Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای خبری روزنامه "گاردین" (the guardian) روز سه شنبه با انتشار این خبر نوشت: میولنبرگ قرار است در سالگرد سقوط پرواز شمار ۶۱۰ خطوط "لاین ایر" (Lion Air) در اندونزی (۲۹ اکتبر۲۰۱۸ برابر با ۷ آبان ۱۳۹۷)  که منجر به کشته شدن ۱۸۹ نفر از سرنشینان آن شد، در جلسه استماع کنگره آمریکا حاضر شود.

گاردین افزود: بنابر شهادتنامه مرقوم شده، میولنبرگ قرار است به "کمیته تجاری" سنا بگوید؛ ما آموختیم و همچنان از این حوادث آموخته ایم، ما می دانیم که مرتکب اشتباه شده و در برخی موارد خطا صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تارنمای خبری گاردین درادامه نوشت: در شهادت مدیرعامل بوئینگ که دوشنبه (روز گذشته) منتشر شده، آمده است این شرکت وضعیت هواپیمای بوئینگ مدل ۷۳۷ مکس را که هم اکنون در سراسر جهان  زمین گیر شده اند، بهبود بخشیده و ابراز اطمینان داده است که حوادثی از این قبیل هرگز رخ نخواهد داد.

این گزارش می افزاید: میولنبرگ که اوایل ماه جاری میلادی (اکتبر) از سوی هیئت مدیره شرکت بوئینگ از ریاست این شرکت کنار گذاشته شد، همچنین قرار است روز چهارشنبه (فردا) در جلسه استماع "کمیته حمل و نقل و زیرساخت" مجلس نمایندگان آمریکا نیز حضور یابد.

بنابراین گزارش، در پی زمینگیر شدن هواپیماهای بوئینگ مدل ۷۳۷ مکس، شرکت های هوایی آمریکا ناگزیر به لغو بسیاری از پروازهای خود از ماه ژانویه تا فوریه شدند، این مساله همچنین بر شرکت های هوایی اروپایی نظیر "ریان ایر" (Ryanair)  - شرکت هواپیمای ارزان قیمت ایرلند- تاثیر گذاشت که به موجب آن ناگزیر به لغو ۳۰ هزار پرواز و جابجایی پنج میلیون مسافر، کم تر شدند.

گاردین نوشت: انتظار نمی رود "اداره هوانوردی فدرال" آمریکا (FAA) تا پیش از ماه دسامبر و یا زودتر از آن، استفاده از این نوع مدل هواپیما را تایید کند.

مدیر عامل بوئینگ دراین باره یادآور شد که سقوط دو فروند از این نوع از هواپیما به دلیل دریافت داده های نادرست بوده که باعث  فعال شدن برنامه کنترل پرواز موسوم به (MCAS) شده است.

یک فروند هواپیمای بوئینگ مدل ۷۳۷ مکس در مورخ ۲۹ اکتبر۲۰۱۸ (هفتم آبان ۱۳۹۷) متعلق به شرکت "لاین ایر" در یک پرواز داخلی در اندونزی  دچار سانحه شد و تمامی ۱۸۹ سرنشین آن جان باختند.

حدود پنج ماه بعد ازاین حادثه در مورخ ۱۰ مارس ۲۰۱۹ (برابر با ۱۹ اسفند ۱۳۹۷)، یک فروند هواپیمای دیگر شرکت بوئینگ از همین مدل در  پرواز شماره ۳۰۲ خطوط هوایی اتیوپی که از  فرودگاه بین‌المللی "بوول" اتیوپی عازم  فرودگاه بین‌المللی "جومو کنیاتا" واقع در نایروبی، کشور کنیا بود، دچار سانحه مشابهی شده و تمامی ۱۵۷ نفر سرنشین آن کشته شدند.

پس ازاین دوحادثه تمامی هواپیما های بوئینگ مدل ۷۳۷مکس در سراسرجهان تا رفع اشکال نهایی، زمینگیر شدند.

**۱۳۰۲**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا روزنامه گاردین بوئینگ مجلس نمایندگان آمریکا ایالات متحده آمریکا اتیوپی اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۳۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دارپا، آژانس تحقیقاتی پیشرفته دفاعی دولت آمریکا، با انتشار این اطلاعات فاش کرد که این نبرد هوایی ماه سپتامبر سال گذشته میلادی بین یک جنگنده «اف-۱۶» به خلبانی یک انسان با یک هواپیمای نظامی آزمایشی مجهز به هوش مصنوعی در پایگاه نیروی هوایی ادواردز در کالیفرنیا صورت گرفت.

گفته می‌‌شود این نبرد هوایی در ارتفاع بیش از ۶۰۰ متر از سطح زمین برای آزمایش میزان قدرت و پیشرفت هوش مصنوعی انجام شد. ارتش آمریکا در مورد این نبرد‌ هوایی اطلاعاتی فاش نکرده است.

دارپا در بیانیه مطبوعاتی خود از نبرد بین یک هواپیمای کنترل شده با هوش مصنوعی و یک هواپیمای کنترل شده توسط انسان به عنوان «نقطه عطفی در تاریخ» یاد کرده است.

ارتش آمریکا چند سال است که بر روی تولید هواپیماهایی نظامی کار می‌کند که توسط هوش مصنوعی هدایت می‌شوند. نیروی هوایی ایالات متحده پیش از این تجربه چند مورد شبیه سازی نبرد هوایی به شکل مجازی را به عنوان بخشی از برنامه تکامل نبرد هوایی (ACE) داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخورد جدی با دستگاه‌هایی که مرتکب ترک فعل شوند
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • در غزه گرفتار شدیم | جایگزینی برای حماس وجود ندارد
  • قیمت جت‌ های شخصی در ایران چند تومان است ؟
  • تحلیلگر صهیونیست:در غزه گرفتار شدیم/جایگزینی برای حماس وجود ندارد
  • مشتری جت های شخصی در ایران چه کسانی هستند؟ | ۲۵۰ هواپیمای شخصی در ایران
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است؟
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است ؟