Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان روز پنجشنبه با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از سیاست‌ها و برنامه‌های بخش تعاون این استان، توسعه صادرات و بازاریابی برای محصولات تولیدی تعاونی‌ها و تشکیل تعاونی‌های تخصصی صادرات و خدمات تجاری است.

محمدرضا یوسفی افزود: شرکت‌های تخصصی صادراتی به عنوان نهادهای واسطه‌ای با داشتن تیم تخصصی بازاریابی و شناسایی مشتریان بین‌المللی، می توانند به عنوان بازوی فروش و بازاریابی شرکت های تعاونی تولیدی و خدماتی به صادرات محصول تولیدی و کالاها و خدمات آنها بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: توسعه صادرات و شناخت بازارهای هدف برای تعاونی ها از طریق تشکیل کمیته توسعه و بازارهای نوین بخش تعاون با محوریت خانه تعاونگران و اتاق تعاون استان، توانمندسازی و ارتقای دانش تعاونی‌ها با برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران تعاونی‌ها و برگزاری نمایشگاه‌های مرتبط در خارج از کشور، پیگیری می شود. 

بر اساس گزارش اداره کار و رفاه اجتماعی استان زنجان در زمان حاضر یک هزار و ۱۷۰ تعاونی فعال در این استان، زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را فراهم کرده است.

به گزارش ایرنا از مجموع تعاونی های فعال استان زنجان، ۴۵۹ تعاونی در شهرستان زنجان، ۲۵۳ تعاونی در شهرستان خدابنده، ۱۳۴ تعاونی در شهرستان طارم، ۱۰۳ تعاونی در شهرستان ماهنشان، ۹۲ تعاونی در شهرستان ابهر، ۸۳ تعاونی در شهرستان خرمدره، ۳۲ تعاونی در شهرستان ایجرود و ۸ تعاونی در شهرستان سلطانیه واقع است.

 ۳۵ درصد تعاونی های استان زنجان در بخش کشاورزی، ۱۷.۵ درصد در بخش خدمات، ۱۵.۵ درصد در بخش تولیدی، ۱۳.۵ درصد در بخش صنعت و مابقی نیز در زمینه ها و رشته های مختلف دیگر فعالیت دارند.

به گفته مدیر امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان، سال گذشته شرکت‌های تعاونی این استان به ارزش ۱۹ میلیون دلار کالا و محصول به کشورهای مختلف صادر کردند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صادرات اشتغال زایی تعاونی زنجان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۲۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: هزینه‌های بالای تولید برای کشاورزان و نبود حمایت‌های لازم جهت تأمین نهاده‌های مورد نیاز و بازار‌های مناسب از دلایل عمده کاهش رغبت کشاورزان طارمی برای تولید این محصول با ارزش است.

وی با بیان اینکه شرایط آب و هوایی طارم برای کشت بسیاری از محصولات از جمله سیر مناسب است، افزود: هم اکنون برداشت این محصول از ۱۰۰ هکتار اراضی تحت کشت آن در طارم آغاز شده و پیش بینی می‌شود امسال ۱۶ هزار تن سیر وارد بازار شود.

مدیر جهاد کشاورزی طارم  با بیان اینکه همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد، گفت: هم اکنون ۵۵۰ نفر بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

یارمحمدی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و افزود: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان‌های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشور‌های دیگر نیز صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان طارم حدود ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی حاصلخیز دارد، گفت: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و برداشت می‌شود که کرفس، نخود فرنگی، سیر و باقالا از عمده محصولاتی است که در پاییز کشت و در اوایل فصل بهار برداشت و روانه بازار می‌شود.

وی ادامه داد: استان زنجان تولیدکننده ۶۱ نوع محصول کشاورزی است که عمده محصولات باغی تولیدی آن زیتون، سیر و انگور است و شهرستان‌های طارم، ابهر، زنجان و خرمدره بیشترین سهم صادراتی محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • اپل کنار رفت، سامسونگ بزرگ‌ترین گوشی ساز جهان شد
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال