Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@01:58:51 GMT

فیلم های معروف راتن‌تومیتوز +تصاویر

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۹۸۷۶۹

فیلم های معروف راتن‌تومیتوز +تصاویر

صراط:

این‌ها تازه‌ترین تازه‌ها هستند. در شمارش معکوس امروز ۱۰ فیلمی که در وب‌سایت راتن تومیتوز، امتیاز ۱۰۰٪ دارند، را معرفی کرده‌ایم.

به گزارش برترین ها در این لیست، ما به فیلم‌های مختلفی نگاه خواهیم کرد که در رتبه‌بندی مجموع نقد‌ها در وب‌سایت راتن تومیتوز، امتیاز مطلوب ۱۰۰ درصد را به دست آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما این لیست را براساس عوامل مختلفی از جمله بازخورد اولیه فیلم و میراث آن در قالب بیانی فیلم‌سازی، رتبه‌بندی کرده‌ایم.

۱۰. مردی روی سیم

عنوان اصلی: Man on Wire

محصول: ۲۰۰۸

آیا فیلم «بندباز» The Walk با درخشش جوزف گوردون لویت را به خاطر می‌آورید؟ این فیلم واقعاً خوب است، اما در مقابل «مردی روی سیم» حرفی برای گفتن ندارد. این فیلم مستندی درباره بندبازیِ معروف فیلیپ پتی، بین دو برج مرکز تجارت جهانی در سال ۱۹۷۴ است که از طریق یک طول فیلم، مصاحبه‌های روز واقعه و بازسازی‌های سینمایی روایت می‌شود.

«مردی روی سیم» پس از نخستین نمایشش در جشنواره فیلم ساندنس، به سرعت به محبوبیت بسیار زیادی رسید و جایزه بزرگ هیئت داوران را برای بهترین مستند سینمای جهان به دست آورد. این فیلم همچنین در نمایش عمومی، بازخورد‌های خوبی دریافت کرد و از ۱۵۷ نقد، امتیاز ۱۰۰ درصد را در راتن تومیتوز به دست آورد. همه نقد‌ها با اتفاق‌آرا، این فیلم موفق را با وجود نتیجه‌گیری پایانی آشکار آن، بسیار خوب ارزیابی کرده‌اند. بهترین داستان‌ها معمولاً داستان‌های واقعی هستند.

۹. نفرت

عنوان اصلی: La Haine

محصول: ۱۹۹۵

«نفرت» یک فیلم جنایی فرانسوی با داستانی که زندگی سه دوست را دنبال می‌کند. آن سه نفر در پروژه‌های مسکونی شهر پاریس بزرگ می‌شوند. فرض اولیه آن نسبتاً ساده است، اما در اجرا است که «نفرت» به درستی می‌درخشد. تماشاگران ایستاده برای این فیلم دست می‌زدند و «نفرت» جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فیلم کن را به دست آورد.

همچنین امتیاز ۱۰۰ درصد را در رتبه‌بندی ۱۷ نقد کسب کرد. تم‌های ارائه‌شده در فیلم به شکلی بی‌رحمانه صادق بودند، و این برای کشور فرانسه به قدری تاثیرگذار بود که نخست‌وزیر آن بررسی اجباری فیلم را برای کابینه خود طرح‌ریزی کرده بود و ما این را یک موفقیت می‌نامیم.

۸. ۱۲ مرد خشمگین

عنوان اصلی: ۱۲ Angry Men

محصول: ۱۹۵۷

چه کسی فکرش را می‌کرد فیلمی که تنها در یک صحنه‌پردازی اتفاق می‌افتد تا این حد جذاب باشد؟ «۱۲ مرد خشمگین» غالباً در یک اتاق واحد رخ می‌دهد و دوازده نفر از افراد نام‌دار حاضر در فیلم، به عنوان اعضای هیئت‌منصفه دور هم جمع می‌شوند و باید در دادگاه درباره سرنوشت یک متهم تصمیم بگیرند.

نویسنده، کارگردان و بازیگران هرآنچه را که می‌توانستند در این صحنه‌پردازی محدود انجام دهند، به کار بستند و آنچه نتیجه می‌دهد یک داستان پرتعلیق و به طرز شگفت‌آوری احساسی درباره گناه، پیش‌داوری‌ها و مشکلات سیستم قضایی آمریکا است. این فیلم دارای امتیاز ۱۰۰ درصد از ۴۹ نقد است و همه با این نظر موافق هستند که این فیلم یک کلاسیک غیرقابل‌انکار است.

۷. مرد سوم

عنوان اصلی: The Third Man

محصول: ۱۹۴۹

«مرد سوم» قطعاً نمایش غم‌افزایی می‌سازد، اما همه این‌ها به نام هنر است. فیلم داستان جوزف کاتن در نقش هالی مارتینس را دنبال می‌کند. او در پی بررسی مرگ مرموز دوستش در دوران پس از جنگ جهانی دوم در وین است. یک فیلم در ژانر نوآر که از بسیاری از جنبه‌های تاریک و تجربی فیلم‌برداری استفاده می‌کند؛ به عنوان مثال عکاسی سیاه- سفید سفت و سرد، کاراکتر‌های بسیار آسیب‌دیده، لوکیشن‌های فرسوده و زوایای دوربین عجیب و غریب.

این فیلم علاوه‌بر جادوگری فنی‌اش، دو بازی ماندگار را از جوزف کاتن و اورسن ولز به نمایش می‌گذارد. «مرد سوم» یک امتیاز کامل از ۷۷ نقد را با یک درجه‌بندی میانگین شگفت‌انگیز ۹.۳ از ۱۰ حفظ کرده است.

۶. نابودگر

عنوان اصلی: The Terminator

محصول: ۱۹۸۴

نابودگر به خودی خود در این لیست ظاهر می‌شود چراکه این فیلم از ۵۷ نقد، امتیاز کامل ۱۰۰ درصد را با یک درجه‌بندی میانگین ۸.۸ از ۱۰ به دست آورده است. پس از اکران آن در سال ۱۹۸۴، منتقدان بلافاصله عاشق این فیلم خنده‌دار و فوق‌العاده تاریک شدند. به مانند بقیه کار‌های جیمز کامرون، این فیلم یک داستان متاثرکننده را در میان یک فیلم‌سازی تماشایی دربرمی‌گیرد.

«نابودگر» همچنین از آرنولد شوارتزنگر یک ستاره جهانی ساخته است چراکه نظاره کردن عملکرد او در نقش این سایبورگ صاحب‌نام، هم فراموش‌نشدنی و هم مجذوب‌کننده است. ما می‌دانیم که شما به چه چیزی فکر می‌کنید: «نابودگر ۲» چطور؟ امتیاز این فیلم نیز نزدیک است و در حال حاضر با ۵ نقد گندیده، امتیاز ۹۳ درصد را به دست آورده است.

۵. چهارصد ضربه

عنوان اصلی: The ۴۰۰ Blows

محصول: ۱۹۵۹

یک فیلم قدیمی، اما خوب دیگر. «چهارصد ضربه» یک فیلم فرانسوی است و داستان یک نوجوان سرکش را روایت می‌کند که واقع‌گرایانه و به زیبایی توسط ژان‌پیر لئو به تصویر کشیده شده است. «چهارصد ضربه» در زمان اکران با تجلیل و تمجدید‌های زیادی روبرو شد که از جمله آن‌ها می‌توان به جایزه بهترین کارگردانی و نامزدی نخل طلای جشنواره فیلم کن اشاره کرد.

«چهارصد ضربه» فیلم مورد علاقه فیلم‌سازان مختلفی مثل آکیرا کوروساوا بوده است و در راتن تومیتوز امتیاز ۱۰۰ درصد را از ۵۴ نقد دریافت کرده است. به نظر می‌رسد که منتقدان این فیلم را یکی از موثق‌ترین و واقعی‌ترین تصاویر از دوران نوجوانی دانسته‌اند و اکنون این فیلم به طور گسترده به عنوان یک کلاسیک از جنبش موج نو فرانسه تلقی می‌شود.

۴. داستان اسباب‌بازی

عنوان اصلی: Toy Story

محصول: ۱۹۹۵

«داستان اسباب‌بازی» نه‌تن‌ها خنده‌دار و صمیمی است بلکه یکی از خلاق‌ترین فیلم‌ها در تاریخ سینما بوده است. در حالی که دیزنی همچنان در حال تولید انیمیشن‌هایی به سبک دستی طراحی‌شده بود؛ پیکسار با ورودش، فیلم‌های انیمیشنی را دوباره ابداع کرد. ناگهان همه، از جمله محققان رباتیک می‌خواستند وارد تکنولوژی به کار برده‌شده در این فیلم‌ها شوند و جهان انیمیشن دیگر به مانند سابق نبود.

به سبب وضعیت فوق‌العاده تاثیرگذار آن، فیلم با ۷۸ نقد امتیاز ۱۰۰ درصد را کسب کرده است و در یک اتفاق شگفت‌انگیز نادر هالیوودی، دنباله این فیلم نیز با ۱۶۳ نقد امتیاز ۱۰۰ درصد را به دست آورده است و این موفقیتی نیست که نصیب هر فیلمی شود.

۳. هفت سامورایی

عنوان اصلی: Seven Samurai

محصول: ۱۹۵۴

«هفت سامورایی» مسلماً یکی از بهترین فیلم‌های تمام ادوار تاریخ است و به راحتی یکی از تاثیرگذارترین آن‌ها هم هست. فیلم در سال ۱۵۸۶ اتفاق می‌افتد و داستان هفت سامورایی معروف را روایت می‌کند که از دهکده کوچک‌شان در مقابل گروهی از راهزن‌ها محافظت می‌کنند. اگر این داستان به نظرتان آشنا می‌آید به این دلیل است که تاکنون چندین بار، از فیلم وسترن «هفت دلاور» The Magnificent Seven تا فیلم علمی- تخیلی Battle Beyond the Stars و انیمه «سامورایی ۷» Samurai ۷، بازگو شده است.

تاثیر گسترده این فیلم باعث شده در لیست ۱۰۰ درصدی‌های راتن تومیتوز قرار بگیرد. همه ۵۷ منتقد موافق هستند که سکانس‌های اکشن، کاراکتر‌ها و داستان این فیلم، آن را به یک شاهکار سینمایی بدل کرده است.

۲. پنجره عقبی

عنوان اصلی: Rear Window

محصول: ۱۹۵۴

سال ۱۹۵۴ یک سال فوق‌العاده برای فیلم‌سازی بود، نه؟ در این سال علاوه‌بر «هفت سامورایی»، شاهکار آلفرد هیچکاک، «پنجره عقبی» هم اکران شده بود. این فیلم درباره مردی زخمی و زمین‌گیر است که به این باور رسیده که همسایه‌اش یک قاتل است. ستاره‌های فیلم، جیمز استوارت و گریس کلی، نیز به همان اندازه خارق‌العاده هستند.

سرعت پیشروی داستان باعث ایجاد کشش می‌شود و به همین دلیل است که هیچکاک به عنوان استاد تعلیق شناخته می‌شود. هردو فیلم «پنجره عقبی» و «شمال از شمال غربی» امتیاز ۱۰۰ درصد را در راتن تومیتوز به دست آورده‌اند، اما این «پنجره عقبی» است که به طور قطع به یقین شاهکار هیچکاک در نظر گرفته می‌شود.

پیش از آن که انتخاب نهایی خود را معرفی کنیم، ذکر چند نام را در این مورد شایسته می‌دانیم.

