Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ‌ خاشقچی که ستون نویس روزنامه واشنگتن پست بود، ‌ دوم اکتبر ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید و مثله شد.

دهها تن از مقام های ارشد و رهبران تجاری جهان سال گذشته این کنفرانس در عربستان تحت عنوان «ابتکارعمل سرمایه گذاری آینده» یا «داووس صحرا» را به همین دلیل تحریم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این همه، ‌ علاوه بر منوچین، «جرد کوشنر» داماد و مشاور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و «برایان هوک» نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امر ایران، هیات واشنگتن را در نشست امسال همراهی می کنند.

بعلاوه شرکت های مختلفی چون «گلدمن ساکس»، «جی پی مورگان چیس» و «سیتی گروپ» مدیران ارشد خود را راهی کنفرانس عربستان می کنند.

در این میان، رهبران هند و پاکستان برای شرکت در این نشست اعلام آمادگی کرده اند.

هدف از برگزاری این کنفرانس که هفته آینده آغاز می شود، ‌ جذب سرمایه گذاران خارجی برای کمک به ریاض جهت تنوع بخشی به اقتصاد متکی بر نفت خود است.

قتل خاشقچی اصلاحات «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان را تحت الشعاع قرار داد و سوابق حقوق بشری وی و عربستان را زیر سوال برد.

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با انتشار گزارش هایی به این نتیجه رسید که ولیعهد دستور قتل خاشقچی را صادر کرده است.

همچنین گزارش «اگنس کالامارد» گزارشگر ویژه سازمان ملل نیز نشان داد که مدارک موثقی مبنی بر ارتباط بن سلمان با این قتل و تلاش برای سرپوش گذاشتن بر آن وجود دارد.۹۱۰۹

یازده مظنون در ارتباط با این قتل در ریاض محاکمه شده اند و پنج نفرشان با مجازات مرگ مواجه هستند، ‌ اما جلسات محاکمه پشت درهای بسته برگزار شده و اسامی متهمان رسانه ای نشده است.

سازمان عفو بین الملل روند محاکمات در ریاض را محکوم کرده و آن را دغلکاری و تمسخرعدالت دانسته است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روزنامه نگار عربستان سعودی محمد بن سلمان ایالات متحده آمریکا سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ

واتس‌اپ که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» است به ارتش رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن مردم فلسطین در غزه کمک کرده است.

به گزارش مشرق، برخی اطلاعات فاش شده نشان می‌دهد شرکت متا که مالک فیس‌بوک، واتس‌اپ و اینستاگرام است، از طریق گروه‌های خانوادگی واتس‌اپ اطلاعاتی در مورد تحرکات فلسطینی‌ها برای هدف قرار دادن آن‌ها و خانواده‌هایشان در اختیار ارتش اسرائیل قرار داده است.

گفته می‌شوند اسرائیل از سامانه‌ای مجهز به هوش مصنوعی به نام «لاوندر» برای شناسایی فلسطینیان در غزه و سپس هدف قرار دادن آن‌ها استفاده می‌کند؛ سامانه‌‎ای که ۳۷ هزار فلسطینی را زیرنظردارد.

آمریکا درحالی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانان به ارتش اسرائیل برای کشتار مردم غزه کمک می‌کند که اخیرا فشار مضاعفی برای محدودسازی شبکه اجتماعی «تیک تاک» وارد کرده است.

اخیرا مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را به تصویب رساند که براساس آن اگر شرکت «بایت‌دنس» مالک چینی تیک‌تاک ظرف یک سال مالکیت آن را واگذار نکند این رسانه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.

شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» اقدام مجلس نمایندگان آمریکا علیه این شبکه اجتماعی را برای آزادی بیان در آمریکا نگران کننده خواند.

این شبکه اجتماعی که کاربران آن موضوعات مربوط به فلسطین و کشتار و به شهادت رساندن مردم و کودکان غزه را به نمایش می‌گذارند ضمن تنویر و آگاه سازی افکارعمومی جهان باعث ایجاد چالش برای ایالات متحده و کشورهای اروپایی شده است.

تیک تاک در بیانیه‌ای این ممنوعیت را نقض آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی عنوان کرده است.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی با اشاره به خطرات این شبکه اجتماعی تاکید می‌کنند که چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی خود را در اختیار پکن قرار دهد؛ اتهامی که تیک تاک آن را رد می‌کند اما خود آمریکایی‌ها از شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانان علیه مردم دنیا از جمله فلسطینیان استفاده می‌کنند.

این موارد به خوبی نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی و پیامرسانان به ابزاری برای جاسوسی و نفوذ اطلاعاتی آمریکا و غرب تبدیل شده اند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • (ویدئو) تصاویری پر بازدید از صحرای بزرگ عربستان با عنوان «حومه آخرالزمانی ریاض»
  • سفیر ایران: خاندوزی هفته آینده به عربستان می رود
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • حملات پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکا در سوریه
  • سرمایه فرزندانمان را خرج امنیت کشورهای دیگر می‌کنیم