Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا میر‌‌دریکوند معاون پژوهش و فناوری واحد خرم آباد در گفت‌‌‌‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تولید محصولات دانش‌‌‌‌‌بنیان در مراکز رشد این واحد دانشگاهی گفت: در مراکز رشد دانشگاه آزاد استان لرستان موفق به تولید محصولاتی شدیم که منجر به خودکفایی در کشور خواهد شد از جمله این محصولات می‌‌‌توان به تولید انواع نانوپودرها اشاره کرد که در صنعت هواپیماسازی و رنگ کاربرد دارند در حال حاضر این محصول به صورت وارداتی در کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع از نانوپودرهای آهن و سیلیس که در مرکز رشد واحد دورود به تولید رسیده است برای اولین‌‌‌‌بار در کشور انجام شده که در مرحله تجاری‌‌‌‌‌‌سازی و تولید انبوه قرار دارد.

وی تشریح کرد: یک پماد گیاهی درمان عفونت‌‌‌‌های زنان و یک سطل تفکیک کننده زباله در واحد خرم آباد تولید کردیم که هر دو محصول با توجه به شرایط خاصی که دارند هم برای اولین‌‌‌بار در ایران تولید شده است.

معاون پژوهش و فناوری واحد خرم آباد درباره طرح پایش و ماموریت این واحد دانشگاهی اظهار کرد: طرح پایش از جمله مهم‌‌‌‌‌ترین طرح‌‌‌های دانشگاه آزاد جهت رفع چالش‌‌‌‌‌‌ها و مسائل کشور است. دانشگاه آزاد با ارائه این طرح، قدم در مسیر حل مشکلات و چالش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کشور گذاشته و بر همین مبنا ماموریت مشخصی برای هریک از واحدهای دانشگاهی تعیین شده است. ماموریت تعریف شده در واحدهای استان لرستان هم با توجه به شرایطی که در آن وجود دارد سیل و بازسازی پس از آن بوده که این موضوعات مبنای پایان‌‌‌نامه‌‌‌های دانشجویی قرار گرفته و گام‌‌‌‌‌‌های موثری از طریق پژوهش برای رفع این مشکل برداشته شود.

میر‌‌دریکوند درباره راه‌‌‌‌‌‌‌‌‌اندازی طرح پویش و سرای نوآوری در دانشگاه آزاد تصریح کرد: براساس این طرح، بخش‌های صنعتی، دانشجویان را از ابتدای تحصیل بورسیه می‌کنند. بر همین مبنا، دانشجویان؛ از روز نخست به طور هم‌‌‌‌‌‌‌‌‌زمان، تحصیل در دانشگاه و کارخانه را آغاز کرده و به این ترتیب فارغ‌‌‌‌‌‌التحصیلانی پرورش می‌‌‌یابند که همراه با تحصیل، مهارت‌‌‌های لازم را آموزش دیده و بعد از فارغ‌‌‌التحصیلی توانایی لازم برای ورود به بازار کار را خواهند داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای ایجاد سرای نوآوری در دانشگاه باید کلیه شرایط و ظرفیت لازم برای ایجاد این امر فراهم شود بر همین مبنا، امکان ایجاد سرای نوآوری در حوزه گیاهان دارویی با توجه به ظرفیت استان وجود دارد. از جمله شرایط لازم برای ایجاد سرای نوآوری وجود 20 واحد فناور و 3 شرکت دانش‌‌‌بنیان است تا بتوانیم بر همین مبنا، سرای نوآوری ایجاد کنیم که شتاب‌‌‌دهنده ها و مراکز رشد در این سرای نوآوری قرار گرفته و با عنوان پردیس پارک شناخته شده که همه این موارد زیر مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد می‌‌‌‌شوند.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون پژوهش و فناوری واحد خرم آباد رضا میر‌‌دریکوند صنعت هواپیماسازی سرای نوآوری گیاهان دارویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت هواپیماسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۰۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری

جعفر قرائتی ستوده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: واقعیت این است که در اجزاء صنعتی‌شدن مسیر خوبی در پیش گرفته شده است، اما تا نگاه تولید به مسکن وجود نداشته باشد این اجزا منجر به بهبود روند کلی ساخت نخواهند شد. به طور مثال اگر فونداسیون و برخی کار‌های زیربنایی انجام شود، اما سایر اجزای آن مسکن در موقع و موعد مقرر تکمیل نشود یا زیرساخت‌ها برای استفاده از آن مسکن فراهم نشود طبیعی است که ساخت مسکن به برنامه‌های پیش‌بینی شده نخواهد رسید.

قرائتی ستوده بیان کرد: همچنین خانه باید جای آرامش باشد و طبیعی است که اگر ساخت مسکن و مجموعه‌های مسکن به گونه‌ای باشد که خانه محل آرامش نباشد و معضلاتی داشته باشد نیز هدف خانه‌دار کردن مردم محقق نشده است.

تولید انبوه و ارزان مسکن با کمک دانش‌بنیان‌ها

وی عنوان کرد: دانش بنیان‌ها به طور قطع کمک مهمی به تولید انبوه مسکن با قیمت ارزان‌تر و حرکت در روند صنعتی‌سازی ساخت مسکن داشته و خواهند داشت، اما در این مسیر باید هم به بازار و تقاضای مورد نیاز اشراف داشته باشند و هم آنکه مشاورانی داشته باشند که در دل بازار تولید مسکن باشندو به عبارتی از تقاضای بازار آگاهی داشته باشند تا به آنها مشاوره‌های لازم را ارایه دهند.

قرائتی ستوده گفت:‌صنعتی‌سازی در کشور مسیر خوبی را طی کرده است و دانش‌بنیان‌ها هم در طی این مسیر نقش مهمی ایفا کرده‌اند، اما پشتیبانی‌های لازم از آن صورت نگرفته است.

برخی در بدنه وزارت راه مایل به تسریع در ساخت نهضت ملی مسکن نیستند

رییس انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان تصریح کرد: خانه محصولی کامل است و طراحی و برنامه اجرا از روز اول باید به گونه‌ای باشد که بتوان کار را در زمان‌بندی معین به اتمام رساند. اگر برنامه‌ریزی درست وجود داشته باشد به راحتی می‌توان سالانه یک میلیون واحد ساخت، اما واقعیت این است که عده‌ای مایل به اجرای سریعتر برنامه‌ها نیستند و برخی از آنها نیز متاسفانه در بدنه وزارت راه هستند.

ادامه روند کنونی در ساخت نهضت ملی مسکن خیانت به کشور است

قرائتی ستوده خاطرنشان کرد: اگر برنامه‌ریزی که برای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی انجام شده با همان دست‌فرمان فعلی به پیش رود خیانت به کشور شده است به این دلیل که منابع کشور به هدر می‌رود.

رییس انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان افزود: تولید در همه جای دنیا مورد احترام است، اما صنایع و از جمله صنایع وابسته به مسکن به دلیل کمبود برق و گاز در زمستان و تابستان با تعطیلی مواجه می‌شوند.

با یک تفکر جزءنگر نمی‌توان دانش‌بنیانی‌شدن ساخت مسکن را پیگیری کرد

قرائتی ستوده عنوان کرد: دانش‌بنیان یعنی با یک تفکر خلاق از دانش بهره برد، اما با یک تفکر جزءنگر نمی‌توان این مسیر را طی کرد و باید با یک دید کل‌نگر بتوان برای همه بخش‌های صنعتی کشور از جمله مسکن برنامه‌ریزی اجرایی داشت.

معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری برای تکمیل ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی شکل بگیرد

وی تصریح کرد: صنعت مسکن یک صنعت فرابخشی و وزارتخانه‌ای است به این معنا که تنها بنیاد مسکن یا معاونت مسکن وزارت راه یا وزارت کار یا نیرو و نفت نمی‌تواند متولی آن باشد. پیشنهاد ما این بوده است که معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری برای تکمیل ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی شکل بگیرد که تمامی وزارتخانه‌های مرتبط از راه و شهرسازی، نیرو، نفت و کار در آن حضور داشته باشند.

قرائتی ستوده بیان کرد: از نظر تعداد مهندسان مرتبط با ساخت مسکن و هر رشته‌ای که به آن مرتبط است رتبه چهارم جهان را به خود اختصاص داده‌ایم.

موانع ساخت انبوه مسکن با فرآیند‌های اجرایی

وی افزود: مشکل اساسی ساخت انبوه مسکن در فرایند‌های اجرایی است. متاسفانه باید گفت در حالی که قرار بود دانشگاه‌های علمی و کاربردی تکنسین و افراد اجرایی برای ساخت مسکن پرورش دهند این فارغ‌التحصیلان آشنا به فعالیت‌های تکنسینی نیستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • تولید ماهانه ۲۵ هزار گیاه زینتی در سرای نوآوری کشت‌بافت رفسنجان/ رشد ۵ برابری درآمدها در دو سال
  • سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود