Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@07:27:56 GMT

روزی ک جهان اسلام در سوگ نشست...

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۹۲۹۰۲

روزی ک جهان اسلام در سوگ نشست...

28 صفر در تقویم اسلامی جایگاه ویژه‌ای داشته و شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت در سوگ حضرت رسول اکرم(س) و نوه گرامی‌اش امام حسن مجتبی(ع) نشسته و غرق در ماتم، مجلس عزاداری برپا می‌کنند.

به گزارش ایسنا، حضرت رسول اکرم(ص) پس از ۲۳ سال مجاهدت و ابلاغ پیام الهی، سرانجام در سال یازدهم هجری در روز 28 ماه صفر(به روایت بیشتر علمای شیعه) و دوازدهم ربیع‌الاول (به قول اکثر علمای اهل سنّت) در سن ۶۳ سالگی پس از ۱۴ روز بیماری و کسالت، رحلت فرمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرقد مطهر آن حضرت، در مسجد النبی قرار دارد.

 پیامبر رافت و مهربانی بنیان‏گذار حکومت اسلامی و نخستین معصوم در دین مبین اسلام، در روز جمعه، هفدهم ربیع‌الاول سال "عام‌الفیل" برابر با سال ۵۷۰ میلادی (به روایت شیعه) متولد شدند و بیشتر علمای اهل سنّت تولد آن حضرت را روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاول آن سال دانسته‌‏اند. مکه معظمه، در سرزمین حجاز (عربستان کنونی) محل تولد حضرت است. 

پدرش عبدالله بن عبدالمطلب و مادر گرامی حضرت، آمنه، دختر وهب بن عبد مناف است که در طهارت و تقوا در میان بانوان قریشی، کم‏‌نظیر و سرآمد بود. نام حضرت "محمد بن عبدالله" و کنیه ایشان ابوالقاسم بوده است؛ القاب حضرت "رسول‌اللّه، نبی‌اللّه، مصطفی، محمود، امین، امّی، خاتم، مزّمل، مدّثر، نذیر، بشیر، مبین، کریم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذکّر، یس، طه‏ و..." است.   

حضرت محمّد(ص) پیش از رسیدن به مقام رسالت، در سن ۲۵ سالگی با خدیجه بنت خویلد ازدواج کرده و از ۲۷ رجب سال چهلم عام‌الفیل (۶۱۰ میلادی) در سن ۴۰ سالگی به رسالت مبعوث شده و به مدت 23 سال نیز در مسیر ابلاغ پیام الهی و دعوت مردم به دین اسلام تلاش و مجاهدت کردند.  

انحراف از دین، مصیبتی که بعد از رحلت پیامبر(ص) در عالم اسلام به وجود آمد

یک کارشناس مسائل دینی در این رابطه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که دهه آخر صفر مصادف با رحلت پیامبراسلام (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام علی بن موسی الرضا (ع) حزن و اندوه فراوانی دارد، اظهار کرد: مسئله‌ی انحراف از دین مصیبتی است که بعد از رحلت پیامبر در عالم اسلام به وجود آمد و پیامدهایی هم‌چون غصب خلافت امام علی (ع) و جسارت به ساحت بزرگوار حضرت زهرا ( ع) را به دنبال داشت. 

حجت الاسلام رسول برگی با اشاره به این‌که عاشورا در روز شنبه یا جمعه اتفاق افتاده و روز دوشنبه نیز روز رحلت پیامبر (ص) است، افزود: حضرت زینب (س) فردای عاشورا در میدان قتلگاه می‌فرمودند: یا رسول الله تمام بدبختی ما از آن روز دوشنبه آغاز شد”، از این‌رو هر مصیبتی که در عالم اسلام اتفاق افتاده بعد از رحلت پیامبر گرامی بوده و بزرگترین اتفاق نیز مسئله انحراف از مسیر ولایت، امامت و غصب خلافت امام علی (ع) و هتاکی به شان و شخصیت حضرت زهرا (س) است و به همین دلیل روز 28 صفر غمگین‌ترین و مصیبت بارترین روز در عالم اسلام محسوب می‌شود. 

اعمال روز 28 صفر

وی در خصوص اعمال روز 28 صفر، بیان کرد: برای روزهای منصوب به هر یک از معصومین(ع)، خواندن زیارت آن معصومان سفارش شده است که در روز بعثت، وفات و ولادت پیامبر (ص) نیز خواندن زیارت حضرت رسول(ص) مستحب است. 

وی افزود: روزهای منصوب به ذات اقدس الهی مانند روز عرفه و شب قدر، خواندن زیارت امام حسین (ع) و روزهایی که مربوط به وجود مقدس پیامبر (ص) است خواندن زیارت امیرالمومنین نیز توصیه شده است تا از این طریق مظلومیت و جایگاه اهل بیت (ع) که مهم ترین مسئله شیعه است، تبیین شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: باید معرفت، تامل و تفکر در شخصیت و اخلاق پیامبر اسلام (ص) همراه با خواندن زیارتنامه‌ها مدنظر باشد. 

وی با اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) در رابطه با اخلاق پیامبر(ص)، بیان کرد: شخصی از امیرالمومنین (ع) درخواست شناخت اخلاق پیامبر(ص) را کرد که امیرالمومنین(ع) در پاسخ به او از آن شخص خواست تا نعمت‌های خداوند را بشمارد، آن شخص با اقرار به ناتوانی در شمردن نعمت‌های خداوند، حد اعلای اخلاق پیامبر اسلام را دریافت. 

وحدت با محوریت اهل بیت (ع)، مهمترین توصیه پیامبر (ص) بود

این کارشناس مسایل دینی با بیان این‌که وحدت با محوریت اهل بیت (ع) مهمترین توصیه پیامبر (ص) بود و حدیث ثقلین بیانگر این موضوع است، گفت: در کتب اهل سنت آمده است: شیخ شلتوت، بنیان گذار دانشگاه نیز فتوایی تاریخی را صادر کرده و بر مقبولیت عمل شیعیان صحه گذارد. 

وی در این خصوص افزود: شیخ شلتوت طی نامه‌ای به آیت الله بروجردی نوشته بود که با تحقیق در حدیث ثقلین به این مفهوم بزرگ که "شیعه خود حق است" رسیده‌ و همچنین 36 سند به دست آمده در این مورد نیز نشان می‌دهد که بزرگترین سفارش پیامبر گرامی اسلام تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) است. 

مناسبت‌های دینی، تداعی کننده رابطه مهر و محبت بین خالق و مخلوق است

یک کارشناس مسائل مذهبی نیز در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر این‌که مناسبت ‌های مذهبی و دینی نوعی توجه به خداوند و تداعی کننده رابطه مهر و محبت بین خالق و مخلوق است، گفت: با تکریم ایام سوگواری و رحلت پیامبر (ص) می‌توان از راه توسل و توجه به ائمه اطهار (ع) رابطه خود با خدا را تقویت کرده و به درگاه خداوند تقرب جست. 

حجت الاسلام سعید اسمعلی‌پور با بیان این‌که عزاداری برای معصومین(ع) نوعی عبادت محسوب می‌شود، اظهار کرد: گریه برای اهل بیت عبادتی در راستای تقرب به خداوند بوده و دهه آخر صفر که مصادف با رحلت پیامبر اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) است انجام اعمالی چون استغفار، طلب غفران و رحمت خدا توصیه می‌شود. 

فقدان پیامبر(ص)، بزرگترین ضایعه عالم آفرینش است

وی با بیان اینکه به اعتقاد مسلمانان بزرگترین ضایعه عالم آفرینش فقدان پیامبر (ص) است، افزود: حضرت رسول(ص)، حامل دین خاتم الهی بوده و دین خدا به برکت ارشاد وی به کمال رسید. اسلام به عنوان تنها دین خدا در قرآن مطرح شده که به معنای تسلیم محض در مقابل خدا است. 

