Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مجموعه Star Wras یکی از مجموعه‌های بسیار محبوب رایانه‌ای است که آخرین نسخه از آن در سال ۲۰۱۷ وارد بازار شد. اما شرکت respawn entertainment که مسئولیت ساخت این بازی را برعهده دارد در حال ساخت نسخه جدید از یان بازی است که قرار است اولین عنوان تک نفره از مجموعه Star Wars باشد و با نام Star Wars Jedi: Fallen Order وارد بازار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی یکی از طراحان این بازی با یکی از وب سایت‌های تحلیل بازی مصاحبه‌ای انجام داده است که بر اساس این گفتگو مشخص شد نسخه جدید خانواده Star Wars در کنار مکان‌های جدید دارای مکان‌های قدیمی است که در نسخه‌های قبلی این مجموعه وجود داشته‌اند.

طراح بازی درباره تلفیق مکان‌های جدید با قدیمی گفت هدف شرکت ما از این کار بالا بردن لذت گیمر از بازی از طریق نوستالژی کردن آن است. این بازی با تمام توان شرکت respawn entertainment طراحی شده است و تیم سازنده آن سعی کرده در این بازی همه چیز را به دقت و با جزییات بسیار بالا طراحی کند. همچنین در این بازی سیاره‌هایی که در فیلم‌ها و یا منابع علمی مشاهده شده‌اند نیز وجود خواهند داشت.

وی گفت: گیمر با ورود به سیاره‌های قدیمی احساس آرامش و راحتی خواهد کرد چرا که گیمر این سیاره‌ها را می‌شناسد و می‌داند که در کدام محل از سیاره اتفاقات عجیبی برای او خواهد افتاد، این در حالی است که گیمر نسبت به سیاره‌های جدید بازی هیچ آگاهی و پیش زمینه‌ای ندارد و همین موضوع باعث بالاتر رفتن جذابیت بازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: امکان بازی با ۲۰ شخصیت مختلف در عنوان Watch Dogs Legion

عنوان Star Wars Jedi: Fallen Order قرار است در تاریخ ۱۵ نوامبر برای کنسول‌های PS4، Xbox One و پلتفرم کامپیوتر در دسترس گیمر‌ها قرار گیرد و شرکت سازنده آن امیدوار است که از این نسخه از مجموعه Star Wars نیز استقبال خوبی شود.

انتهای پیام/

وجود مپ‌های قدیمی مجموعه Star Wars در نسخه جدید این مجموعه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری بازی رایانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۲۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نجومی چهارم اردیبهشت (۲۳ آوریل)

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

***

تصویر روز ناسا

تصویری شگفت انگیز را از زمین شاهد هستید! تصویر این مرمر آبی با استفاده از عکس هایی که توسط یک ابزار ماهواره ای جالب به نام VIIRS در ماهواره Suomi NPP گرفته شده است، ساخته شده است. این تصویر جزئیات جالبی را در مورد سیاره ما نشان می دهد.

تصویر روز apod

ابر بزرگی به شکل حرف X از سایه پس‌دمه (Contrails)  از پایین دیده می شود. پس‌دمه زمانی ایجاد می شود که قطرات آب در بالای اتمسفر به دلیل موتور اگزوز هواپیما منجمد می شوند. وقتی نور خورشید از میان این جریان های یخ و آب پراکنده رد می شود، از روی زمین درخشان به نظر می رسد. گاهی اوقات در هنگام غروب یا طلوع خورشید، پس‌دمه می تواند نور را منعکس کند و سایه هایی را به سمت بالا ایجاد کند، که معمولاً توجهی را برنمی انگیزد مگر اینکه ابرهای بلندی وجود داشته باشد. در استانبول، ترکیه، در اوایل این ماه، شرایط برای مشاهده این سایه‌های پس‌دمه کاملاً مناسب بود. پس‌دمه در سطح جهانی رخ می دهد و هم می تواند زمین را با به دام انداختن نور مادون قرمز گرم کند.

تصویر روز skyandtelescope

این عکس توسط  جان گریف در آلپاین، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا در  21 آوریل 2024، از ساعت 9 شب تا 3 صبح به وقت محلی با تجهیزات دوربین هوشمند Seestar S50 گرفته شده است. 1580 تصویر با شاتر 10 ثانیه ای کنار هم قرار گرفته و با Pixinsight ویرایش شده است. عکاس در مورد این عکس می‌گوید فصل کهکشان‌ها است و من دو کهکشان مورد علاقه ام یعن M81 (بالا سمت چپ) و M82 (پایین سمت راست) را ثبت کردم. این کهکشان‌ها در صورت فلکی دب اکبر قرار دارند. M81 (کهکشان Bode) مانند یک پنکیک مارپیچی است، تقریباً نصف کهکشان راه شیری ما اندازه دارد و حدوداً 11.8 میلیون سال نوری از ما فاصله دارد. M82 (کهکشان سیگار) کمی نامنظم است و همچنین حدود 11.8 میلیون سال نوری از ما فاصله دارد. آن‌ها به اندازه‌ای نزدیک هستند که بر شکل‌ها و ترکیب‌های یکدیگر تأثیر بگذارند، زیرا از نظر گرانشی به هم متصل هستند. من این عکس را دیشب گرفتم، در حالی که ماه تقریباً کامل بود، با تلسکوپم  حدود 6 ساعت را در حیاط جلوی خانه خود گذراندم.

تصویر روز astronomy

داگلاس جی استرابل (Douglas J. Struble) در تیلور، میشیگان زندگی می کند. سحابی سیاره‌نمایی به نام هارتل-دنگل-واینبرگر 3 (HDW 3) وجود دارد که در فاصله بسیار دور در فضا یعنی 3000 سال نوری دورتر از ما قرار دارد. این سحابی سیاره‌نما مانند یک ابر بسیار کم نور به نام سحابی سیاره‌ای در صورت فلکی برسائوس است. وقتی گاز یک ستاره در حال مرگ به گاز و گرد و غبار دیگری در اطرافش برخورد می کند، یک قوس نورانی درخشان و چرخشی ایجاد می کند که برای ما قابل مشاهده است.

تصویر روز earthsky

این تصویر با تنظیمات دوربین ISO 800، f/5.6، 1/2000 ثانیه، قطع 135 میلی متر با نرم افزار ویرایش Photoshop 2023 ثبت شده است. عکاس فردی به نام عادل شفیق (Adeel Shafiq) در این باره می گوید : «بالاخره لحظه ای را که مدتها دنبالش بودم ثبت کردم؛ یک جت در حال پرواز در مقابل ماه! برای گرفتن عکس هواپیما که از مقابل ماه می گذرد سخت کار کردم  زیرا هواپیماهای زیادی بر فراز لاهور پرواز نمی‌کنند. با این حال اخیراً هواپیماهای بیشتری در منطقه ما پرواز می‌کنند که به من فرصت بیشتری می‌داد. امشب شانس با من یار بود و در ارتفاع 36000 پایی بالاتر از فرودگاه بین المللی علامه اقبال در لاهور یک ایرباس A320 ایر ایندیا گرفتم!

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • سیاره در برابر پلاستیک
  • 10 استادیومی که از آنها یک نام و هزار خاطره مانده!
  • یک قصه خیالی به روایت فراری
  • «پاندای کونگ‌فوکار ۴»؛ همچنان سرگرم‌کننده
  • تصاویر نجومی چهارم اردیبهشت (۲۳ آوریل)
  • دلیل غیبت رییس اینتر در قهرمانی: ترس از بازداشت!
  • پرسپولیس نیازمند درخشش یک ستاره قدیمی
  • حیات بشر در قمر یخی زحل محتمل است
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد