Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین با بیان این که حوادث ناشی از بلایای طبیعی قابل پیش بینی نیست، گفت: با توجه به اعلام کارشناسان هواشناسی درباره استقرار سامانه بارشی و تداوم این بارش‌ها در پاییز، همه دستگاه و اعضای ستاد بحران استان به ویژه مجموعه مدیریت شهری و اداره آب منطقه‌ای باید آمادگی لازم را برای جلوگیری و مقابله با آسیب‌های اینگونه حوادث طبیعی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی افزود: در این زمینه قصور، سهل انگاری و سوء مدیریت دستگاه‌ها قابل قبول نخواهد بود و چنانچه خسارتی به مردم و بیت المال وارد شود باید پاسخگو باشند و جبران کنند و دستگاه قضایی با تخلفات این حوزه برخورد خواهد کرد.

او اضافه کرد: اداره آب منطقه‌ای استان باید موانعی که در مسیر عبور آب قرار دارد و موجب طغیان رودخانه‌های استان می‌شود را شناسایی و بارش نعمات الهی، لایروبی رودخانه‌ها و بازگشایی مسیل‌ها را در اولویت کاری خود قرار دهند.

این مقام قضایی استان ادامه داد: با توجه به بارش‌های چند روز گذشته در استان شاهد آب گرفتگی برخی خیابان‌ها و معابر شهری بودیم که مجموعه مدیریت شهری باید چاره‌ای بیاندیشد، زیرا برخی آب‌رو‌های شهری توانایی عبور این حجم از آب را ندارند و یا برای عبور آب پاکسازی نشده اند و موجب جاری شدن آب در خیابان‌ها و پیاده رو‌ها و در نهایت آب گرفتگی معابر شهری می‌شود.

دادستان قزوین تاکید کرد: مردم اگر می‌خواهند متحمل خسارت‌های گوناگون نشوند، باید هشدار‌ها را جدی بگیرند و از ساخت و ساز، کشاورزی و استقرار در مسیر رودخانه‌ها جدا خودداری کنند.

انتهای پیام/ک

همه دستگاه آمادگی لازم را برای مقابله با آسیب‌های اینگونه حوادث طبیعی داشته باشند

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۳۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین

محمدرضا علیمی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین با اشاره به عملکرد مدیریت بحران استان قزوین در پیشگیری از سیلاب رودخانه‌ها گفت: استان قزوین دارای حدود ۲ هزار و ۷۵٠ کیلومتر رودخانه اصلی در ۲ حوضه آبریز رودخانه شور و دریای خزر در سطح ۶ شهرستان است. 

وی افزود: در سال ۱۴٠۲ به منظور پیشگیری از سیل، نقاط حادثه‌خیز سیلاب استان شناسایی و مشکلات آن بررسی شد، همچنین اقدامات متعددی در راستای ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر‌های عبور سیلاب در سطح کلیه شهرستان‌های استان انجام شد.

علیمی اظهار کرد: در همین راستا و به منظور شناسایی تصرفات در بستر و حریم رودخانه‌ها به صورت مستمر پایش صورت گرفت و به منظور رفع تصرفات، گروه گشت و بازرسی تشیکل و برای متخلفان اخطاریه صادر شد، همچنین پیگیری طرح شکایت در مراجع قضایی و در نهایت اخذ احکام و یا دستورات قضایی جهت رفع تصرفات در این زمینه صورت گرفت. 

وی بیان کرد: با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها از جمله اداره کل راهداری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، فرمانداری‌ها شهرداری‌ها و دهیاری‌ها لایروبی رودخانه‌ها و پاکسازی پل‌ها در ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان صورت گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین اظهار کرد: انجام پروژه‌های آبخیزداری در بالادست رودخانه‌ها و پروژه‌های مهندسی رودخانه شامل دیواره‌سازی رودخانه ها، سازه‌های کنترل سیلاب رودخانه در سطح شهرستان‌ها، لایروبی رودخانه‌های شهر قزوین، لایروبی رودخانه‌های مرکز شهرستان‌ها، کنترل سیلاب روستا‌های نوآباد و شهید آباد آوج، دیواره سازی رودخانه‌های الموت در روستا‌های هرانک و کشکدست، بازگشایی مسیر رودخانه مالی‌آباد آبیک، لایروبی رودخانه‌های الموت و انجام مطالعات رودخانه‌ها از دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه است. 

وی افزود:۷۱ مورد بازید مشترک جهت شناسایی، پایش و بازبینی نقاط حادثه‌خیز و سازه‌های تقاطعی رودخانه ها، ۱۸ مورد بازید به منظور کنترل مکان‌های دفع و تخلیه پسماند، معرفی افراد خاطی در حوزه تخلیه زباله و نخاله به محیط زیست به صورت مستمر، برگزاری جلسات توجیهی برای دهیاران و شهرداران نیز از در این راستا انجام گرفته است. 

علیمی یادآور شد: در سال ۱۴٠٠ لایروبی رودخانه‌ها در ۲۶ کیلومتر اجرا شده بود که این میزان در سال ۱۴٠۱ به ۲۴ کیلومتر و در سال گذشته به ۴۲ کیلومتر رسیده است، در نتیجه این اقدامات میزان تلفات ناشی از سیل در سال ۱۴٠۲ به عدد صفر رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به مقادیر بارش سال زراعی استان قزوین، بیان کرد: میزان بارش سال زراعی استان در سال ۱۴٠۱ تا ۱۴٠۲، ۱۷٠ میلی لیتر است که این میزان تا پایان ۲۴ فروردین ماه سال جاری به ۱۸٠.۱ میلی متر رسیده است، در این میان شهرستان آوج با میزان ۲۲۹.۳ میلی لیتر بیشترین میزان بارش و شهرستان تاکستان با میزان بارش ۱۴۱.۲ میلی‌لیتر کمترین بارش را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران
  • هشدار نارنجی برای یک نیمه کشور | بارش‌های سیل‌آسا و احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان‌ها
  • خروش رودخانه فصلی در روستای سانیج+فیلم
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی
  • ببینید | هشدار مهم هواشناسی به مردم؛ بارش‌های شدید باران در راه این استان‌ها
  • پیش بینی هواشناسی کشور ۵ و ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بارش باران
  • هوای پاک برخی مناطق اصفهان ارمغان باران
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر رودخانه‌های استان قزوین برای پیشگیری از سیل
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای بارش باران و تگرگ در کرمان