حجت‌الاسلام اسمعلی‌پور ادامه داد: رسول اکرم (ص) از میان تمام انبیا و برگزیدگان الهی، شخصیت برگزیده داشت و به اشرف الانبیا مشهور بود، چرا که در داستان معراج نیز ایشان به درجه‌ای از تقرب الهی می‌رسند که هیچ پیامبری نتوانسته بود؛ این مورد نیز نشان‌دهنده شخصیت بی بدیل پیامبرگرامی اسلام(ص) بوده و فقدان چنین انسانی در عالم آفرینش ضایعه‌ای دردناک و بزرگ است. 

وی با بیان این‌که پیام رسول خدا (ص) تطهیر روح انسان و به بندگی رساندن انسان‌ها است، تشریح کرد: با استناد به روایات آمده در نهج البلاغه، یکی از دلایل رسالت پیامبر (ص)، بنده محض خدا بودن و بازگرداندن مردم به میثاق فطری یا همان عهد ازلی انسان با خداوند، بوده است.

احادیث گهربار از پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن مجتبی(ع)

پیامبر گرامی اسلامی در حدیث ثقلین فرموده‌اند: «من در میان شما دو امانت نفیس و گرانبها می‌گذارم یکی کتاب خدا قرآن و دیگری عترتم اهل بیت را. تا وقتی که از این دو تمسک جویید، هرگز گمراه نخواهید شد و این دو یادگار من هیچ‌گاه از هم جدا نمی‌شوند، تا کنار حوض کوثر بر من وارد شوند.» 

پیامبر خدا (ص) در احادیث دیگری فرموده‌اند: -همه تقوا این است که آنچه را نمی‌‏دانی بیاموزی و به آنچه می‌‏دانی عمل کنی.

-دعای پدر در حق فرزندان , مثل دعای پیامبر است در حق امتش.

-یاد کنید در مجالس خود فضایل علی بن ابیطالب (ع) را زیرا یاد کردن از علی , یاد از من است و یاد کردن از من یاد خداست.

-با اندکی از آنچه که خداوند به شما عطا فرموده است به سوی او تقرّب بجویید که خداوند در مقابل آن، بسیار عوض آن را به شما می‌دهد.

-ساعتهای بیماری ,ساعتهای گناه را از بین میبرد. -از لغزشهای خطاکاران درگذرید، تا بدین سبب خداوند شما را از مقدّرات ناگوار نگه دارد.

-زمینی که مؤمن برآن سجده میکند نورش تا آسمان میرود...

-اگر انسان مال حرامی را کسب کند و از آن صدقه بدهد پاداشی دریافت نخواهد کرد، و اگر آن را در زندگی صرف کند برایش برکت ندارد، و اگر آن را برای ورثه بگذارد توشه‌ای برای آتش دوزخ خواهد شد!

-توبه ی نصوح, پشیمانی از گناه است, یعنی وقتی گناهی از تو سرزد  استغفار کنی ودیگر هرگز مرتکب آن نشوی...

-حتی اگر کسی به لاشه گنجشکی رحم کند ، خداوند در قیامت به او رحم خواهد کرد ...

-هرکس مرده ای را با صدقه (یا دعا و احسانی) مهربانی کند , نزد خدا اجر او مانند کوه احد است و در روز قیامت زیر سایه ی عرش الهی است...

 امام حسن(ع) نیز در احادیثی گهربار فرموده‌اند: -ﺑﺮﺗﺮﻳﻦ ﻛﺮﺩﺍﺭ ﺁﺩﻣﻰ ﭼﺸﻢ به راﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﻭ ﺑﻪ ﮔﺸﺎﻳﺶ ﺍﻟﻬﻰ ﺍﺳﺖ 

-هر گاه شنیدی شخصی آبروی مردم را می ریزد ، بکوش تا تو را نشناسد.

-کسی که در قلبش جز رضا و خشنودی خدا خطور نکند؛ من ضامن اجابت دعای او هستم.

-چون نیکی های خود را برشمردی , آن را تباه ساختی

منبع احادیث: بحارالانوار، تحفه العقول، منازل الاخره، نهج الفصاحه، مستدرک الوسایل، عین الحیاه، تنبیه الخواطر،  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری 28 صفر سوگواری پيامبر اكرم ص امام حسن ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۲۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از دشمنی محمدبن عبدالوهاب با پیامبر(ص) / چرا بن‌باز بزرگترین مفتی سلفی‌ها، هیچگاه به مدینه نرفت؟

به گزارش مبلغ هشتم شوال؛ سالروز اقدام تلخ و غمناک تخریب قبور مطهر چهار تن از ائمه معصومین(ع) یعنی امام حسن مجتبی(ع)، امام زین العابدین(ع)، امام باقر(ع) و امام جعفر صادق(ع) به دست فرقه وهابیت است. این گروه با برداشت انحرافی از روایات و آیات قرآن کریم ایجاد بنا بر قبور وفات‌یافتگان و توسل به ائمه(ع) را شرک می‌دانند. لذا برخلاف مشی مسلمین در قرون گذشته و صدر اسلام به تخریب بارگاه مطهر ائمه پرداختند. در این میان ناآگاهی برخی از مسلمانان در مورد دشمنی وهابیت با پیامبر و اصل اسلام باعث شده است که تصور شود وهابی ها، مسلمانانی هستند که فقط با شیعه یا سنی مشکل دارند در حالی که سردمداران اصلی آنها از اسلام خارج هستند.

خبرنگار ایکنا به مناسبت این روز و این حادثه تلخ تاریخی با حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مروجی طبسی، استاد دانشگاه ادیان و مذاهب، گفت‌وگو کرده است که در ادامه می‌خوانید؛

ممکن است برخی تصور کنند که قبور بقیع از ابتدا اینگونه بود ولی شیعیان مدعی هستند که اینجا واجد پیشینه تاریخی محکمی است. در اسناد تاریخی پیشینه مقابر مقدس ائمه(ع) بقیع چگونه است؟

از نظر تاریخی تا قرن دوازدهم هجری، قبور ائمه بقیع پابرجا بوده و گنبد و بارگاه داشت و تصاویر موجود هم نشان‌دهنده و مؤید آن است. البته چون قبر عباس، عموی پیامبر(ص) هم در آنجا قرار دارد این بقعه توسط بنی‌عباس احیا و گنبد و بارگاه برای آن احداث شد و تا قبل از ظهور وهابیت در قرن دوازدهم بسیاری از قبور بقیع از جمله قبور ائمه(ع) گنبد و بارگاه داشتند و امری عادی و مرسوم بوده است.

وهابیت که در شهر عیینه عربستان بودند اولین اقدامی که کردند این بود که قبر عمربن خطاب را خراب کردند و گزارش‌ها نشان می‌دهد بنای بر قبور مسئله مختص شیعیان نیست و تمامی مسلمین در طول تاریخ، بر روی آرامگاه‌ها، گنبد و بارگاه داشتند. پس از قرن اول تا دوازدهم قمری این موضوع وجود داشته است و اگر بدعت بوده باید پرسید چرا علمای عامه جلوی این مسئله را نگرفتند. علمای عامه خودشان به زیارت قبور می‌رفتند و حاجت می‌گرفتند ولی وهابیت در قرن دوزادهم با قرائت انحرافی و اهل‌بیت‌ستیزی و بلکه پیامبرستیزی، قبور ائمه(ع) و سایر قبور را با خاک یکسان کرد.

وهابیون برای توجیه اقداماتشان در تخریب قبور ائمه(ع) توسل به ذوات مقدس را شرک می‌دانند و با ساختن قبر بر مزار مردگان به طور کلی مخالف هستند و گاهی استنادات روایی هم می‌آورند؛ نظر شما درباره دلایل و تحلیل آنها چیست؟

اینها هیچ مستند قرآنی ندارند، در آیات قرآن کریم بر این مسئله تاکید شده است که بر قبور انبیاء گنبد و بارگاه وجود داشته است؛ در سوره مبارکه کهف در آیه 21 در مورد اصحاب کهف بیان شده است که مردم بعد از اینکه آنان را یافتند و پی‌بردند افراد قدیسی هستند بر محل مرگ آن‌ها مسجدی بنا کردند و حتی بر سر ساخت بنایی مقدس با هم نزاع و اختلاف داشتند. وَکَذَلِکَ أَعْثَرْنَا عَلَیْهِمْ لِیَعْلَمُوا أَنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَأَنَّ السَّاعَةَ لَا رَیْبَ فِیهَا إِذْ یَتَنَازَعُونَ بَیْنَهُمْ أَمْرَهُمْ فَقَالُوا ابْنُوا عَلَیْهِمْ بُنْیَانًا رَبُّهُمْ أَعْلَمُ بِهِمْ قَالَ الَّذِینَ غَلَبُوا عَلَی أَمْرِهِمْ لَنَتَّخِذَنَّ عَلَیْهِمْ مَسْجِدًا.

تنها استناد آنان به روایتی از ابوالحیاج است که از امیرالمؤمنین(ع) نقل شده است که هم از نظر سندی و هم متنی اشکال دارد. براساس این روایت پیامبر(ص) به علی(ع) دستور دادند که قبور را تسویه کند؛ اینها تسویه را به معنای هم سطح کردن و تخریب گرفته‌اند، در حالی که اشکال اصلی به این روایت آن است که تا قرن دوازدهم این روایت وجود داشت، ولی چرا هیچ کدام از علمای عامه درصدد تخریب قبور بارگاه پیامبر و ائمه نبودند و ناگهان این روایت از قرن دوازدهم به بعد توسط وهابیت مستمسکی برای تخریب قبور ائمه(ع) شده است. پس اغراض دیگری پشت آن است.

انگیزه آنان از این مسئله چه بوده است و چه منفعتی می‌برند؟

اگر وهابیت را در بستر تاریخی آن بررسی کنیم، چند عامل انگیزه اصلی در این حرکت ددمنشانه بوده است و تلاش می‌کنند تا رنگ و بوی دینی و دفاع از دین به این کارها بدهند تا بحران مشروعیت خود را جبران کنند و این اقدامات را در راستای دفاع از شریعت توجیه می‌کنند. لذا روایاتی که به آن استناد می‌کنند طبق مبانی اهل سنت استحکام سندی و دلالی ندارد. اما انگیزه و علل اصلی در انجام این حرکت چند مورد است؛ اول منافع مالی و اقتصادی؛ زندگی اعراب در آن دوره قبیله‌ای و ملوک الطوایفی بود و هر قبیله که بر دیگری مسلط می‌شد از طریق جنگ و خونریزی امرار معاش می‌کرد و محمدبن عبدالوهاب هم در این راستا دست به این اقدامات زد. انگیزه دیگر آنان انگیزه سیاسی بود چرا که محمدبن عبدالوهاب، قدرت‌طلب و شیفته قدرت بود و یکی از بهترین راه‌ها برای دستیابی به قدرت فتاوای خونینی بود که بتواند بر مبنای آن بر کشورهای دیگر مسلط شود.

انگیزه و علت دیگر نژادپرستی و نگاه پان‌عربیسم بود زیرا در آن دوره امپراتوری اسلامی در دست عثمانی‌ها بود البته حکومت شیعه در آن دوره دست صفویه بود؛ محمدعبدالوهاب زیر بار حکومت ترکها نمی‌رفت و آنان را از نژاد عرب نمی‌دانست. لذا یکی از انگیزه‌های جدی آنان مسئله نژادپرستانه عرب و عجم و عرب و ترک بود.

