  • برگزاری رقابت‌های هندپلو توسط شهرداری ارومیه
  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • میراث ورزشی خراسان چگونه به نام یک نفر سند خورد؟
  • افزایش ۲۰ درصدی میزان بازدید گردشگران از آثار تاریخی سلطانیه
  • برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی مددجویان بهزیستی در بوکان
  • بهره‌مندی نیمی از مردم خمین از استخر؛ در صورت افتتاح!
  • خانه شطرنج اسلامشهر افتتاح شد
  • ۹۰ میلیارد ریال اعتبار مرمت پل تاریخی خاتون کرج تامین شد