Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@07:09:50 GMT

شناسایی سالانه ۱۲ هزار مبتلا به سرطان سینه

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۹۵۹۸

به گزارش فارس،حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در افتتاحیه دهمین کنگره بین‌المللی سرطان پستان در مرکز همایش‌های رازی تهران که تا روز سوم آبان ادامه خواهد داشت، بیان داشت: سلامت زنان به عنوان محور کانون خانواده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، از همین رو، جهاد دانشگاهی تلاش کرده در حوزه پزشکی، بیشترین سرمایه گذاری را در زمینه درمان سرطان پستان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر مسیر پیشرفت کشور از طریق توسعه علمی و فناورانه، گفت: برای پایدار شدن توسعه، ما باید خودمان صاحب علم و فناوری باشیم. 

طیبی ادامه داد: یکی از وظایف جهاد دانشگاهی در طول این سال‌ها، اثبات توانایی انجام کارهای بزرگ فناورانه بوده است.

وی افزود: در حوزه پزشکی تلاش کرده‌ایم در خدمت درمان و بالین بیماران باشیم و پژوهشکده سرطان معتمد، یکی از مراکز موفق جهاد دانشگاهی در زمینه تشخیص و درمان سرطان پستان است.

کیوان مجیدزاده، رئیس دهمین کنگره سرطان پستان از شناسایی سالانه ۱۲ هزار بیمار مبتلا به سرطان پستان در کشور خبر داد.

وی گفت: نرخ بروز سرطان پستان در ایران بین ۳۲ تا ۳۴ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت زنان است و سالانه ۱۲ هزار مورد جدید ابتلا به این نوع سرطان در کشور شناسایی می شود.

مجید زاده حداقل طول عمر بیماران مبتلا به سرطان پستان در کشورمان را ۱۰ سال اعلام کرد و افزود: در حال حاضر روش‌های تشخیصی و درمانی بیماران مبتلا به سرطان پستان در کشور، از پیشرفت خوبی برخوردار شده است و باعث گردیده طول عمر بیماران افزایش یابد.

رئیس دهمین کنگره سرطان پستان با عنوان این مطلب که نرخ بروز سرطان پستان در کشور رو به افزایش است، افزود: پیش بینی می‌شود در دهه آینده میزان ابتلا به سرطان پستان در کشور  دو برابر شود.

وی میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پستان در ایران و کشورهای بلوک شرق را بیشتر از کشورهای غربی دانست و ادامه داد: آنچه مسلم است  توجه به مقوله پیشگیری  اهمیت بالایی در کنترل سرطان پستان دارد.

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد وابسته به جهاد دانشگاهی  در ارتباط با شیوع سرطان سینه در آقایان، گفت: بخشی از سرطان‌های پستان توارثی است که ژن معیوب از پدر و مادر به فرزند می‌رسد.

وی ادامه داد: میزان شیوع سرطان پستان در آقایان دو دهم درصد است که اگر از نوع توارثی باشد به ۶ درصد هم می‌رسد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند