Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سقراط بیرنگ، مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآبادهمدان با اشاره به اینکه سالانه ۳۶۲ تن ماهی قزل‌آلا و کپور در واحد‌های پرورش ماهی سردآبی و گرم آبی این شهرستان تولید و به بازار عرضه می‌شود، افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۵ هزار بچه ماهی قزل‌آلا و کپور در استخر‌های خاکی و پرورش ماهی درسطح شهرستان رهاسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد:احداث استخر‌های پی‌در‌پی در مسیر رودخانه‌ها در فصولی که آب پایدار است، می‌تواند بهترین فرصت برای باغداران و کشاورزان نسبت به پرورش ماهی و آبزیان باشد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد با اشاره به فعالیت دو واحد استخر پرورش ماهی تزئینی در اسدآباد اظهار داشت: این دو واحد استخر پرورش ماهی تزئینی در مجموع با ظرفیت ۳۷۵ هزار قطعه به مساحت ۴۳۹ مترمربع بوده که ماهی تزئینی این دو واحد بین واحد‌های فروشندگان ماهی تزئینی توزیع می‌شود.

بیرنگ با بیان اینکه تعداد واحد‌های پرورش ماهی این شهرستان ۸۲ واحد بوده و در حال حاضر در شهرستان اسدآباد ۸۲ بهره‌بردار به پرورش ماهی اشتغال دارند، بیان کرد: از این تعداد واحد پرورش ماهی، ۵۲ مورد مربوط به واحد‌های پرورش ماهیان گرم آبی بوده که سالانه دارای ۱۴۹ تن تولید هستند.

اوبا بیان اینکه میزان تولید ماهی قزل‌آلا در شهرستان اسدآباد سالانه ۲۱۳ تن است، افزود: در حال حاضر یک واحد پرورش تخم چشم زده یا حد واسط نیز به مساحت ۳۰۰ مترمربع با تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در سال در شهرستان فعالیت دارد.

این مسئول آبزی پروری همچنین با اشاره به اینکه از ۸۲ واحد استخر پرورش ماهی، ۲۷ واحد به صورت استخر‌های دو منظوره تیپ هستند که براساس نقشه و ساختار شیلات طراحی شده‌اند، ابراز داشت: استخر‌های دو منظوره تیپ علاوه بر ذخیره آب، برای آبیاری اراضی به جهت غنی بودن استفاده می‌شود و سالانه دارای ۱۹۲ تن تولید به مساحت ۶۲۸۰ مترمربع هستند.
انتهای پیام/ج

سالانه ۲۱۳ تن تولید ماهی قزل‌آلا در شهرستان اسدآباد تولید می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سالانه به ‌طور متوسط سه‌ هزار و ۳۰۰ تا سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.

دیانتی اظهارکرد: ۶۸ واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.

وی گفت: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.

دیانتی افزود: امسال یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست ساخت است که پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه به بهره برداری برسد.

وی، با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول بیشتر در سالنهای سرپوشیده است، گفت: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی جهت دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها برای توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحدهای دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.

دیگر خبرها

  • سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • آغاز برداشت ماهی از قفس در گلستان
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی همدان به تولید
  • تولید سالانه ۴۰ هزار تن ورق و فویل آلومینیومی در رزن 
  • تولید بیش از ۷۰۰ تن ماهی سردآبی در استان یزد
  • اشتغالزایی ۲ هزار نفر در چهار واحد فرآوری سنگ آهن اسدآباد
  • ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی در همدان وارد چرخه تولید شد
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید
  • صادرات ۵۰ تن خوراک ماهی از طریق مرز لطف آباد به ازبکستان