البته اولین قربانیان وهابیت، حنابله اهل سنت هستند و تصور نکنیم وهابیت فقط با شیعه مشکل دارند زیرا اولین قبری که تخریب کردند قبر سیدبن خطاب، برادر خلیفه دوم است و بعد شاهدیم که هر کجا رفتند گنبد و بارگاه‌ها را به بهانه شرک خراب کردند و اینها قرائت انحرافی و غلطی بود که محمدبن عبدالوهاب به خاطر اغراض سیاسی، نژادپرستانه و اقتصادی از اسلام داشت و نظرش را بر دین تحمیل کرده بود. حنابله اولین قربانیان محمدبن عبدالوهاب هستند و هر جا رفتند گنبد و بارگاه‌ها را تخریب کردند از جمله گنبد و بارگاه اهل بیت(ع) را.

وهابیت تقابلش فقط با شیعه و اهل بیت(ع) نیست بلکه با کل مسلمین و اهل سنت هم تقابل دارند؛ بنده ناراحت می‌شوم که برخی افراد تقابل وهابیت را به نزاع میان آنها و تشیع تقلیل می‌دهند گویی نزاع آنان فرقه‌ای و فرعی است، در حالی که وهابیت از اسلام خارج است. ردیه‌هایی که اهل سنت علیه وهابیت نوشته‌اند اگر بیشتر از شیعه نباشد کمتر نیست و این نشان می‌دهد مشی آنان خلاف اهل سنت است. نباید حرکت خصمانه وهابیت را به ضدیت با شیعه و اهل بیت(ع) تقلیل دهیم. لذا در ایام هشتم شوال بنده تا جایی که توان دارم در گفتار و نوشتار تلاش می‌کتم این مسئله را گوشزد کنم که نباید عملکرد این جریان را فقط به تخریب قبور ائمه در بقیع منحصر بدانیم بلکه این فرقه با قبور مسلمین و بحث زیارت و توسل مشکل دارند.

برخورد وهابیت با قبور دیگر افراد و ادیان چگونه بوده است؟

آنان همه آثار تاریخی یهودیان خیبر و مدینه را حفظ کرده‌اند ولی قبور اهل بیت(ع) و صحابه را تخریب کرده‌اند و حتی در قرن دوازدهم و سیزدهم قصد داشتند که قبر نبی اعظم(ص) را هم تخریب کنند ولی علمای اسلام اعم از شیعه و سنی فتوا دادند و حتی کشتی‌هایی از سمت هند به آن طرف اعزام شد تا اگر وهابیت دچار این جنایت شود با آنها برخورد کنند. نباید حرف بن‌باز را هیچ وقت فراموش کنیم که می‌گفت تاکنون به مدینه نرفته‌ام مبادا که قبر پیامبر(ص) را زیارت کنم! اساس تفکر اینها معاویه و اموی است و همانطور که معاویه با اسلام ناب محمدی(ص) مبارزه کرد اینها هم با همان نگاه این جنایات را مرتکب می‌شوند.

با این واقعیت تلخ روبه‌رو هستیم که وهابیت بر حرمین شریفین و قبرستان بقیع و ... مسلط است؛ چه نوع تعاملی وظیفه ما مسلمانان و به خصوص شیعیان وجود دارد؟

علمای اهل سنت عمدتا تابع حکومت‌های خودشان هستند و این حکومت‌ها هم عمدتا تابع سیاست‌های استعماری و ابرقدرت‌های استکباری و صهیونیسم جهانی هستند؛ در همایش مبارزه با تکفیری‌ها که چند سال قبل از سوی حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی برگزار شد علمای سرزمین‌های اسلامی هم حضور داشتند و با زبان بی‌زبانی می‌گفتند که دست آنها از سمت حکومت‌هایشان بسته است وگرنه دلشان با اهل بیت(ع) و قبور ائمه بقیع است. لذا امروز کاری از دست علما برنمی‌آید ولی رسانه‌های مختلف باید به روشنگری بپردازند و سطوح مختلف مردم را با اهداف وهابیت آشنا کنند؛ باید در فضای مجازی از سطح عمومی مردم شروع و خیزش ایجاد کنیم.

مجمع جهانی اهل بیت(ع)، مجمع جهانی تقریب و وزارت امور خارجه، سازمان حج و زیارت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانند فعالیت‌های دیپلماتیک داشته باشند ولی معتقدم رسانه‌های ما باید این مسئله را به زبان‌های مختلف و پرمخاطب از جمله انگلیسی، عربی، اردو، اسپانیولی و ... بازگو کنند. بنده با جوانان کشورهای عربی برخورد داشته‌ام. آنان فارغ از ظاهرشان تشنه معارف هستند؛ پیشنهادم این است که باید یک تشکل مردم‌نهاد از سوی خبرنگاران و رسانه‌های کشورهای اسلامی تاسیس و معارف ناب اسلامی ترویج شود و اگر این اتفاق رخ دهد تابو و بت باند مافیایی استکبار جهانی خواهد شکست و کارهای ناشدنی ممکن می‌شود.

تفکر وهابیت فقط دشمنی با شیعه نیست بلکه آنها دشمن اسلام و پیامبر(ص) هستند؛ کتاب «الدرر» زحلی دحلان شافعی مذهب را مطالعه کنید؛ ایشان نمونه‌های صریح و بارز از دشمنی محمدبن عبدالوهاب با پیامبر(ص) را ثبت و ضبط کرده است. او به پیامبر(ص) جسارت می‌کرد و از اینکه نام پیامبر(ص) را بشنود اکراه داشت. یک مؤذن نابینا در دوره محمدبن عبدالوهاب در ماذنه بعد از اذان بر پیامبر(ص) و آل ایشان صلوات فرستاد و محمدبن عبدالوهاب دستور قتل او را صادر کرد و او را کشتند یا از پیامبر تعبیر به نامه‌رسان می‌کرد و می‌گفت عصای ما از عصای محمد بهتر است زیرا عصای ما می‌تواند مار و عقرب را بکشد ولی عصای پیامبر(ص) هیچ سودی ندارد.

به هر حال باید به بهانه هشتم شوال چهره کریه وهابیت را افشا کنیم و به مردم بگوییم اینها فقط با اهل بیت(ع) مخالفت ندارند بلکه با پیامبر(ص) و فرقه‌های مختلف اسلامی هم دشمنی دارند و این موضوع باید ترویج شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896297

دیگر خبرها

  • پیش نشست پنجمین کنگره جهانی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد
  • توصیه پیامبر (ص) به حضرت علی (ع) در مورد زیارت قبور اهل بیت (ع) چه بود؟
  • بقیع گوشه ای از تاریخ اسلام است/ ضرورت شناساندن آن به جهان
  • چرا قبور مطهر بقیع تخریب شدند؟
  • روایت یک استاد تاریخ از فرمان پیامبر(ص) به جهاد با یهودیان جنایتکار
  • روایتی از دشمنی محمدبن عبدالوهاب با پیامبر(ص) / چرا بن‌باز بزرگترین مفتی سلفی‌ها، هیچگاه به مدینه نرفت؟
  • حضرت آیت الله نوری همدانی: امروز لازم است مراکز علمی قم و نجف و الازهر با هم ارتباط عمیق داشته باشند
  • امام موسی صدر و سیدحسن نصرالله مایه افتخار جهان اسلام هستند
  • تخریب بقیع؛ اهانت به آیات الهی
  • نشست مهدویت در مدرسه علمیه خواهران نقده