Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-جوان ایرانی که یک زن آمریکایی را در دسیسه ای شیطانی به قتل رسانده بود از یک قدمی چوبه دار به زندگی بازگشت.حکم قصاص این پسر جوان که با همدستی دوستش زن آمریکایی را در تهران کشته بود در دیوان عالی کشور مهر تایید خورده بود.

جسد زن آمریکایی

رسیدگی به این پرونده از اوایل سال 91 به دنبال پیدا شدن جسد یک زن در حاشیه جاده صباشهر رباط کریم در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شواهد نشان می داد این زن توسط عاملان قتل در جای دیگری خفه شده است و آن ها برای رهایی از دست جنازه اش آن را به حاشیه جاده منتقل کرده اند.

جسد زن ناشناس با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و با دستور بازپرس جنایی تیمی از پلیس وارد عمل شدند تا رازگشایی کنند.

ناپدید شدن زن آمریکایی

یک هفته از پیدا شدن جسد زن ناشناس نگذشته بود که یک مرد نگران و آشفته به پلیس آگاهی تهران رفت و از ناپدید شدن همسر آمریکایی اش به نام ترسا خبر داد.

این مرد به پلیس گفت: 35سال قبل با همسرم در آمریکا آشنا شدم و بعد از این که او مسلمان شد با هم ازدواج کردیم. سه پسرمان در آمریکا زندگی می کنند . من و همسرم که مدرس خصوصی زبان انگلیسی است برای زندگی به ایران آمدیم. ترسا از ایران خوشش می آید به طوری که من برای سر زدن به فرزندانم به آمریکا رفتم و همسرم در ایران تنها ماند. هر روز تماس داشتیم تا این که او ناگهان ناپدید شد. مرتب با او تماس گرفتم اما جوابم را نمی داد تا به ایران برگشتم.من که نگران شده بودم از همسایه ها کمک خواستم. همسایه ها می گویند چند روز قبل او را سوار بر ماشینش دیده اند که از خانه خارج شده است اما از بازگشتنش هیچ اطلاعی ندارند.

شناسایی جسد ترسا

در حالی که نشانی هایی که این مرد از همسر آمریکایی اش به پلیس می داد با مشخصات جنازه زن ناشناس مطابقت داشت وی به سردخانه پزشکی قانونی رفت و جنازه همسرش را شناسایی کرد.

نخستین سرنخ

با شناسایی جسد زن آمریکایی تحقیقات پلیس جنایی تهران وارد مرحله جدیدی شد و ماموران در بررسی های تخصصی دریافتند از کارت سوخت خودروی ترسا در یک جایگاه سوخت گیری استفاده شده است.

بازداشت جوان مرموز

پلیس همچنین به بررسی تماس های تلفنی ترسا پرداخت و رد یک پسر 20 ساله به نام اکبر را یافت که ترسا مرتب به صورت شبانه روزی با او در تماس بود!

بدین ترتیب اکبر بازداشت شد و با وجود اصرار بر بی گناهی خود در سرنوشت ترسا به کشتن زن آمریکایی با همدستی دوست 21 ساله اش به نام سیامک اعتراف کرد.

جزئیات جنایت

اکبر در بازجویی های پلیسی و قضایی گفت: یک روز ترسا اشتباهی شماره تلفن همراه مرا گرفت و این آغاز آشنایی ما بود. او می گفت تنهاست و دوست دارد بیشتر با من آشنا شود. من که فهمیده بودم او آمریکایی و زن ثروتمندی است ماجرا را با دوستم سیامک درمیان گذاشتم و به دیدن ترسا رفتم.

وی ادامه داد: بعد از مدتی وسوسه شدیم از او سرقت کنیم به خاطر همین ترسا را به حوالی رباط کریم کشاندیم ، سیامک او را خفه کرد و دلارها و طلاهایی را که همراه داشت با ماشینش دزدیدیم.

به دنبال اعتراف های این پسر سیامک نیز بازداشت شد و به قتل اعتراف کرد.

همین کافی بود تا برای دو عامل جنایت کیفرخواست صادر شود و آن ها در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه بروند.

یک شبهه

در حالی که خانواده زن آمریکایی برای قاتل حکم قصاص خواسته بودند در روند رسیدگی به پرونده شبهه ای ایجاد شد. چون در مسلمان بودن قربانی شبهه وجود داشت قرار شد بررسی های لازم در این زمینه صورت گیرد تا مشخص شود امکان قصاص وجود دارد؟

در این میان همسر ترسا مدارکی به دادگاه ارائه داد که روشن شد این زن قبل از ازدواج با وی، مسلمان شده بود. با ارائه این مدارک دو متهم پای میز محاکمه ایستادند.

حکم قصاص

قضات دادگاه پس از شنیدن دفاعیات دو پسر جوان ،سیامک را به قصاص و اکبر را به جرم معاونت در قتل به 15 سال زندان محکوم کردند. حکم صادر شده اما به خاطر برخی ایرادها در دیوان عالی کشور تایید نشد.

محاکمه دوباره

با نقض حکم در دیوان عالی کشور دو پسر جوان بار دیگر در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.

در جلسه دوم دادگاه وکیل اولیای دم برای متهمان اشد مجازات خواست.

سپس سیامک به دفاع پرداخت و گفت: اکبر تلفنی با زن آمریکایی آشنا شده بود. او نقشه سرقت را کشید و از من کمک خواست. وقتی ترسا سر قرار آمد دستش شکسته و در گچ بود. به همین دلیل اکبر پشت فرمان پژو 206 و ترسا نشست و من روی صندلی عقب ماشین نشستم. در بین راه اکبر چاقو کشید و ترسا شروع به داد و فریاد کرد. من از ترسم دهان او را گرفتم اما جان سپرد. باور کنید من قصد کشتن او را نداشتم و مرگ او یک اتفاق بود.

اکبر نیز گفت: قبول دارم برای سرقت ماشین ترسا به رویش چاقو کشیدم اما ضربه ای به او نزدم. ترسا می خواست با دستی که در گچ بود بوق بزند تا عابران متوجه ماجرا شوند که سیامک دهان او را گرفت و موجب مرگ وی شد.

وی ادامه داد: ما بلافاصله پول و طلاهای ترسا را برداشتیم و جنازه را از ماشین بیرون انداختیم.

در پایان جلسه هیئت قضایی وارد شور شد و سیامک را به قصاص و اکبر را به 15سال زندان محکوم کرد.

رهایی از اعدام

حکم صادر شده پس از بررسی موشکافانه از سوی قضات دیوان عالی کشور مهر تایید خورد و قطعی شد.

در حالی که سیامک در یک قدمی چوبه دار قرار داشت توانست با پرداخت دیه رضایت اولیای دم را جلب کند و از یک قدمی چوبه دار به زندگی برگردد.

بنابر این گزارش؛ قرار است وی به زودی در دادگاه کیفری یک استان تهران از جنبه عمومی جرم محاکمه شود.

تحلیل کارشناس / روابط نامتعارف

دکتر ابراهیم اندرخورا جامعه شناس و استاد دانشگاه

برقراری ارتباط های نامتعارف در حوزه های مختلف معمولا چند رکن اساسی را به خود اختصاص می دهد این رکن ها شامل فرستنده ، گیرنده، موضوع پیام، کانال های ارتباطی و رمزگشایی است. ارتباط بین فردی با گرایش های جنسیتی به دلایل و عوامل مختلفی شکل می گیرد گاهی معانی کلمات به درستی ادا نشده و این افراد در قالب یک موضوع ظاهرا تعریف شده درگیر یک ارتباط کاملا چالشی می شوند.

ارتباط جنسیتی که می تواند دلایل مختلفی به همراه داشته باشد از جمله دوستی، ازدواج ، احساس شادمانی ، اوقات فراغت ، لذت و....هر کدام تعاریف خاص خود را دارد برای مثال یک فرد دچار اختلال دوقطبی در حالت شیدایی خود شدیدا تمایل به ارتباط با جنس مخالف دارد. این گرایش یک اختلال روانی به شمار می رود که ممکن است آسیب های بی شماری را رقم بزند.

برخی افراد نیز با ویژگی های شخصیتی مهرطلب تمام تلاش خود را در یک ارتباط معطوف به تایید شدن قرار می دهند که این نیز چالش های هولناکی را در جامعه برای خودشان و دیگران رقم می زند. افرادی که شخصیت ضداجتماعی دارند به دلیل نوع گرایش به پرخاشگری و خشونت و ویژگی های مرتبط با مسائل روانی مربوط به خود دنبال انتقام گرفتن و آسیب رساندن به خود و دیگران هستند از این رو بسیار اهمیت دارد که بدانیم ریشه یک اتفاق یک عامل روانی است یا یک عامل محیطی مانند شرایط اقتصادی. تربیت خانوادگی و ویژگی های اجتماعی و عوامل دیگر مانند عوامل جسمانی و فردی در این اتفاقات سهیم است.

به هر حال وقتی در خبرها می خوانیم که یک فرد برای رسیدن به فرد مورد علاقه اش اخلاق و قانون را زیر پا می گذارد و دست به اقدامات و ارتباطات نامتعارف دور از شان اجتماع می زند می توان حدس زد که ضرب و شتم، خودکشی ، دگرکشی و... در جامعه رخ دهد.

