Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به آغاز گام دوم طرح تحول نظام سلامت گفت: گام دوم را با تقدم پیشگیری بر درمان و تقدم درمان سرپایی و بستری ادامه می‌دهیم. ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، سعید نمکی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در تالار ابن سینا این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: باید تلاش کنید تا جو دانشگاه را از دل‌مردگی و یأس خارج کنید و با مهربانی و عشق، احترام دانشجویان و کارکنان را نگه دارید و هر زمان که مهربانی کافی نبود باید مقدارش را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پرداختن به منشور کامل و جامع  بیانیه گام دوم انقلاب را امری ضروری است و ادامه داد: این بیانیه قوی‌ترین و پرمحتواترین سند بالادستی بعد از انقلاب اسلامی است‌ که باید به آن رجوع کنیم و لازم است به طور جدی مورد توجه قرار بگیرد.

وزیربهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه در ارائه خدمت به مردم نباید چالش سیاست‌زدگی را به همراه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: دانشگاه باید پویا و فعال باشد و سیاست را بفهمد، اما سیاست‌زدگی آفتی بزرگ است که ما را از ارائه خدمت باز می‌دارد.

نمکی با بیان اینکه جمعیت دغدغه اصلی مقام معظم رهبری است، عنوان کرد: به شدت این طرح را دنبال می‌کنیم که دانشگاه‌ها در جریان هستند و پوشش بیمه سلامت از دستاوردهای دولت تدبیر و امید است که از این هفته به آن می‌پردازیم.

معاون وزیر بهداشت در عسلویه: مشکلات آلایندگی عسلویه برطرف می‌شودمعاون وزیر بهداشت در کاشان: میزان ذخیره انسولین در وضعیت مطلوبی استوزیر بهداشت: دانشگاه‌های علوم پزشکی روزهای سختی را می‌گذرانند

وی با اشاره به گام دوم طرح تحول نظام سلامت تصریح کرد: گام دوم را با تقدم پیشگیری بر درمان و تقدم درمان سرپایی و بستری ادامه می‌دهیم، برای ساختارمند کردن نظام ارائه خدمت در بعد اقتصاد، تکالیف به جا مانده در برنامه‌های پنجم و ششم که پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع پزشکی خانواده بود، انجام دادیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که برای این ریل‌گذاری برداشتیم تدوین و استقرار پرونده الکترونیک سلامت برای طیف عبور پزشکی خانواده و سیستم ارجاع بود که به همت تمامی دانشگاه‌ها مخصوصا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شد و در پایان بهار به دستور رئیس‌جمهور استقرارش اعلام شد.

نمکی در ادامه خاطرنشان کرد: طرح تحول نظام سلامت را بازسازی و بازنگری کردیم که این طرح توانست در استقرار پزشکان در نقاط کم‌برخوردار در حوزه زیرساخت‌های نظام سلامت و در رسیدگی به بیماری‌های ناعلاج گام‌های بلندی بردارد و سعی کردیم این موارد را با یک بازنگری اقتصادی در اختیار مردم قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در بهداشت دهان و دندان یک میلیون و 200 هزار دانش آموز را در پایه ششم بررسی کردیم، اظهار داشت: با اجرای این طرح مانع پوسیدگی دندان دانش آموزان سراسر کشور شدیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه حاشیه شهر را باید جدی بگیریم، افزود: متاسفانه جمعیت یک میلیون و 300 هزار نفره مورد توجه قرار نگرفته ‌و با کمک سردار نظری منطقه شهید برونسی را نامگذاری کردیم و باید توجه داشت بیماری های حاشیه شهر به تمام نقاط شهر نفوذ و سرایت می‌کند.

وی با بیان اینکه از زحمات آقای دارابی صمیمانه تشکر می‌کنم و برای آقای بحرینی آرزوی توفیق و بردباری دارم، بیان کرد: مدیران قبلی همچون کتاب و گنجینه‌ای ارزشمند هستند و امیدوارم آقای بحرینی از این گنجینه عظیم استفاده کند و اوراق زرین دیگری را نیز به این کتاب ارزشمند اضافه کند.

انتهای پیام/ش

R41347/P1377/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قوانین بودجه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ کل کشور با ارسال این موضوع به قوه قضائیه با ۱۳۷ رأی مخالف از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند.   سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در توضیح این گزارش، گفت: با استناد به سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغیه رهبر معظم انقلاب و بر اساس تکلیف نمایندگان در بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف ساماندهی صنعت دارو و محوریت سیاستگذاری جدید در حوزه یارانه دارو برعهده دولت گذاشته بودند طرح دارویار توسط دولت اجرا شد که بر اساس آن از طریف انتقال یارانه دارو از ابتدای زنجیره تامین و توزیع به انتهای آن و تمرکز بر نظام بیمه ای، مدیریت بهینه زنجیره تامین و توزیع به گونه‌ای اجرا شود که در حوزه کمبود‌ها و قیمت اقلام دارویی فشار از روی دوش مردم برداشته شود، اما طی ۲ سال سپری شده از اجرای آن شاهد خارج شدن محسوس زنجیره تامین و توزیع دارو از مدار تنظیم گری بوده ایم و تبعات آن گریبانگیر بیماران و فعالان صنعت دارو شده است.   وی افزود: کمیسیون بهداشت پس از آنکه به دفعات مشکلات موجود، دغدغه مندی ها، الزامات و تکالیف دستگاه‌های مسئول را در قالب برگزاری جلسات نظارتی و با ارائه ۴ گزارش نظارتی به مجلس ارائه کرده بنابراین در حال حاضر با استناد به ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی گزارش نقض یا استنکاف از اجرای قانون توسط مسئولان وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و دستگاه‌های زیرمجموعه آنان و سازمان تامین اجتماعی برای رسیدگی به قوه قضائیه و مراجع ذیصلاح در دستورکار مجلس دارد.   نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم، یادآور شد: نزدیک به ۱۵۰ قلم داروی پرمصرف، دارای کمبود و محدودیت جدی بوده و حدود ۶۵ قلم دارو در شرایط کمبود حاد قرار دارد و رفع این مشکل نیازمند برنامه ریزی و کارآمدسازی سامانه‌های موجود و مدیریت دقیق سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی در پیش بینی به موقع نیاز‌های کشور و تخصیص به موقع ارز است، البته عدم نظارت موثر بانک مرکزی به عملکرد بانک‌های عامل در اعطای تسهیلات ریالی برای تامین سرمایه در گردش موردنیاز صنعت دارو و نیز شرکت‌های تراستی در انتقال به موقع ارز به ذینفع نهایی نیز یکی از چالش‌های جدی در حوزه کمبود دارو است.   سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جمع بندی موارد استنکاف از قانون، گفت: در این رابطه شاهد استنکاف و نقض بند پنجم و جزو دوم از سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب در مورد سیاستگذاری و نظارت کارآمد بر تولید و مصرف و واردات دارو و مدیریت بهینه منابع سلامت از طریق نظام بیمه‌ای توسط تمامی ارکان مسئول در دولت با محوریت وزارت بهداشت هستیم و با توجه به اینکه طی ۴ ساله مجلس یازدهم و به ویژه پس از اجرای طرح دارویار انجام تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی در حوزه ساماندهی وضعیت نظام دارو و درمان کشور به دفعات توسط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مورد تاکید و مطالبه قرار گرفته، اما متاسفانه کماکان شاهد وضعیت نامناسب این حوزه و تحمیل فشار بر مردم هستیم.

دیگر خبرها

  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است