Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، درباره توقف تولید سه مدل پراید و یک مدل پژو 405GLX گفت: به اعتقاد من اگر شرکت های خودرو سازی بتوانند نیاز خودرو کشور را تامین کنند کار خوبی است.

«عبدالله رضیان»، عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا، در خصوص توقف تولید سه مدل پراید و یک مدل 405GLX  بیان کرد: این کار اتفاق خوبی است اما باید بر روی شدنی بودن آن، بحث کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اعتقاد من اگر شرکت های خودرو سازی بتوانند نیاز خودرو کشور را تامین کنند کار خوبی است.

او ادامه داد: به دلیل اینکه این خودروها از کیفیت لازم برخوردار نیستند و عمر مفید آنها سپری شده، جایگزینی کار خوبی است. نیاز است تا برنامه ریزی صورت بگیرد که چه خودروهایی می‌خواهند جایگزین این 4 مدل شوند تا کسری که به دلیل توقف تولید این خودروها با آن روبرو خواهیم بود، جبران شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار کرد: نیاز است تا با یکسری شرکت ها خودرو سازی به استثنا شرکت های ژاپنی و کره ای قراردادهایی منعقد شود تا بتوانیم برند های جدیدی را تولید کنیم. آن برندهای جدید نیز باید از نظر قیمت و کیفیت خوب باشند.

رضیان با بیان اینکه ما از یک طرف می‌خواهیم خودرویی با کیفیت بهتر داشته باشیم، تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که وجود دارد تولید نمی‌تواند به اندازه کافی پاسخگوی تقاضا باشد از طرف دیگر بحث قطعه سازان ما نیز مهم است چرا که حجم بسیاری از تولید کنندگان ما برای پراید و پژوه قطعه سازی دارند و حال باید تغییر رویه دهند تا اشتغال آنها از بین نرود.

نماینده مردم قائمشهر در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه نیاز است که ما کیفیت خودرو های خود را بالا ببریم تا مردم حداقل در آن احساس امنیت کنند، توقف تولید این خودروها کار بسیار خوبی است؛ اما باید این نکته را نیز مدنظر داشت که اگر ما یکجا را درست می‌کنیم، جای دیگر را خراب نکنیم. بنابراین نیاز است تا مسائلی که دغدغه است را برطرف سازیم. اگر وزارت صنعت با این استراتژی عمل کند به اعتقاد من مشکلی برای این کار وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: مردم از پراید و پژو 405 خسته شده‌اند/ توقف تولید پراید و پژو 405 را باید به فال نیک گرفت قیمت خودرو افزایش داشته است/ بازار خودرو راکد است/ قیمت خودرو خارجی پایین آمده

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پراید خودرو سازی توقف تولید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۸۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: خودروسازان متخلف به قوه قضاییه معرفی می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی در جلسه پاسخگویی برخط در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در پاسخ به سوال شهروندی در حوزه تغییر اجباری خودروهای ثبت‌نامی سامانه یکپارچه به بهانه ارتقای محصولات و افزایش قیمت با نام‌های جدید، گفت: تمرکز وزارت صمت توسعه تولید کیفی و کمی خودرو، کاهش قیمت تمام شده و تولید خودرو رقابتی است و تمرکز اصلی وزارتخانه نیز حرکت به سمتی است که خودرو از کالایی سرمایه‌ای خارج شود. اما در مورد موضوع خاص مطرح شده، وفق قانون هر قرارداد و تعهدی داده شده خودروساز موظف است که طبق قانون عمل کند و اگر خودروساز به تعهدات خود عمل نکند، موضع وزارت صمت حمایت از مصرف‌کننده است و خودروساز متخلف را به قوه قضائیه معرفی می‌کند.

وی افزود: اگر خودروسازی می‌خواهد قرارداد را کنار بگذارد و خودروی جایگزین ارائه کند، این موضوع باید با توافق طرفین باشد و در غیر این صورت از مشتری حمایت می‌کنیم. درباره خودروی تارا ۵ هم که در این جلسه گفته شد با تغییر گیربکس افزایش قیمت بیش از ۱۹۰ میلیون تومانی داشته و مشتری هم وادار به خرید محصول ارتقا یافته شده، بررسی‌های لازم انجام خواهد شد و اگر خودروساز به تعهد خود عمل نکرده باشد، از مصرف‌کننده حمایت خواهیم کرد.

علی‌آبادی درباره نوسانات قیمت لاستیک خودرو و نحوه تخصیص لاستیک به قیمت دولتی نیز، گفت: تولید لاستیک در کشور سالانه ۲۱ میلیون است، در حالی که در کشور ۲۲ میلیون خودرو داریم و اگر فرض کنیم که هر خودرو در سال یک لاستیک نیاز دارد بر اساس استاندارد بین‌المللی ۲۲ میلیون حلقه لاستیک نیاز داریم و علاوه بر این با توجه به تولید سالانه بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو که هر کدام ۵ حلقه لاستیک نیاز دارند، میزان نیاز واقعی کشور سالانه ۲۷ میلیون است. بنابراین در این حوزه ناترازی وجود دارد.

وزیر صنعت تصریح کرد: برای رفع این ناترازی از سال گذشته واردات افزایش یافته و تعرفه واردات هم از ۳۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته است. همچنین سال قبل برای تشویق تولیدکنندگان به تولید بیشتر اجازه افزایش قیمت ۲۰ درصدی را دادیم و از سوی دیگر در آن زمان ارز تخصیص یافته از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به بیش از ۳۸ هزار تومان افزایش یافت. امیدوارم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی مشکلات تأمین لاستیک حل شود.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر فقط در تأمین رینگ ۱۳ و ۱۴ مشکلاتی وجود دارد و دلیل آن نیز این است که فقط در داخل تولید می‌شود. با توافقاتی که با انجمن لاستیک داشتیم به زودی مشکلات در این بخش نیز حل می‌شود. همچنین مقرر شده قیمت‌گذاری برای این رینگ‌ها که وزن کمی دارند، بر اساس وزن انجام نشود تا تولیدکنندگان به تولید این لاستیک‌ها تشویق شوند.

وی همچنین از مردم خواست که به عرضه لاستیک دولتی به چشم سهمیه نگاه نکنند و اگر نیازی به لاستیک ندارند از خرید لاستیک دولتی خودداری کنند و گفت: در بخش توزیع کننده‌ها مشکلاتی هست، اما نظارت باید از سمت مردم باشد. شهروندان می‌توانند این تخلفات را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.

کد خبر 6080211 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چرا «طلای ابلهان» واقعا ارزشمند است؟
  • افزایش قیمت کارخانه ای این خودرو کلید خورد | منتظر افزایش قیمت‌ سایر خودروها باشیم؟
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • وزیر صمت: خودروسازان متخلف به قوه قضاییه معرفی می شوند
  • وزیر صمت: حل مشکل تامین لاستیک به زودی
  • خودروسازان متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کنیم
  • ۸ هزار خودروی وارداتی تحویل مردم شد/ ثبت سفارش ۱۳۳ هزار خودرو
  • ثبت سفارش ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی/ بازبینی آیین‌نامه واردات خودروهای دست دوم