Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛‌ روزنامه «بلو مونتن ایگل» در گزارشی به وضعیت مسلمانان شهر تیووانای مکزیک پرداخته است. در این گزارش آمده که هر هفته، مهاجران مسلمان آفریقایی و خاورمیانه در محله Playas de Tijuana جمع می‌شوند تا در تنها مسجد این شهر عبادت کنند.

پناهجویانی از سوریه در کنار مهاجرانی از توگو، سومالی و غنا نماز می خوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این مهاجران «بالا» 33 ساله، همسرش و دختر 2 ساله آنها هستند. این خانواده غنائی چهار ماه را در این شهر گذرانده‌اند و این مسجد یادآور اجتماع آنها در شهر اکرا، پایتخت غنا است.

بالا، که به دلیل وضعیت مهاجرت خود در مکزیک، حاضر نشد نام خانوادگی خود را فاش کند، گفت: همه ما از دیدن یکدیگر بسیار خوشحالیم. این مسجد به مهاجران مسلمان تیووانا کمک می‌کند که در یک کشور خارجی حس کنند در خانه خود هستند. برای برخی از مهاجران به ویژه زنانی که حجاب دارند، مکزیک می‌تواند یک مکان گیج کننده باشد.

سونیا گارسیا، بنیانگذار بنیاد مسلمانان لاتین تبار در مورد وضعیت مسلمانان در این کشور گفت: یافتن مکانی برای نمازهای پنجگانه در روز نیز می‌تواند یک چالش باشد، به خصوص برای مهاجران ساکن در پناهگاه‌ها. بنیاد مسلمانان لاتین‌تبار برای ساختن یک پناهگاه برای مهاجران مسلمان و زنان تبعید شده، کمک مالی جمع آوری می‌کند.

وی این پناهگاه را به عنوان یک مرکز اجتماع در نظر می‌گیرد که به مهاجران و تبعید شدگان، خدمات اجتماعی، مراقبت‌های پزشکی و فضایی برای نمازخواندن فراهم می‌کند.

گارسیا متولد مکزیک است. کاتولیک بزرگ شده و به اسلام گرویده است و سالها داوطلبانه در یتیم خانه‌های تیووانا و پناهگاه های مهاجران در مکزیک کار کرده است.

گارسیا در مورد مسلمان شدن خود گفت که وقتی اسلام آورد مردم به او خیره می شدند، حجاب او را می‌دیدند و سوالات عجیب می‌پرسیدند. مردم فکر می کردند که او یک عرب است.

هر گاه مهاجران مسلمان وارد پناهگاه‌های مهاجران می شوند با گارسیا تماس می‌گیرند. اگر آنها به انگلیسی یا اسپانیایی صحبت نکنند‌، وی داوطلبانی از مرکز اسلامی سن دیگو را که برای ترجمه به زبان عربی صحبت می‌کنند، می‌آورد.

مایته گوتیرز همکار گارسیا گفت: وقتی هیچ مترجمی وجود ندارد، آنها روش‌های دیگری پیدا می‌کنند، مانند استفاده از  گوگل ترنسلیت برای صحبت با گروهی از زنان سومالی.

برنامه آنها این است که یک انبار در نزدیکی مرز خریداری کنند و آن را به یک سرپناه با دفاتر کارمندان اجتماعی و وکلا، آشپزخانه، فضای پزشکی و یک نمازخانه که دارای نسخه‌هایی از قرآن است تبدیل کنند.

گارسیا گفت: این سازمان در حال حاضر دارای مکانی است که توسط یک معمار طراحی شده و تیمی از داوطلبان آماده ارائه خدمات حقوقی و اجتماعی هستند. تنها چیزی که احتیاج داریم، پول است. با ادامه ورود مهاجران به تیووانا ، نیاز به یک پناهگاه بیشتر می‌شود.

بنیاد مسلمانان لاتین تبار تاکنون 32 هزار دلار جمع آوری کرده اما گفته است که برای تکمیل این طرح به تقریبا 250 هزار دلار نیاز دارد. آنها در حال جمع آوری پول به صورت آنلاین هستند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا مسلمانان مکزیک اسلام قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان صاعقه چگونه رفتار کنیم؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ دکتر محمد مالمیر گفت: برای مثال هنگام بروز صاعقه اگر در نزدیکی پنجره بودید باید چه کاری انجام دهید؟ در گام نخست همه پنجره‌های خانه و یا ساختاری که در آن پناه گرفته‌اید را به دقت ببندید. پس از آن فضا‌های داخلی‌تر خانه را برای اقامت کوتاه مدت خود انتخاب کنید. اما چرا باید از نزدیک شدن به پنجره‌ها پرهیز کرد؟ جالب است بدانید که پنجره مسیری کاملاً مستقیم و در عین حال راحت را برای سفر صاعقه فراهم می‌آورد و احتمال خطر برای ساکنان افزایش خواهد یافت.