«پیش از طلوع» ۱۹۹۵ Before Sunrise
«استاکر» ۱۹۷۹ Stalker
«آواز در باران» ۱۹۵۲ Singin’ in the Rain ۱،

۱. همشهری کین

عنوان اصلی: Citizen Kane

محصول: ۱۹۴۱

بله بله ما می‌دانیم شنیدن نام «همشهری کین» شما را تا سرحد مرگ، بیمار می‌کند، اما دلیلی وجود دارد که این فیلم تا این حد محبوب است. گرچه «همشهری کین»، این روز‌ها خیلی دیده نمی‌شود، اما فیلم‌های مشهور زیادی تحت تاثیر آن خلق شده‌اند. بسیاری از جنبه‌های فیلم‌سازی‌اش نظیر تدوین، استفاده از موسیقی و هنر فیلم‌برداری آن تاثیر پرقدرتی داشتند و این فیلم، مسیر‌هایی که فیلم‌ها پرداخت و دیده می‌شدند، را تغییر داد. فیلم به سبب این نفوذ پرقدرت خود، به امتیاز ۱۰۰ درصد از ۷۵ نقد دست یافته است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سینما هالیوودی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۸۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد

پل شریدر که به زودی با جدیدترین فیلمش راهی جشنواره کن می‌شود، پنج سال قبل در چنین روزی به بهانه حشنواره جهانی فیلم فجر در تهران حضور داشت و از سینمای ایران و آینده سینما صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، تا پیش از شیوع کرونا و تغییرات مدیریتی در سینما، چند سالی بود که جشنواره فیلم فجر نه فقط در بهمن‌ماه بلکه در اردیبهشت‌ماه با ساختار و شمایلی متفاوت برگزار می‌شد و میزبان سینماگران و فیلم‌هایی از کشورهای دیگر بود.  

جشنواره جهانی فجر با وجود برخی انتقادهایی که در داخل کشور نسبت به آن مطرح می‌شد، جایگاهی پیدا کرده بود که در همان چند دوره‌ی برگزاری چهره‌های بنامی از سینمای دنیا را به ایران کشاند از جمله پل ژوزف شریدر که درست در همین روز چهارم اردیبهشت‌ماه در نشستی خبری در پردیس سینمایی چارسو مقابل خبرنگاران ایرانی نشست.

شریدر -فیلمنامه‌نویس و کارگردان مشهور امریکایی - که فیلمنامه‌های «راننده تاکسی» و «گاو خشمگین» ساخته مارتین اسکورسیزی را نوشته و در روزهای گذشته فیلم جدیدش با نام «اوه، کانادا» به بخش مسابقه اصلی جشنواره کن راه یافته است، اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به جشنواره جهانی فجر در تهران آمد و پس از برگزاری یک کارگاه فیلمنامه نویسی، در یک نشست خبری پاسخگوی سوال‌ اهالی رسانه شد.

او در آن نشست با اشاره به اینکه «در دنیا چند فستیوال هستند که می‌توان جشنواره جهانی فجر را با آن‌ها مقایسه کرد مثل جشنواره تورنتو ولی از ابعاد این جشنواره و تعداد فیلم‌های حاضر در آن شگفت‌زده شدم» درباره آشنایی‌ خود با سینمای ایران گفته بود: «درباره جایگاه سینمای ایران که تردیدی نیست چون جایگاه ویژه‌ای دارد. در ۱۵ سال گذشته (تا سال ۱۳۹۸) سه نهضت ملی سینمای ایران، رومانی و آرژانتین شکل گرفته و همیشه این انتظار می‌رود که در هر جشنواره‌ای از سینمای ایران فیلمی حضور داشته باشد.  برای بیشتر ما در غرب، سینمای ایران با کیارستمی شروع شد ولی بعد به فرهادی رسیدیم و حالا هم فیلم‌های دیگری هستند. یکی از دوستان من گادفری چیشایر (منتقد آمریکایی) است که فیلم‌های ایرانی زیادی دیده و کتابی درباره سینمای ایران می‌نویسد و به من فیلم‌های ایرانی پیشنهاد می‌دهد.»

