Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سیداحمد هاشمی در تشریح محصولات و اختراعات دانش‌بنیان و مراحل طرح و تولید آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد بیان کرد: در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان و‌ اختراعات گام‌های مثبی برداشته‌ایم که می‌توان به ساخت دستگاه استخراج قیر از آسفالت فرسوده که مراحل آزمایشی انجام شده و در صورت تأمین منابع مالی به مرحله تجاری‌سازی خواهد رسید، اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تلاش همکاران در واحد لامرد در این زمینه توفیق‌هایی نیز حاصل شده که ارتباط با صنعت و توسعه طرح‌های سرمایه‌گذاری و دانش‌بنیان و به‌طور ویژه انعقاد قرارداد جذب نیرو برای شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب(سالکو) و برگزاری تمام مراحل از طراحی سایت، ثبت‌نام، برگزاری آزمون و تصحیح، انجام مصاحبه عمومی و تخصصی و اعلام اسامی به شرکت و برگزاری دوره‌های آموزشی برای صنایع از مهم‌ترین آن‌هاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در پاسخ به این پرسش که در آینده پیش‌رو چه خبر خوب و خوشی از واحد لامرد خواهیم شنید؟ بیان کرد: تصویب چند رشته جدید در مقاطع مختلف، مجوزگرفتن دو‌ مجله علمی و پژوهشی در زمینه علوم‌تربیتی و علوم سیاسی و اخذ سند مالکیت دانشگاه در آینده‌ای نزدیک می‌تواند اخبار خوشایندی در مورد واحد لامرد باشد.

هاشمی درباره مهم‌ترین برنامه و اولویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در حوزه‌های مختلف به‌ویژه پژوهش با آغاز ترم تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد همسو با استراتژی‌ها و‌ اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی، اولویت اصلی خود را بر کاهش وابستگی به شهریه دانشجو و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای در کنار ارتقای کیفیت آموزشی گذاشته است.

وی به حوزه کشاورزی (محصولات کشاورزی و گلخانه) نیز اشاره و عنوان کرد: در حوزه گلخانه و کشاورزی هم متأسفانه با کمبود زمین و شرایط آب و هوایی نامناسب مواجهیم و البته تأمین زمین و بودجه نیز از مسائل عمده است؛ البته دو طرح توجیهی در زمینه کشت محصولات مناسب با جغرافیای شهرستان لامرد تهیه شده که نداشتن زمین و بودجه از جمله محدودیت‌های اجرای آن است.

انتهای پیام/

300 / 31 سیداحمد هاشمی اختراعات دانش‌بنیان واحد لامرد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سیداحمد هاشمی اختراعات دانش بنیان واحد لامرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۳۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یکی از دغدغه‌های اصلی در حوزه مدیریت مصرف انرژی، جمع آوری داده‌های مصرف از مشترکان به صورت برخط و هوشمند است به طوری که تجمیع داده‌های مصرف به شکل جامع و در لحظه، امکان تحلیل، ارزیابی و مدیریت را فراهم کند.

محصول دانش‌بنیان «کیت قرائت از راه دور کنتور آب و گاز» محصول هوشمند شرکت دانش بنیان فناوری نانو هوشمند یوشیتا است که ضمن اعلام میزان گاز مصرفی مشترکان، زمینه را برای تحلیل دقیق داده‌های مصرف، شناسایی هدررفت و نقاط اوج مصرف، گام های بعدی را برای بهینه‌سازی انرژی مصرف در ابعاد گسترده بردارند.

مجید محمدی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان یوشیتا در این باره توضیح داد: با طراحی و تولید کیت‌های قرائت از راه دور کنتورهای مصرفی، به این دغدغه پاسخی هوشمندانه و فناورانه داده‌اند و با پیاده سازی این محصول در حوزه مصرف گاز، زمینه را برای صرفه‌جویی و بهینه سازی مصرف فراهم کرده‌اند. محمدی، یکی از مزایای کیت قرائت از راه دور کنتور گاز دیافراگمی،عدم نیاز به تعویض کنتور دانست و افزود: کیت های تولید شده بر روی کنتورهای موجود نصب شده و اطلاعات کنتور را به مرکز کنترل و بر روی نرم افزار اسکادای تولیدی شرکت ارسال می نماید.

وی با اشاره به تولید و تجاری سازی کیت قرائت از راه دور کنتورهای دیافراگمی گاز به عنوان یکی از دستاوردهای این شرکت دانش‌بنیان گفت: کیت قرائت از راه دور با قیمتی در حدود یک دوم قیمت رقبای خارجی در کشور عرضه می شود و ضمن افزایش سرعت در فرآیند قرائت مصرف، زمینه را برای تحلیل داده‌ها و کمک به بهینه‌سازی مصرف گاز در ابعاد کلان فراهم می‌کند.

این فعال فناور، درباره مزایای این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: استفاده از الگوریتم‌های روزآمد و پیشرفته در قرائت و تحلیل داده‌ها، امکان به روزرسانی، پشتیبانی و قابلیت ارتقا را می‌توان از مهم‌ترین مزیت‌های این محصول دانستو همچنین ‌کیت قرائت از راه دور این شرکت در حدود ۲۱۸ دلار میباشد بوده که مشابه چینی آن حدود ۴۵۰ دلار است.

محمدی، درباره اشتغال ایجاد شده به واسطه فعالیت و تولیدات این شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت ۱۵ نیروی جوان و تحصیلکرده دکتری و فوق لیسانس در بخش تحقیق و توسعه در اختیار داشته و ۲۸ نفر در حوزه تولید مسغول به کار هستند.

وی با اشاره به نیاز جدی در حوزه هوشمندسازی کنتورها و مدیریت هوشمند مصرف گفت: در حوزه کنتور گاز و هوشمند سازی این کنتورها، حدود ۲۴ میلیون مشترک گاز در کشور وجود دارد که این کنتورها بایستی هوشمند شوند. همچنین در حوزه آب ۲۷ میلیون مشترک در کشور وجود دارد. همچنین با توجه به فعالیت ۵۰۰ هزار چاه کشاورزی در ایران هوشمندسازی اندازه گیری مصرف این مجموعه ها هم در مدیریت مصرف آب کشور ضروری است.

کد خبر 6079552 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۲ آزمایشگاه مرزی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد
  • تولید و تجاری‌سازی ۱۷ محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور
  • وزیر علوم: تلاش برای تحقق شعار سال وظیفه همه اقشار به ویژه دانشگاهیان است
  • تلاش برای تحقق شعار سال وظیفه همه اقشار به ویژه دانشگاهیان است
  • بانوان فعال و دانشجویان دختر وارد فضای اشتغال دانش‌بنیان می‌شوند
  • دستگاه تعمیر نمایشگر تلفن همراه بومی‌سازی شد
  • همکاری مشترک دانشگاه آزاد کرمانشاه با دانشگاه‌های خارجی
  • همکاری مشترک دانشگاه آزاد کرمانشاه با برخی دانشگاه‌های خارج کشور
  • دستگاه‌های اجرایی دشتی برای تحقق شعار سال تلاش کنند