Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با ۲۸ صفر، اماکن مذهبی صومعه‌سرا سوگوار رحلت پیامبر(ص) و شهادت کریم اهل بیت(ع) هستند.

خبرگزاری شبستان، صومعه‌سرا_مائده فلاحتکارضیابری: همزمان با شب و روز 28 صفر سالروز رحلت جانگداز پیامبر اکرم(ص) و شهادت کریم اهل بیت(ع) اماکن مذهبی صومعه‌سرا اعم از مساجد، بقاع متبرکه و هیئت‌های مذهبی مملو از حضور زائران و عاشقانی است که برای عرض تسلیت به این اماکن روحانی و ملکوتی مشرف و به عزاداری و نوحه خوانی می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شب گذشته و صبح امروز دلسوختگان خاندان عصمت و طهارت با برپایی دسته‌های عزاداری و نوحه خوانی وفات پیامبر مهربانی‌ها و امام دوم شیعیان جهان، امام حسن مجتبی(ع) را به محضر امام زمان(عج) تسلیت می‌گویند.

 

همچنین مراسم نورانی قرائت زیارت پیامبر(ص) ازبعید در برخی از بقاع متبرکه و مساجد شهرستان صومعه‌سرا همزمان با شب رحلت پیامبر اعظم(ص)  برگزار شد.

 

مداحان اهل بیت(ع) نوحه‌سرایی کردند و سخنرانان مذهبی نیز ضمن بیان گوشه‌هایی از زندگانی گهربار پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع)، مردم را به الگو گرفتن از زندگی این بزرگواران توصیه کردند.

 

 

*حضرت محمد(ص) بهترین الگو برای بشریت

«حسن راستاد» با تسلیت رحلت جانگداز پیامبر عظیم‌الشأن اسلام حضرت محمد(ص) و شهادت سبط اکبرش اظهار کرد: حضرت محمد(ص) بهترین الگو برای بشریت است، و همه آحاد جامعه باید سیره پیامبر(ص) را الگو قرار دهند.

 

رییس اوقاف و امور خیریه صومعه‌سرا افزود: اگر چه نمی‌توانیم عین رسول خدا(ص) عمل کنیم، اما با توجه به سیره و روش آن بزرگوار می‌توانیم زندگی خود را بر اساس الگوی جامع زندگی آن حضرت تنظیم کنیم.

 

وی با اشاره به شرایط ویژه و حساس دوران امامت امام حسن مجتبی(ع) گفت: مرور تاریخ درس‌های مهمی به ما می‌دهد که مهمترین درس، ولایتمداری است.

 

راستاد با بیان اینکه همزمان با شب و روز رحلت پیامبر خوبی‌ها و کریم اهل بیت(ع) بیش از 15 بقعه شاخص صومعه‌سرا میزبان عزاداران بودند، تصریح کرد: طرح بصیرت عاشورایی اوقاف و امور خیریه همزمان با روز 30 صفر به اتمام می‌رسد.

 

 

*مراسم سوگواری 28 صفر در بیش از 80 مسجد شهری و روستایی صومعه‌سرا

حجت‌الاسلام «مرتضی اسدی» با تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) خاطرنشان کرد: عدم توجه به آموزه‌های دینی و بهره‌گیری از فرمایشات پیامبر عزیز اسلام (ص) دوران امامت امام مجتبی (ع) را دچار حوادثی کرد که منجر به صلح امام مجتبی (ع) با معاویه شد و در نهایت معاویه زمینه شهادت امام حسن مجتبی (ع) را فراهم و حضرت را به زهر جفا مسموم کرد.

 

رییسس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا با اشاره به الگو گیری از پیامبر اکرم(ص) به‌عنوان انسان کامل و تبیین تعالیم اهل بیت(ع) اظهار کرد: اهل بیت(ع) همواره در زندگی، اسوه و نمونه بارز در فداکاری و اخلاق و عبرت آموزی برای جهانیان بوده‌اند و باید در جوامع اسلامی نیز نمونه و الگو برای پیروان خود باشند.

 

وی با بیان اینکه همزمان با پنج شب آخر صفرماه، بیش از ۸۰ مسجد و ۲۰ هیئت مذهبی این شهرستان میزبان عزاداران است، افزود: در این ایام بیش از ۵۰ مبلغ و ۳۰ مداح به مساجد و هیئت‌های مذهبی اعزام شده است.

 

حجت‌الاسلام اسدی گفت: برپایی ایستگاه‌های صلواتی، سیاه پوش کردن میادین اصلی شهر، راه اندازی هیئت های سینه زنی در خیابان‌ها از جمله برنامه‌های پنج شب و روز آخر ماه صفر است.

 

وی تصریح کرد: بنا به اهمیت تبیین معارف الهی و بصیرت افزایی اعزام مبلغ در مناسبت‌ها می‌تواند در تقویت بنیه اعتقادی آحاد جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان موثر باشد و در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن جامعه را بیمه کند.

 

گفتنی است، حضرت محمد(ص) در ۱۷ ربیع الاول عام الفیل در شهر مکه چشم به جهان گشود؛ پدر پیامبر(ص)، عبدالله فرزند عبدالمطلب و مادرش آمنه دختر وهب و هر ۲ از قبیله بزرگ قریش بودند؛ آن حضرت در سن ۴۰ سالگی به مقام رسالت رسید و به مدت ۲۳ سال عهده ‏دار امر رسالت و نبوت بود؛ پیامبر(ص) در ۲۸ صفر سال ۱۱ هجری قمری و در سن ۶۳ سالگی از دنیا رفت.