شریدر که سال گذشته در جشنواره فیلم ونیز با دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری تقدر شد، درباره آینده سینما با وجود شبکه‌های مختلف و کمپانی‌هایی مثل نتفلیکس بیان کرده بود: «من فکر می‌کنم در این صد سال هرچه آموختیم خیلی به کارمان نیاید چون همه چیز تغییر کرده، مدت زمان فیلم‌ها عوض شده و اینکه کجا فیلم ببینیم و چگونگی پخش و عرضه، همگی تغییر کرده است. قبلاً فکر می‌کردم در یک مقطع گذار هستیم ولی الان فکر می‌کنم در یک مقطع گذار دائم هستیم. الان دیگر بازار هدف، آمریکایی‌ها نیستند بلکه برای چینی‌ها می‌سازیم.»

وی همچنین با اشاره به رشد روزافزون تکنولوژی گفته بود: «در حالی‌که فیلم‌ها منحصر به کلاس خاصی از فیلم‌سازان بودند، تکنولوژی این مرزها را شکسته و هر کسی می‌تواند فیلم بسازد. پس خبر خوب برای آینده سینما این است که هر کسی می‌تواند فیلم بسازد ولی خبر بد این است که دیگر نمی‌شود امرار معاش کرد.»

شریدر در بخشی دیگر از آن نشست درباره اینکه به نظر می‌رسد شناختش از سینمای ایران بیشتر با فیلمسازانی باشد که به نوعی سیاسی شناخته شده‌اند، بیان کرده بود: «تا جایی که من می‌دانم دو نوع سینما در ایران وجود دارد؛ یکی برای مجامع عمومی است و یکی هم داخلی و من بیشتر فیلم‌هایی را دیده‌ام که بیرون نمایش داشته‌اند، اما فیلم‌هایی را که درباره جنگ بوده چون خارج از کشور چندان نمایشی نداشته مسلماً ندیده‌ام. شما مثل فیلیپین دو سینمای داخلی و خارجی دارید و به همین دلیل دو جشنواره فجر هم دارید. با این حال من هیچ‌کدام از کارگردان‌ها مثل کیارستمی، فرهادی و پناهی را سیاسی نمی‌دانم ولی می‌دانم فیلم‌های سیاسی جذابی می‌شود اینجا ساخت.

این فیلمساز امریکایی در آن مقطع در واکنش به تحریم‌های رییس جمهور وقت ایالات متحده (دونالد ترامپ) علیه ایران و آسیب‌های آن به هنرمندان و سینما با ابراز تأسف از تحریم‌ها اظهار کرده بود: «الان دورانی است که نمی‌شود به امریکایی بودن افتخار کرد، در حالی که من همیشه و حتی زمان جنگ ویتنام به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم. در حال حاضر آنچه پیش آمده به بهانه تغییر رژیم ایران و در واقع برای دستیابی به نفت و منابع طبیعی شما است و این چیزی است که در ۱۰۰ سال گذشته وجود داشته و تأثیر یک هنرمند در مقایسه با ماشین پروپاگاندا خیلی اندک است. به همین دلیل به نظرم این وضعیت بسیار عذاب‌آور است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعتراض سینماگر مطرح آمریکایی به فهرست برترین فیلم‌های تاریخ سینما اعلام فیلم‌های حاضر در جشنواره کن ۲۰۲۴ ؛ ایران هیچ نماینده‌ای ندارد غافلگیری‌های جشنواره کن ۷۷ برای عاشقان سینما

دیگر خبرها

  • فیلم| چرا ورزشکاران از فیلم «پرویزخان» گلایه داشتند؟/ نظر دختر سرمربی معروف در مورد «پرویزخان»
  • حسین طیبی و گل معروف به لیانگشان پویی که جهانی شد (فیلم)
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • مدارس سمای بافق جزء برترین‌های استان یزد با بالاترین میزان ارتقاء و رشد کیفیت
  • یوسین بولت و تکرار خوشحالی معروف جود بلینگام / فیلم
  • بودجه ستاد امر به معروف در سال گذشته چقدر بود؟
  • جشن هواداران اینتر در خیابان‌های میلان و در مقابل کلیسای معروف شهر پس از کسب بیستمین قهرمانی در سری آ / فیلم
  • توییت جنجالی کاربر معروف روس درباره تحریم ها علیه ایران | عکس
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد
  • پل ژاپنی که به خاطر برج هایش معروف است(عکس)