از این رو باید ابتدا ریشه این اتفاقات بررسی شود آن چه که اهمیت دارد توجه و تمرکز به این اصل مهم در زندگی است ، آرامش ، عشق و محبت سه عنصر اصلی تعیین کننده سلامت روان در حوزه های فردی و اجتماعی ارتباطی است که برای مقابله و پیشگیری از وقوع چنین جرایمی کمک کننده است.

افزایش آگاهی فردی از طریق روش های مختلف می تواند تاثیرگذار باشد . زنان اغلب نمی توانند همزمان دلباخته و شیفته چند مرد باشند و اگر با این قبیل زنان رو به رو شدیم باید آن ها را از لحاظ روانی و شخصیتی بررسی کنیم چون ممکن است یک اختلال روانی آن ها را تهدید می کند که به خیانت و روابط نامتعارف روی آورده اند. با توجه به کارکردهای اجتماعی نگرش های فرهنگی و اعتقادات و باورهای نهادینه شده ، بررسی مسائل و مشکلات جنسیتی باید بپذیریم که کمبود آگاهی و دانش و نبود مهارت ها در حوزه خودشناسی سبب می شود زنان و مردان در حوزه های مختلف فردی، خانوادگی و اجتماعی درگیر چالش شوند. متاسفانه معنا و مفهوم خیانت در فرهنگ جامعه ما تغییر کرده است و همین مسئله سبب انحرافات خلقی ، شخصیتی و رفتاری شده است و به همین دلیل است که شاهد طلاق رسمی و غیر رسمی مانند طلاق عاطفی هستیم.

رکنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب؛ قدرت زن ایرانی

  تجربه ۴۵ساله انقلاب اسلامی نیز ثابت کرده که حجاب به‌‌هیچ‌‌وجه مانع حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی و دست ‌یافتن آنان به موفقیت‌های علمی، هنری، ورزشی، اقتصادی و فرهنگی نشده‌است. حتی در زمان‌های مختلف از تاریخ کشور، از دستور کشف حجاب رضاخان گرفته تا ممانعت از دختران با حجاب برای ورود به مدارس و ادامه تحصیل، موضوع حجاب یکی از دغدغه‌های اصلی جمهوری اسلامی ایران است.حمله به حجاب و زن ایرانی ازهمان ابتدای انقلاب دردستور کاردشمنان قرارگرفت. بانگاهی به دوره‌های گذشته کشور، به‌خصوص دوره پهلوی متوجه این موضوع می‌شویم که مردم وخانواده‌ها با وجودهمه فشارهای حکومت همچنان عطای بسیاری از موضوعات را به لقای حفظ اعتقادات خود بخشیدند. از همان زمان بود که موضوع حجاب به یک مسأله جدی تبدیل شد و زن مسلمان ایرانی، خواهان این شد تا به همه دنیا ثابت کند که انقلاب اسلامی در‌خصوص عفاف و حجاب، یک هویتی تازه به آنان بخشیده است. البته بماند که هجمه‌های رسانه‌ای غرب در این خصوص تمامی ندارد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب هم به این موضوع تاکید دارند و می‌گویند: «باید توجه کنید که هیچ بحثی در این زمینه‌های مربوط به پوشش زن، از هجوم تبلیغاتی غرب متأثر نباشد؛ اگر متأثر از آن شد، خراب خواهد شد.» 
   
تبیین صحیح مسأله حجاب
با توجه به این که عفاف و حجاب ابعاد مختلفی همچون بعد اجتماعی، فرهنگی،سیاسی و... دارد اما به نظر می‌‌رسد که درخصوص بعد دینی حجاب با وجود این‌که سازمان‌های مختلفی در این زمینه مسئول هستند اما هنوز به‌درستی در جامعه به‌خصوص در میان جوانان این موضوع تبیین نشده است. مسأله‌ای که بارها رهبر معظم انقلاب از مسئولان و روسای دانشگاه‌ها و همچنین مدیران وزارت‌های مربوط به دانشگاه‌ها خواسته‌اند که به حجاب و فاصله‌‌گذاری میان زن و مرد توجه کنند و به آن اهمیت دهند. ایشان همچنین می‌فرمایند: «محیط دانشگاه‌ها بسیار مهم است. در محیط دانشگاه‌ها، خانم‌های دانشجو و استاد باید بکوشند تا روحیه و فرهنگ اسلامی را ترویج کنند. اجازه ندهید در دانشگاه‌های کشور نسبت به حجاب اسلامی یا زنان و دانشجویان دختر مسلمان بی‌‌احترامی کنند.» به هر حال آموزش‌ و پرورش و دانشگاه‌‌ها، صحنه نبرد جنگ نرم با دشمنانی است که سعی در ترویج بدحجابی دارند. گفتمان نسل جدید در عصر حاضر با چند دهه قبل بسیار متفاوت است.نوجوان و جوان امروزی که زندگی‌اش با شبکه‌های اجتماعی مختلف و فضای مجازی عجین شده‌است، باید مطابق با دانش‌های روز، او را در مورد عفاف و حجاب اقناع‌ کرد. قطعا با فرهنگ‌سازی و بازدارندگی قوی در جامعه، جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن درباره حجاب خنثی می‌شود.
   
