Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، «محمود واعظی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به پرسش ایرنا درباره سرنوشت لوایح FATF گفت: موضع دولت روشن است؛ ما بحث عضویت در FATF را نداریم، آنچه برای کشور مهم است چهارلایحه ای است که براساس قوانین داخل ایران مراحل آن طی و تصویب شده است. دولت پیش از رفتن این لوایح به مجلس نظرات مختلف را دریافت کرد و آنچه کمیسیون‌های مختلف مجلس هم نظر داشتند اعمال و همراهی کردیم و خوشبختانه این لوایح در مجلس هم تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


واعظی با تاکید بر اینکه کشور به این لوایح نیاز دارد؛ گفت: برای شفاف‌سازی، مبارزه با پولشویی و مقابله با اتهاماتی که به ایران به دلیل کمک به برخی گروه ها زده می شود به این لوایح احتیاج داریم و نظر قاطع دولت این است که این لوایح در راستای منافع ما و تسهیل روابط بانکی است.
وی ادامه داد: متاسفانه این لوایح را که لوایح بانکی و اقتصادی است سیاسی و جناحی کرده‌اند و در حال مخالفت هستند اما آنچه که امروز مطرح است این است که کسانی که مخالفت می کنند باید مسئولیت مخالفت خود را بپذیرند.
واعظی افزود: لوایح دوبار در شورای عالی هماهنگی اقتصادی مطرح و بحث شد؛ وزرای مختلف توضیح دادند و ما نتیجه آن را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردیم. ما این گونه موارد را خدمت معظم له گزارش می‌دهیم اما اینکه تایید شده یا نه، نمی دانم ولی در جلسه سران قوا تصویب شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در آخرین تصمیم گرفته شده، گروه ویژه اقدام مالی (FATF) به ایران ۴ ماه فرصت داد و در طول این مدت اگر این اقدامات صورت نگیرد، جلسه دیگری تشکیل نمی‌شود و به شکل خودکار به لیست سیاه وارد می‌شویم و عملاً "خودمان خودمان" را درباره روابط بانکی با دنیا تحریم می‌کنیم.
رئیس دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد: باید این موضوع را به صورت شفاف به مردم اعلام کنیم که دولت و مجلس کارهای لازم را انجام دادند و هر جا مانع تراشی بوده باید همانجا مسئولیت را بپذیرد.
واعظی درباره حضور رئیس جمهوری در اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد گفت: جلسه وزرای کشورهای عضو این سازمان امروز تشکیل شد، فردا هم روسای کشورها حضور پیدا خواهند کرد و روز جمعه صبح هم جلسه اصلی اجلاس سران تشکیل خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ایران همواره یکی از کشورهای بسیار فعال در جنبش عدم تعهد بوده و همکاری های مختلفی با این سازمان در موضوعات مختلف جهانی دارد و آنها هم در شرایط خاصی مانند دوران جنگ و مسائل هسته ای با بیانیه های خود از ایران حمایت کردند، به همین دلایل ما همواره سعی کرده‌ایم که ارتباط نزدیکتر با جنبش عدم تعهد داشته و تلاش کنیم انسجام این جنبش پایدار بماند.
رئیس دفتر رئیس جمهوری افزود: از طرف دیگر یکی از خواسته های فرستاده رئیس جمهوری آذربایجان در سفر خود به ایران این بود که رئیس‌جمهوری حتماً در این اجلاس شرکت کند و علاوه بر دعوت نامه ای که فرستاده بود؛ خواست که به وی وقتی برای مذاکرات دو جانبه بدهد. در کنار مذاکرات دو جانبه با آذربایجان و اجلاس عدم تعهد، تعدادی ملاقات با روسای کشورها هم در نظر گرفته شده است و سفر هم ۲۴ ساعته از پنجشنبه ظهر تا جمعه ظهر خواهد بود.
واعظی درباره توافقنامه بین ترکیه و روسیه درباره شمال سوریه هم گفت: در این زمینه در بحثی در هیات دولت صورت نگرفت اما موضوع روشن است. ما نگرانی های امنیتی ترکیه را در مرز به رسمیت می‌شناسیم و معتقدیم که باید به گونه‌ای مسائل پیش رود که ترکیه نگرانی امنیتی در مرزهای خود نداشته باشد از طرف دیگر به این هم اعتقاد داریم که تمامیت ارضی سوریه باید حفظ شود و این حملات و اقدامات باعث تجزیه سوریه نشود.
وی ادامه داد: به نظر می رسد که آنچه دیروز توافق شد به این سمت گام بر می دارد و ما از عدم شروع دوباره جنگ استقبال می کنیم و هم پوتین و هم اردوغان اعلام کردند که بنای گرفتن خاک سوریه را ندارند و ما هم از این موضوع استقبال می‌کنیم و ایران هم به این آتش‌بس و پایداری آن کمک خواهد کرد.
واعظی درباره اظهار نارضایتی رئیس‌جمهوری ترکیه از برخی موضع گیری های داخل ایران علیه حمله به شمال سوریه هم گفت: این موضوع در ارتباط با موضع دولت ایران نیست و درباره تبلیغات و موضع گیری هایی است که پراکنده انجام می گیرد. رئیس جمهوری ترکیه در جای دیگری از موضع گیری رئیس جمهوری ایران تشکر کردند و بر این اساس معتقدم ما هم روابط بسیار خوب با ترکیه و هم روابط بسیار خوب با سوریه داریم و باید مراعات کنیم. جایگاه و نقشی برای خود قائل شویم که به این درگیری ها دامن زده نشود و نقش آرامش دهنده و میانجی گرانه داشته باشیم. رسانه ها هم باید مقداری موضوع را مد نظر قرار دهند.
واعظی درباره ممنوعیت های اعلام شده در حوزه زنان و بخشنامه‌های دولت در این زمینه گفت: من چنین بخشنامه‌ای ندیدم و سوال هم کردم و کسی نمی دانست که چنین چیزی وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه اصلاً نمی دانیم برخی خبرها چگونه تولید می شوند، گفت: یعنی کسی در یک جایی یا اتاق فکری که علیه دولت فعال است به صورت مرتب خبرهای مختلف تولید می کند و هرچه به انتخابات مجلس نزدیک می شویم این نوع خبرسازی ها بیشتر می شود؛ درخواست من این است که رسانه ها در هنگام انتشار خبرها تامل کنند.
واعظی در پاسخ به سوالی درباره رویکرد حزب اعتدال و توسعه در انتخابات افزود: نه ائتلاف را می‌توان تایید کرد و نه جدایی را. چرا که ما هنوز وارد این بحث نشده‌ایم. ما در شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه درباره انتخابات زیاد بحث کردیم. استان‌های ما فعال هستند و کار می‌کنند. ولی اینکه ما چگونه می‌خواهیم وارد بشویم صبر کردیم که کمی پیش برویم تا روشن بشود.
رئیس دفتر رئیس جمهوری بیان کرد: ضمن اینکه ما از خود اصلاح‌طلبان هم فقط یک صدا نمی‌شویم و انواع و اقسام صداها از آنجا بیرون می‌آید. یعنی امروز تفرقی که در اصولگرایان هست همین تفرق در اصلاح‌طلبان هم وجود دارد. ما باید ببینیم بالاخره آن صدای واحد چیست و بعداً تصمیم بگیریم.
وی عنوان کرد: ما از روز اول هیچ وقت حزب اعتدال و توسعه عضو شورای عالی اصلاح‌طلبان نبوده است ما در مقطع انتخابات مجلس سال ۹۴ و همچنین در انتخابات ریاست جمهوری باهم ائتلاف کردیم. حال اگر لازم باشد مجدداً با هم صحبت می‌کنیم و اگر فضا مناسب باشد این کار را خواهیم کرد.
واعظی در پاسخ به سوالی درباره نفوذ در دولت پس از دستگیری روح‌الله زم بیان کرد: آنها با این قبیل ادعاهایی که صورت می‌گیرد در واقع فرار به جلو می‌کنند. الان کسانی که اسم آنها درآمده از خود آنها هستند و این شایعات را به این دلیل درست می‌کنند که خیلی از آنهایی که دستگیر شده‌اند با افراد دیگر قاطی شوند.
رئیس دفتر رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: خوشبختانه آنقدری که من اطلاع دارم دولت، دولت پاکی است و همه کارهای دولت شفاف است. همانطور که قبلاً هم گفتم می‌خواهیم (انتظار داریم) مدعی‌العموم بیاید و با کسانی که اتهام می‌زنند برخورد کند که آنها براساس چه سند و مدرکی این حرف‌ها را بیان می‌کنند.
واعظی اضافه کرد: ما آن چیزی که اعلام کرده بودند را بررسی کردیم و هیچ اتفاقی نیفتاده بود دیروز هم سخنگوی قوه قضائیه این را اعلام کرد به نظر من اینها شایعه است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مخالفان FATF رئیس دفتر روحانی لوایح FATF

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۱۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام جانشین هانس یواخیم واتسکه در دورتموند مشخص شد؛ لارس ریکن

پس از گمانه‌زنی‌های فراوان، سرانجام مشخص شد چه کسی جایگزین هانس یواخیم واتسکه در دورتموند می‌شود

طرفداری | پس از 20 سال حضور در بروسیا دورتموند، هانس یواخیم واتسکه سرانجام از این باشگاه جدا خواهد شد. به همین خاطر در این مدت، او به دنبال یافتن جانشینی برای خود بود و نام‌های زیادی نیز مطرح شدند اما در نهایت گزینه‌ای غیر منتظره انتخاب شد.

با اعلام رسمی بروسیا دورتموند؛ لارس ریکن که برای یک مقطع طولانی مسئولیت آکادمی و تیم‌های پایه دورتموند را بر عهده داشت، از 1 می 2024 (12 اردیبهشت) به عنوان مدیر عامل ورزشی جایگزین هانس یواخیم واتسکه خواهد شد و به همین منظور، قراردادی تا سال 2027 امضا کرده است.

هر چند باید توجه داشت ریکن به‌طور کامل جایگزین واتسکه نمی‌شود و نقش این مدیر کهنه‌کار به عنوان رئیس بزرگ را بر عهده نخواهد گرفت. واتسکه علاوه بر امور ورزشی، مسئولیت حوزه‌های استراتژی، تجاری، منابع انسانی، روابط عمومی و همچنان ریاست هیئت مدیره را بر عهده داشت اما ریکن تنها مسئولیت امور ورزشی بر عهده می‌گیرد. واتسکه به درخواست خودش تا پایان سال 2025 از مدیریت به‌طور کامل کناره‌گیری می‌کند و تا آن زمان، همچنان مسئولیت باقی حوزه‌ها را بر عهده خواهد داشت. 

سرنوشت سباستین کل و اسون میسلینتات چه خواهد بود؟

انتخاب لارس ریکن به عنوان جانشین هانس یواخیم واتسکه تصمیم غیر منتظره‌ای بود زیرا تا پیش از این، مدام از نام‌های دیگری صحبت می‌شد. فردی بابیچ، مارکوس کروشه و همچنین سباستین کل مدیر ورزشی دورتموند از این گزینه‌ها بودند اما در نهایت ریکن انتخاب شد. همچنین کل نیز که گفته می‌شد یک گزینه جدی برای جایگزینی واتسکه است، اکنون زیر نظر ریکن به کار خود در مقام فعلی‌اش ادامه خواهد داد.

اسون میسلینتات نیز مدیر فنی دورتموند خواهد بود و مسئولیت برنامه‌ریزی برای تیم را بر عهده دارد. او نیز قراردادی تا سال 2028 امضا می‌کند و به صورت مستقیم به ریکن و کل پاسخ‌گو خواهد بود. مسئولیت اصلی او، استفاده از شبکه ارتباطی گسترده‌اش برای شناسایی استعدادها است.

چرا لارس ریکن؟

لارس ریکن چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان یک مدیر، سابقه زیادی در دورتموند دارد و به خوبی این باشگاه را می‌شناسد. به عنوان بازیکن، ریکن موفق شد سه قهرمانی بوندسلیگا به دست بیاورد و همچنین تک قهرمانی این باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا در سال 1997 نیز با او به دست آمد.

به عنوان مدیر نیز، ریکن از سال 2008 تا 2021 در تیم‌های پایه و آکادمی دورتموند مسئولیت‌های مختللفی را بر عهده داشته است و تیم‌های پایه زیر نظر او موفق به کسب قهرمانی‌های متعددی شدند. همچنین بازیکنانی مانند کریستین پولیشیچ، جیدون سانچو، جیمی باینو گیتنس، جیووانی رینا، یوسوفا موکوکو، ماریو گوتسه، کریس فوریش، تام روته و یان نیکلاس بسته تحت نظر او توانستند رشد کنند.

از دست ندهید ????????????????????????

سرمربی پرسپولیس: من کاشف آلیسون بودم جنگ در دربی میلان؛ 3 اخراجی در 3 دقیقه! آشنایی با مالکان لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها مورینیو: به من می‌گفتند اتوبوس، حالا با همین سبک شده‌اند جادوگر!

دیگر خبرها

  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ پیگیری برای دریافت کامل حقابه ایران ادامه دارد
  • سرانجام جانشین هانس یواخیم واتسکه در دورتموند مشخص شد؛ لارس ریکن
  • رئیس صداوسیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست
  • حمله‌ی رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و مخالفان پاسخ ایران
  • انتقاد سناتور آمریکایی از تصویب لوایح کمک‌های خارجی
  • عباس عبدی بررسی کرد؛ تفاوت سه سال اول دولت رئیسی با روحانی
  • «مادورو» آمریکا را به نقض تعهد خود برای لغو تحریم‌ها متهم کرد
  • از شیدایی به رضاخان تا قلع و قمع مخالفان مصدق!
  • عباس عبدی: شاخص‌های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب‌تر از ۳ سال اول دولت روحانی است
  • شاخص های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب تر از ۳ سال اول دولت روحانی است /سندچشم انداز ۲۰ ساله ایران ناکام بود