او همچنین گفت: اگر تحت هیچ شرایطی نمی‌توانید خود را به یک پناهگاه امن برسانید، باید به هر طریقی احتمال وقوع آسیب را از بین ببرید. صاعقه معمولاً در ارتفاعات بالا با نزدیک‌ترین جسم برخورد می‌کند، پس اگر ممکن است به سوی طبقات پایین‌تر حرکت کنید و تا جایی که می‌توانید ارتفاع را کاهش دهید همچنین از حضور در فضا‌های باز که اجسام بلندتر از شما در آن وجود ندارد، خودداری کنید، از جمله مهمترین این گروه محیط‌ها می‌توان به زمین فوتبال اشاره کرد، از قرارگیری در معرض اجسامی مانند درخت و یا تیر‌های برق به شدت خودداری کنید.

مالمیر توصیه کرد: به وسایل محافظت نشده مانند قطعات آهن و تیر‌های فلزی بلند نزدیک نشوید، دستگاه‌های الکتریکی همراه خود را خاموش کرده و از درختان تک و بلند، تپه‌ها، تیرک‌ها، سیم برق هوایی، فنس‌ها، لوله‌های فلزی آب، مناطق و علف‌زار‌های مرطوب و جویبار‌ها و مکان‌های پرآب و رودخانه‌ها دور شوید و از آنها فاصله بگیرید.

او با تأکید بر اینکه ایستادن زیر درخت روی تپه هنگام صاعقه خطرناک‌ترین اقدام است، مطرح کرد: اگر در فضایی باز هستید و احتمال وقوع صاعقه را می‌دهید، پناهگاه‌های امن منطقه را شناسایی کنید، در واقع آینده‌نگری اصلی مهم برای پیشگیری از آسیب‌های احتمالی صاعقه به شمار می‌رود.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان ادامه داد: همواره برای مقابله با شرایط بحرانی آماده باشید، یکی از جنبه‌های این آمادگی، در اختیار داشتن جعبه کمک‌های اولیه مجهز خواهد بود همچنین ممکن است طی وقوع صاعقه با قطع برق مواجه شوید از این رو بهتر است منابعی کمکی به همراه داشته باشید.

مالمیر گفت: برای آن که به یکی از مصدومان رعدوبرق کمک کنید، خود را در معرض خطر مستقیم قرار ندهید. بهتر است تا زمانی که احتمال خطر جدی وجود دارد صبر کنید و یا مصدوم را به محلی ایمن انتقال دهید. جالب است بدانید که صاعقه ممکن است یک محل مشابه را چندین‌بار مورد اصابت قرار دهد.

او همچنین گفت: چنانچه فردی دچار صاعقه‌زدگی شد، اطرافیان باید بلافاصله وضعیت علامت‌های حیاتی او را بررسی کنند و در صورتی که دچار ایست قلبی شده است، عملیات احیاء را انجام دهند، تماس با مراکز امدادی نیز برای انتقال سریع بیمار به بیمارستان باید انجام شود، زمان ایمن برای خروج از خانه، محل کار یا پناهگاه پس از فروکش کردن طوفان و رعدوبرق، نیم ساعت پس از شنیدن آخرین صدای رعد است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان افزود: موضوع اصلی این است که عده زیادی از افرادی که دچار صاعقه‌زدگی می‌شوند، از این خطر جان سالم به درمی‌برند، اما عده‌ای دیگر چندان خوش‌شانس نیستند و حتی پس از بازگشت به زندگی با احیای قلب امکان دارد در اثر هایپوکسی مغزی (دریافت کم اکسیژن به وسیله سلول‌های مغزی) یا خونریزی و ضایعه‌های متعدد شکمی جان خود را از دست دهند.

دکتر مالمیر با اشاره به مرگ چوپان ۱۹ ساله‌ای در صحرای روستای کرفس بر اثر برخورد صاعقه با وی گفت: براساس اظهارات همراهان، دیروز صاعقه از سر این جوان وارد شده و از پای چپش خارج شده و از ناحیه ورودی و خروجی دچار سوختگی شدید شده بود.

او همچنین به آمار برق‌گرفتگی در سال ۱۴۰۲ و جان‌باختن ۱۸ مرد و دو زن و مقایسه آن با سال ۱۴۰۱ و مرگ ۹ مرد اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه شاهد افزایش چشمگیر آمار برق‌گرفتگی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

دیگر خبرها

  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • تلاش برای جذب سرمایه گذار برای ساخت شهربازی در بوستان جوان قم
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی ویژه کارکنان دادگستری قم
  • از اندی گارسیا تا نادال؛ جود بلینگام در کنار ستارگان مشهور جهان در مراسم لوریوس / عکس
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • فرار ۲۰۰ هزار صهیونیست به پناهگاه‌ها در شمال اراضی اشغالی
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی کارکنان دادگستری قم
  • (ویدئو) پایان شکست ناپذیری دوین هِنی به دستان رایان گارسیا رقم خورد!
  • زمان صاعقه چگونه رفتار کنیم؟