Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@13:56:34 GMT

چه عواملی منجر به سقوط هواپیمای تهران-یاسوج شد؟

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۸۶۲۹

چه عواملی منجر به سقوط هواپیمای تهران-یاسوج شد؟

به گزارش مهر، در پی سقوط هواپیمای ای تی آر متعلق به هواپیمایی آسمان در ارتفاعات رشته کوه دنا در ۲۹ بهمن ۹۶ که از تهران عازم یاسوج بود، اگرچه اداره کل سوانح سازمان هواپیمایی کشوری در دو گزارش مقدماتی و نهایی که به ترتیب در تاریخ های ۲۰ اسفند ۹۷ و ۱۵ خرداد ۹۷ اعلام کرده بود که اشتباه خلبان سبب سقوط این هواپیما و جان باختن ۶۶ مسافر (شامل ۶۰ مسافر و ۶ خدمه پروازی) شده است، اما در گزارشی که ۳ نفر از کارشناسان رسمی دادگستری برای ارائه به دادگاه رسیدگی به این پرونده تهیه کرده اند، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت هواپیمایی آسمان را به دلیل عدم انجام بازرسی های فنی در دوره های زمانی مورد نظر، عدم انجام امریه صلاحیت پروازی، عدم بررسی صلاحیت گروه پروازی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مقصران اصلی دانسته است.

در این گزارش، سهم معاون صلاحیت پروازی شرکت هواپیمایی آسمان و مدیرعامل سابق این شرکت و همچنین علی عابدزاده معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیران معاونت استاندارد پرواز این سازمان و همچنین مدیران شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به تفکیک تعیین شده است.

بر اساس این گزارش، نقش دو خلبان اول و دوم این هواپیما در سقوط آن مجموعا ۵ درصد است.

سهم عوامل مختلف در بروز سانحه - گزارش ارائه شده به دادگاه

گفتنی است مرجع قضایی رسیدگی کننده به پرونده سقوط هواپیمای تهران-یاسوج بر اساس گزارش دریافتی از کارشناسان رسمی دادگستری، رأی به تعلیق عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از کار در دادگاه بدوی داده است.

بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز از انفصال یکساله عابدزاده از خدمات دولتی و ۴ ماه زندان در دادگاه بدوی خبرداد که به گفته وی، طبیعتا این حکم باید به تایید دادگاه تجدیدنظر نیز برسد.

این در حالی است که هفته جاری عابدزاده نشستی با مهران کفاش معاون حقوقی و امور مجلس وزارت راه و شهرسازی برگزار کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۸۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید سازمان هواپیمایی کشوری درباره ماجرای خرید جت شخصی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: به پیشنهاد وزارت راه و ترابری و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در سال ۱۳۸۲ آیین‌نامه مالکیت و بهره‌برداری‌ هواپیمای شخصی به تصویب رسید. براساس این آیین‌نامه هر شخص حقیقی یا حقوقی دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران، مجاز است با رعایت قوانین و مقررات‌ مربوط، اقدام به خرید و مالکیت هواپیمای شخصی غیرنظامی کند. همچنین بهره‌برداری از هواپیمای شخصی منوط به اخذ مجوز صلاحیت پرواز هواپیما و بهره‌بردار، مطابق‌ استانداردهای پرواز و قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری است.

خبر جدید سازمان هواپیمایی کشوری برای خرید و فروش هواپیماهای جت۷ نفره | چه کسانی می توانند جت‌ خصوصی بخرند؟

در این راستا خبرنگاری در سال گذشته در مصاحبه‌ای با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری به پرسش درباره مالکیت خصوصی هواپیماهای خصوصی می پردازد، اما پس از انتشار مطالبی در این خصوص این پرسش مطرح می‌شود که خرید جت‌های شخصی به‌تازگی برای عموم آزاد شده است. این در حالی است که این موضوع نه تنها اتفاق جدیدی نبوده، بلکه آیین‌نامه مالکیت و بهره‌برداری ‌هواپیمای شخصی در سال ۱۳۸۲ به تصویب رسیده است. بر این اساس رویکرد سازمان هواپیمایی کشوری از ابتدا ترغیب و تشویق بخش خصوصی برای ورود به صنعت هوایی در چارچوب قوانین و مقرارت موضوعه کشور بوده است.

کد خبر 846171 برچسب‌ها هواپیما - سازمان هواپیمایی کشوری خبر مهم قانون اساسی ایران

دیگر خبرها

  • عواملی که منجر به تشدید خسارات سیل در چین شده است
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • خرید جت شخصی در ایران؛ بررسی افسانه‌ها و واقعیت‌ها
  • مشتری جت های شخصی در ایران چه کسانی هستند؟ | ۲۵۰ هواپیمای شخصی در ایران
  • اطلاعیه سازمان هواپیمایی درباره خرید جت شخصی
  • سازمان هواپیمایی به حواشی خرید جت شخصی واکنش داد
  • متقاضیان خرید جت شخصی بخوانند/ اطلاعیه سازمان هواپیمایی درباره خرید جت شخصی
  • واکنش سازمان هواپیمایی به حواشی خرید جت شخصی
  • اطلاعیه جدید سازمان هواپیمایی کشوری درباره ماجرای خرید جت شخصی
  • سازمان هواپیمایی: خرید و استفاده از جت‌ های شخصی موضوع جدیدی نیست