Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق اقتصاد با بیان اینکه، فناوری بلاک چین در آینده در حوزه های بیمه و مالیات و به طور کلی اقتصاد هوشمند ورود خواهد داشت، گفت: با افزایش نفوذ بلاک چین انحصار بانکهای مرکزی در انتشار پول سنتی شکسته خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید شمس الدین حسینی در همایش تخصصی" زنجیره بلوکی و رمز پولها ؛ کاربرد و تنظیم مقررات" که  صبح امروز در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی برگزار شد گفت: به نظر می رسد در آستانه انقلاب صنعتی چهارم قرار گرفته ایم که تحولات فراگیر در عرصه های فناورانه را در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انقلاب  فناورانه در امتداد انقلاب سوم اقتصادی یا انقلاب دیجیتال قرار گرفته است.

 به گفته حسینی، بلاک چین یکی از پدیده های مهم عصر انقلاب چهارم صنعتی است که یکی از پیشرانهای اقتصاد دیجیتال یا اقتصاد هوشمند به حساب می آید.

وزیر پیشین اقتصاد با اشاره به رویکرد مبدعان مطرح ترین رمز پول یا بیت کوین بر اساس فناوری بلاک چین گفت: بیت کوین با ادعای مقابله با بانکهای مرکزی و انحصار انتشار پول تولید و معرفی شد اما به نظر می رسد در آینده نزدیک در عرصه هایی مثل مالیات و بیمه نیز بلاک چین نقش آفرین باشد.

وزیر اقتصاد دولت دهم با بیان این که زمانی به دنبال درک اقتصاد برخط بودیم اما امروز مفهوم اقتصاد بر تقاضا مطرح شده گفت: در اقتصادهای مبتنی بر فناوری انعطاف بسیار زیادی وجود داشته و شغلها دیگر پایدار نیستند.

وی افزود، گزارش سال 2015 مجمع جهانی اقتصاد نشان می دهد 10 درصد تولید ناخالص داخلی جهان تا سال 2025 درگیر حوزه بلاک چین خواهد بود.

به گزارش تسنیم، حسینی با بیان اینکه در کنار اقتصاد مجازی، امروز پولهای مجازی در مقابل پول های واقعی مطرح شده اند گفت: این نوآوری در حوزه رمز پول، انحصار انتشار اسکناس از سوی بانک‌های مرکزی را از بین خواهد برد.

وی افزود، در حال حاضر به سرعت در حال گذار از پول الکترونیکی به پول مجازی هستیم. 

حسینی گفت: در سال 2012 بانک مرکزی اتحادیه اروپا پول مجازی و پول الکترونیکی را با هم مقایسه کرد اما تنها سه سال بعد گزارش اولیه خود را اصلاح کرد. در گزارش  جدید تاکید شده بود پولهای مجازی دیگر محدود محیط‌های مجازی نیست این واقعیتی است که امروز به خوبی شاهد آن هستیم.

وزیر پیشین اقتصاد در انتهای مباحث خود به عملکرد نهادهای حاکمیتی در برخورد و مواجهه با پولهای مجازی و رمز پولها اشاره کرد و گفت: یک سال پیش شورای مقابله با پولشویی استفاده از رمز پولها را منع کرده بود اما دیدیم که خیلی این مصوبه اثر گذار نبود، در نهایت نزدیک به 2 ماه قبل شورای عالی فضای مجازی به این موضوع ورود کرد و مقرر شد ممنوعیت قبلی در خصوص استفاده از  رمز پول ها  برداشته شود‌.

وی ادامه داد، اما پیام اصلی این مصوبه تنها به قیمت برق مصرفی استخراج بیت کوین اشاره داشت و جنبه‌های مهم نهادی این پدیده نوظهور فناورانه دیده نشده بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حجت گنابادی نژاد دوشنبه ۳ اردیبهشت در جلسه شورای هماهنگی کارگروه‌های فضای مجازی استان با اشاره به تعیین و اعلام شعار سال جدید، توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: یکی از راه‌های مشارکت مردم و جهش تولید و اقتصاد، فضای مجازی است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان افزود: توجه به فضای مجازی به عنوان ضمیمه‌ای بر سایر فعالیت‌ها نیست و مفاهمه مشترک و دقیق از فضای مجازی اولین گام در ماموریت‌ها است و بر این اساس تبیین دقیق و کاملی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای فضای مجازی ارائه‌ شده است.

وی تاکید کرد: از کلیات، طرح واژه‌ها و اصلاحات باید عبور کرد و کارگروه‌های شورای مجازی با همکاری دستگاه‌ها عضو با تعریف و اولویت بندی پروژه‌های اقتصادی در فضازی مجازی به سمت تحقق این اولویت حرکت کنند. همچنین باید گفت؛ این عرصه‌ای است که با نگاه تحولی، نوآورانه، مبتکرانه و مدیریت ریسک منطقی می‌تواند ریل گذاری یک میدان پیشرفت و توسعه اقتصادی فن آورانه را در استان فراهم نماید.

گنابادی نژاد صنایع فرهنگی، سوغات زائر، تکمیل و ارتقای کمی و کیفی خدمات به زائرین داخلی و خارجی، گردشگری سلامت، جذب دانشجویان خارجی و... را از نمونه‌های میدان اقتصاد فضای مجازی نام برد و همچنین طراحی درگاه و مرکز تجارت بین المللی فرهنگ، هنر و فن آوری در فضای مجازی را یک اولویت برای شورای فضای مجازی استان دانست.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی عرصه اقتصاد فضای مجازی را یک «مزیت ناجی» معرفی کرد و ادامه داد: کارشناسان و ظرفیت‌های تخصصی بسیار خوبی در استان وجود دارد که می‌توانند این درگاه را با کیفیت، سرعت و ارزان راه‌اندازی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: بیشترین تهاجم دشمنان به انقلاب و نظام و حقوق مردم عزیز از طریق فضای مجازی است که ما همچنان کمترین استفاده را از آن داریم در حالی که نه منفعلانه بلکه باید بتوانیم فعالانه، هوشمند و موثر فضای مجازی را مدیریت کنیم.

گنابادی نژاد به ۳ اولویت ویژه فضای مجازی در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: اقتصاد فضای مجازی، امنیت در فضای مجازی و صیانت از حقوق و رضایتمندی مردم از خدمات الکترونیک و فضای مجازی استان، اولویت‌های سال هستند. بر این اساس باید به پروژه‌های مشخص و روشن برسیم و آن‌ها را در سال جدید عملیاتی و پیاده کنیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: امروز اسرائیل و آمریکا دیگر توان و اراده‌ای برای حمله نظامی به ایران ندارند لذا در فضای مجازی لازم است آمادگی‌های بیشتری ایجاد شود و همه احتمالات نفوذ و هجمه در فضای مجازی برای دشمن باید به طور کامل مسدود و امنیت روانی جامعه و مردم صیانت شود. این موضوع نیازمند برنامه روان، دقیق و عملیاتی است.

وی افزود: کار مردم به خدمات فضای مجازی گره خورده هرچند خدمات رسانی به مردم از طریق سایت‌های اینترنتی و دفاتر خدمات رسان خوب و در عصر کنونی ضروری است و برخی نقص‌ها و ضعف‌ها از قبیل قطع بودن و نارسایی‌های مرتبط با نرم افزار و سخت افزار باید برای صیانت از حقوق و رضایت مندی مردم به عنوان یک اولویت مهم برنامه داشته باشیم و همواره پایداری سامانه‌های خدمت رسان پایش و ارزیابی شود.

دیگر خبرها

  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار
  • ضرورت پیگیری اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی در فضای مجازی
  • جنجال ادعای عکس دختر نیمه‌برهنه در خیابان‌های تهـران!
  • اصلاح سیاست‌های ارزی باعث کاهش التهابات بازار می‌شود
  • فیلم منتسب به شهردار فردیس تکذیب شد