 

امام حسن(ع) فرزند امام علی بن ابیطالب(ع) و حضرت فاطمه(س) در شب نیمه ماه مبارک رمضان، سال سوم هجرت در شهر مدینه دیده به جهان گشود؛ ایشان در سن ۳۷ سالگی به مقام امامت رسید؛ آن حضرت در ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری قمری و در ۴۷ سالگی به شهادت رسید.

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد اربعین حسینی نماز جمعه خراسان جنوبی ماه صفر شیراز کانون های مساجد پیاده روی اربعین خطبه نماز جمعه سالروز رحلت پیامبر اکرم ص شهادت امام حسن مجتبی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود ده‌نمکی: با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم!

مسعود ده‌نمکی، کارگردان سینما و تلویزیون در برنامه «برمودا» شبکه نسیم در پاسخ به سؤال کامران نجف‌زاده مبنی بر اینکه الان شما مجید سوزوکی هستید یا حاجی گرینوف؟ گفت: «حاجی گرینوف‌ها از مخالفان سرسختم هستند. بله، با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم! آن‌ها شعارشان با عملشان نمی‌خواند. وقتی هم در حاکمیت قرار می‌گیرند، تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر می‌شوند. بیشتر این آدم‌ها اینطور صادقه فکر می‌کنند، که صحیح نیست و دین اینگونه نیست. حاجی گرینوف‌ها تظاهر به دین‌داری می‌کنند. حضرت علی (ع) می‌فرماید: مردم به حاکمان خود بیشتر شبیه هستند، تا به پدرانشان. ما آنچه را که در جامعه می‌بینیم و نقد می‌کنیم، برآیند عملکرد حاجی گرینوف‌هاست.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، ده‌نمکی در پاسخ به این سوال که شایعه‌ای درباره خودتان شنیدید، که آزارتان بدهد؟ گفت: زیاد. همینکه شما می‌پرسید من میلیاردر هستم، شایعه است. در عالم سیاست می‌آیی، هر روز شایعه است. گاهی شایعه همان کاری را می‌کند، که معاویه با حضرت علی (ع) می‌کرد. بعضی مواقع شایعه صبر آدم را لبریز می‌کند. زمانی که روزنامه‌نگار بودم، یک حدیث از حضرت علی (ع) شنیدم، که فاصله بین حق و باطل چهار انگشت بین شنیدن و دیدن است. یک لحظه دقت کردم و دیدم ما بیشتر خبر‌هایی که می‌نوشتیم، می‌گفتیم شنیده می‌شود. دیدم هیچ حجتی برای این نوع روزنامه‌نگاری ندارم. روشم را از خبری به سمت تحلیلی بردم.

کارگردان سریال «رستگاری» در پاسخ به این سوال که مسعود ده‌نمکی وسط میدان مین است؟ یا از میدان مین عبور کرده؟ توضیح داد: تا زمانی که عمرمان تمام نشود، وسط میدان مین هستیم.

وی درباره علت کمتر دیده شدن و کمتر مصاحبه کردنش گفت: احساس می‌کنم عافیت در گمنامی است و نه شهرت. من از یک جایی به بعد آب خوردنم هم ژورنالیستی شده بود و تیتر رسانه‌ها می‌شد. احساس کردم این نوع شهرت آسیب‌زننده است. اگر آدم حرفی داشته باشد، وسط جنجال گم می‌شود. بعضی مواقع آدم‌ها دنبال جنجال می‌دوند و گاهی جنجال دنبال آدم‌هاست. من برای اینکه حاشیه‌ها کم شود، دیگر مصاحبه نکردم.

ده‌نمکی در پاسخ به انتقاداتی که به کارهایش می‌شود، گفت: من هیچ وقت منتظر شنیدن تعریف نبودم. گاهی یک نفر واقعاً نقد می‌کند. گاهی هم می‌بینی می‌فهمند کارت خوب است، اما باز تخریبت می‌کنند. بعد‌ها حدیثی شنیدم که مومن همیشه در معرض آزار است؛ یعنی هم از طرف شیطان و دشمن هم از طرف مومن. البته اگر مومن محسوب شویم.

کارگردان فیلم «اخراجی‌ها» در پاسخ به سوال کامران نجف‌زاده مبنی بر اینکه الان منتقدان شما یا شیطان هستند، یا دشمن؟ توضیح داد: خیر، منظورم آدم‌هایی است که هر کاری که می‌کنی، مورد حسد واقع می‌شوی. چرا آدم‌ها وجه مثبت کار را نمی‌بینند؟ حضرت موسی (ع) به خدا فرمود: خدا کاری بکن، که کسی پشت سرم حرف نزند. خدا فرمود موسی من برای خودم اینکار را نکردم، می‌خواهی برای تو اینکار را کنم؟

دیگر خبرها

  • بزرگداشت حمزه سیدالشهدا در کشور کم‌رنگ است
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار می‌شود
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • فیلم/ حال و هوای شب رحلت حضرت عبدالعظیم(ع) در حرم آن حضرت
  • پرچم گنبد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تعویض شد + فیلم و تصویر
  • دسته عزاداری خدام حضرت عبدالعظیم (ع) روانه حرم شدند + فیلم
  • مسعود ده‌نمکی: با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم!
  • در سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) چه برنامه‌هایی برگزار می‌شود