زن محجبه، در قله‌های پیشرفت
عفاف و حجاب سبب قدرت شده و بانوان زیادی با رعایت حجاب، در عرصه‌های مختلفی موفق شدند و در مسیر پیشرفت گام برداشتند. شاید یکی از عواملی که دشمنان، با حجاب زن مسلمان ایرانی مخالفند این است که زن مسلمان محجبه، الگوی زن غربی را کنار زده و باعث پیشرفت خود وجامعه شده است.غرب سال‌هاست که می‌گوید زن اگراز قیود شرعی رهانشود،نمی‌‌تواند پیشرفت کند اما زن ایرانی این موضوع را در عمل تکذیب کرده است.رهبرمعظم انقلاب نیز ضمن بیان این موضوع که زنان می‌توانند شخصیت خودشان را با حفظ متانت و حجاب اسلامی نشان دهند، می‌فرمایند: «اسلام و انقلاب و امام آمد و در این کشور، زن را در مرکز فعالیت‌های سیاسی قرار دادند و پرچم انقلاب را به دست زنان سپرد. درحالی که زن درهمان حال توانست حجاب و وقار و متانت اسلامی وعفاف ودین و تقوای خود را حفظ کند. کسی حقی از این بزرگ‌تر بر گردن زن ایرانی ومسلمان ندارد.»
   
حجاب مانع پیشرفت زنان نشد
تعداد بانوان ایرانی‌‌ای که در عرصه‌‌های جهانی، خوش درخشیده و شهرت جهانی یافته، کم نیستند. زنانی که در عرصه‌های علمی و گاهی حتی در عرصه‌های سیاسی و کسب کرسی‌های سیاسی برای خود نام و نشانی دارند. بانوان محجبه‌ای که در قله موفقیت ایستاده‌اند و می‌توان آنان را به‌عنوان الگو‌هایی دست‌‌یافتنی به زنان و دختران معرفی کرد. رهبر انقلاب نیز در بیاناتی که در دیدار با بانوان نخبه در تیر ماه ۱۳۸۶ داشتند با اشاره به وجود تعداد عظیم زنان نخبه می‌گویند: «وجود مجموعه‌ بانوان نخبه در رشته‌های مختلف نشان‌دهنده‌ موفقیت نگاه نظام اسلامی و نگاه اسلام به زن است. ما این همه زن نخبه در دوره‌ حاکمیت طاغوت نداشتیم.» قطعا بانوانی که با حفظ حجاب و سنت‌های جامعه خود در فهرست بلندبالایی از زنان قرار دارند که به موفقیت‌های بزرگ در جهان دست یافتند، تعدادشان به حدی زیاد است که تعجب جهانیان را برانگیخته است. 

دیدگاه و توصیه‌های مقام معظم رهبری نسبت به حجاب و عفاف
۱- حجاب مایه تشخص و آزادی زن است
۲- حجاب عامل امنیت است
۳- حجاب کرامت زن مسلمان است
۴- حجاب به معنای انزوای زنان نیست
۵- برای ترویج حجاب، کار تحقیقی و تبلیغی کنید
۶- اهمیت شرعی و منطقی حجاب را تبیین کنید
۷- احساس آسایش ناشی از حجاب را بیان کنید

دیگر خبرها

  • بازجویی‌هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد
  • شاهنشاه آریامهر حقوق دهخدا را قطع کرد / بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران منتهی شد / سرگذشت غم انگیز سیاستمدار میانه‌رو و ادیب دانشمند
  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • جنایت در لواسان تهران به سبک سریال مشهور آمریکایی‌
  • سفر به تهران قدیم؛ شیره‌کش‌خانه‌های سیار در تهران لو رفتند(+عکس)
  • جنایت فجیع در لواسان به سبک سریال آمریکایی‌
  • رادیو ۸۴ ساله شد/ اینجا تهران است، رادیو ایران