Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@04:57:41 GMT

ایمنی معدن طبس، جوسازی خبری است؟

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۷۳۱۲۸

ایمنی معدن طبس، جوسازی خبری است؟

به گزارش اقتصادآنلاین، یک کارشناس ارشد اقتصاد معدن در گفت وگو با خبرنگار اقتصاد آنلاین عنوان کرد: وقوع حادثه در معادن زغالسنگ جزیی از کار است اما بیان این مساله بروز حادثه را توجیه نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در مورد ادعای دارنده  پروانه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران که ادعای ایمن بودن معدن را مطرح کرده است، عنوان کرد: طبق قانون در حوادث معادن که ناشی از کار است، بررسی و ارائه گزارش بر عهده بازرسان وزارت کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چطور می شود معدنی، ایمن باشد ولی در فاصله زمانی کوتاه، دو اتفاق تلخ (ماه گذشته قطع پای یک کارگر و فوت دو کارگر ) بیافتد؟

کارشناس معدنی با اشاره به اینکه در همین راستا معادنی متعلق به بخش خصوصی وجود دارد که سالانه 400هزار تن تولید دارد و طی سال‌های فعالیت خود، کوچکترین حادثه ای در آنها به وقوع نپیوسته، تصریح کرد: در بحث معادن زغال‌سنگ، وقتی بلوکی استخراج می‌شود، محدوده بازمانده یا باید پر و یا به صورت کنترل شده تخریب شود و اگر اینکار انجام نشود به صورت غیرارادی محدوده تخریب می شود و ممکن است صدمات بیشتری وارد شود. این اتفاق در حالی افتاده که کارگران در تخریب کنترل شده بودند.

وی ادامه داد: پروانه معدن بلوک 4 زغال‌سنگ طبس، متعلق به شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است که طبعا بازوی اجرایی ایمیدرو می باشد. در چنین مواقعی دارنده پروانه باید پاسخگو باشد و تامین و نظارت بر ایمنی معدن بر عهده شرکت تهیه و تولید مواد معدنی بوده و نهایتا صاحبان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و اداره کار نیز باید پیگیر ایمنی معدن می شدند.

کارشناس ارشد اقتصاد معدن با تاکید بر اینکه هر حادثه ای مخصوصا حوادث معدن ناشی از عدم رعایت ایمنی است، عنوان کرد: تا جایی که من هم می دانم کارگرانی که فوت شدند با تجربه و آموزش دیده بودند. ولی در قبال آموزش های ایمنی به کارگران معدن گواهی نامه فنی و حرفه ای داده نمی شود.

وی افزود: نکته جالب توجه در معدن طبس، این است که این معدن هنوز جنبه تولیدی بالایی نداشته و بیشتر در حال احداث بوده است. پیمانکار پروژه شرکت سامان کاوش در حوزه زغالسنگ هیچ رزومه و فعالیتی نداشته و بیشتر در حوزه پتروشیمی فعال بوده است و ایمیدرو این معدن مهم را به شرکتی واگذار کرده که هیچ تجربه ای در این خصوص نداشته است.

وی در پایان اضافه کرد: در مورد بیمه کارگران نیز باید این را عنوان کنم که کارفرما برای اینکه شاکی خصوصی نداشته باشد، سعی در رضایت آنها خواهد داشت و بر اساس تعیین میزان مقصر بودن در اتفاق، میزان خسارت مشخص می شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معدن ایمنی زغال سنگ معدن طبس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۳۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است

بختیار خلیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نظارت و بازرسی مدون از سطح بازار بستر حمایت از کالاهای داخلی و رشد تولید را به دنبال دارد.

وی افزود: در تحقق شعار سال، مشارکت مردم نقش بسیار تعیین کننده‌ای دارد و جهش تولید و شاخص‌های اقتصادی تسریع می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که توسط مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کرده‌اند، یادآور شد: بیش از ۱۰ سال است که مقام معظم رهبری شعارهای سال را اقتصادی نامگذاری کردند و همانگونه که فرمودند یکی از مسائل اصلی کشور اقتصاد است و همه ما وظیفه داریم در این رابطه تلاش بیشتری داشته باشیم.

خلیقی بیان کرد: رسالت تنظیم بازار در راستای تحقق شعار سال به وضوح مشهود است و باید در بحث بازار و کالاهای اساسی و تنظیم بازاری به جد ورود پیدا کنیم.

وی یادآور شد: در مجموعه صمت کردستان در راستای تحقق شعار سال با تدوین سند راهبردی اهداف، برنامه عملیاتی، مشکلات و الزامات اجرایی ورود پیدا کرده‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در سال جاری در بعد صنعت رشد تولید ۸ درصد، معدن رشد ۱۳ درصد و در حوزه تجارت نیز رشد ۲۳ درصد در هدف کمی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گنجانده شده است.

خلیقی گفت: شفاف سازی کالاها، نظارت عالی بر قیمت گذاری ها و توزیع مناسب کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان از جمله رسالت‌های تنظیم بازار است.

کد خبر 6081229

دیگر خبرها

  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • اکتشاف سنگ آهن در خواف درسال ۱۴۰۲ حدود۱۱۱ درصد افزایش یافت
  • چرا «طلای ابلهان» واقعا ارزشمند است؟
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • رشد۱۲ درصدی تولیدکالاهای مهم و استراتژیک صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح یک واحد تولید باطری در گرمسار با حضور وزیر صمت
  • نظارت بر بازار شرط تحقق شعار سال است
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • احیای ۱۶ واحد صنعتی و معدنی در چهارمحال و بختیاری
  • افزایش عملکرد زنجیره تولید سرب نخلک