Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@04:16:40 GMT

شناسایی سالانه ۱۲ هزار مبتلا به سرطان سینه

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۹۷۰۹

رئیس دهمین کنگره سرطان سینه گفت: نرخ بروز سرطان پستان در ایران بین ۳۲ تا ۳۴ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت زنان است و سالانه ۱۲ هزار مورد جدید ابتلا به این نوع سرطان در کشور شناسایی می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در افتتاحیه دهمین کنگره بین‌المللی سرطان پستان در مرکز همایش‌های رازی تهران که تا روز سوم آبان ادامه خواهد داشت، بیان داشت: سلامت زنان به عنوان محور کانون خانواده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، از همین رو، جهاد دانشگاهی تلاش کرده در حوزه پزشکی، بیشترین سرمایه گذاری را در زمینه درمان سرطان پستان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر مسیر پیشرفت کشور از طریق توسعه علمی و فناورانه، گفت: برای پایدار شدن توسعه، ما باید خودمان صاحب علم و فناوری باشیم. 

طیبی ادامه داد: یکی از وظایف جهاد دانشگاهی در طول این سال‌ها، اثبات توانایی انجام کارهای بزرگ فناورانه بوده است.

وی افزود: در حوزه پزشکی تلاش کرده‌ایم در خدمت درمان و بالین بیماران باشیم و پژوهشکده سرطان معتمد، یکی از مراکز موفق جهاد دانشگاهی در زمینه تشخیص و درمان سرطان پستان است.

کیوان مجیدزاده، رئیس دهمین کنگره سرطان پستان از شناسایی سالانه ۱۲ هزار بیمار مبتلا به سرطان پستان در کشور خبر داد.

وی گفت: نرخ بروز سرطان پستان در ایران بین ۳۲ تا ۳۴ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت زنان است و سالانه ۱۲ هزار مورد جدید ابتلا به این نوع سرطان در کشور شناسایی می شود.

مجید زاده حداقل طول عمر بیماران مبتلا به سرطان پستان در کشورمان را ۱۰ سال اعلام کرد و افزود: در حال حاضر روش‌های تشخیصی و درمانی بیماران مبتلا به سرطان پستان در کشور، از پیشرفت خوبی برخوردار شده است و باعث گردیده طول عمر بیماران افزایش یابد.

رئیس دهمین کنگره سرطان پستان با عنوان این مطلب که نرخ بروز سرطان پستان در کشور رو به افزایش است، افزود: پیش بینی می‌شود در دهه آینده میزان ابتلا به سرطان پستان در کشور  دو برابر شود.

وی میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پستان در ایران و کشورهای بلوک شرق را بیشتر از کشورهای غربی دانست و ادامه داد: آنچه مسلم است  توجه به مقوله پیشگیری  اهمیت بالایی در کنترل سرطان پستان دارد.

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد وابسته به جهاد دانشگاهی  در ارتباط با شیوع سرطان سینه در آقایان، گفت: بخشی از سرطان‌های پستان توارثی است که ژن معیوب از پدر و مادر به فرزند می‌رسد.

وی ادامه داد: میزان شیوع سرطان پستان در آقایان دو دهم درصد است که اگر از نوع توارثی باشد به ۶ درصد هم می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود شهامت ظهر دوشنبه در آئین تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید بیمارستان شهید جلیل یاسوج افزود: روزانه ۳ نفر در استان به شکل میانگین به سرطان مبتلا می‌شود.

وی ابراز داشت: تغذیه، محوری ترین مسئله در بحث سرطان است.

شهامت با تاکید بر نظارت بر تولید محصولات غذایی، تصریح کرد: مواد غذایی که به عنوان ضد سرطان و آنتی اکسیدان مطرح است، خود عامل سرطان است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: چرا در بخش سلامت فقط دانشگاه علوم پزشکی محور است و باید دید نقش سایر بخش‌ها و دستگاه‌ها به چه شکل است؟.

شهامت تصریح کرد: نقش جهاد کشاورزی ما و بخش‌های متولی در سلامت غذایی چگونه است؟.

شهامت خواستار تشکیل کارگروهی در محور سلامت شد و ابراز داشت: کمبود این کارگروه در استان احساس می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان خاطرنشان کرد: در بحث مطالبات بیمه‌ای باید اقدامات مطلوب و مناسبی شکل بگیرد و مشکلات و موانع برطرف شود.

شهامت با اشاره به تلاش برای رفع مشکلات معوقات پرنسل بیمارستان‌ها، گفت: در بخش کارانه ها و معوقات بروزرسانی از مواردی است که هدفگذاری شد.

کد خبر 6085206

دیگر خبرها

  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • تشخیص زودهنگام سرطان پستان با بیوسنسور ایرانی
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه با دستاورد محققان ایرانی
  • سنسور تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهاد دانشگاهی برای تسهیل در صدور اسناد
  • ۸۰ درصد از اراضی موقوفه تثبیت و مستند سازی شده است