Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار امینی با اعلام تاریخ دقیق بازگشایی آب در آینده نزدیک برای کشت بهنگام پاییزه اظهار داشت: پیش بینی می شود آب در بازه زمانی پانزدهم تا بیستم آبان ماه برای کشت غله رهاسازی شود.

وی با اشاره به اینکه آبانماه زمان مناسبی برای کشت غله است، ادامه داد: پیش بینی می شود مجموع برداشت محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته، در شهرستان اصفهان اعم از غله، ذرت علوفه ای، ذرت دانه ای، چغندر قند، چغندر دامی، انواع صیفی جات، جالیز، شالیزار، ارزن و میوه جات و غیره بالغ بر دو میلیون تن باشد و با تخمین بیش از دو هزار میلیارد تومان درآمد برای کشاورزان، دامداران و مرغداران آثار روانی و اجتماعی مثبتی در استان اصفهان به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم دقیق حقابه سال گذشته زراعی اعلام خواهد شد

دبیر اجرایی نظام صنف کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: هنوز سهم دقیق حقابه پرداختی کشاورزان در سال زراعی گذشته مشخص نشده و با برگزاری جلسه شورای هماهنگی زاینده رود میزان دقیق آن مشخص خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت آزادسازی و ساماندهی رودخانه زاینده رود گفت: اختیار اجرای بیش از ۷۰ درصد از مصوبات شورای هماهنگی زاینده رود و شورای عالی آب در داخل استان اصفهان است که برای اجرای آن بین  دستگاه های مربوطه، همگرایی وجود ندارد.

عدم هماهنگی بین دستگاه ها در اجرای مصوبات زاینده رود

امینی با تاکید بر عدم هماهنگی بین دستگاه های اجرایی برای اجرای مصوبات زاینده رود در استان اصفهان تصریح کرد: وظایف هر کدام از دستگاه های ذی ربط در مورد زاینده رود در طی مصوبات شورای عالی آب، شورای هماهنگی زاینده رود و امنیت ملی مشخص شده اما متاسفانه وفاق و جدیتی در استان اصفهان برای اجرای این مصوبات وجود ندارد.

کم کاری ها در مورد زاینده رود ریشه در استان اصفهان دارد

وی با اشاره به اینکه کم کاری های دستگاه های اجرایی استان اصفهان در مورد زاینده رود به پایتخت مربوط نیست، تاکید کرد: اختیارات تام تشکیل صندوق پرداخت خسارات به کشاورزان به بالاترین مقام اجرایی در استان اصفهان واگذار شد، اما اقدامی انجام نشد.

دبیر اجرایی نظام صنف کشاورزی استان اصفهان با اشاره به نمونه ای دیگر برای اعلام کوتاهی سازمان های ذی ربط در مورد زاینده رود در استان اصفهان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۶، طبق مصوبه کارگروه ملی، صنایع استان اصفهان بایستی به طور علی الحساب سالانه ۴۵۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کشاورزان پرداخت کنند و اختیار وصول آن به شخص استاندار واگذار شد و طبق دستور استاندار شرکت آب منطقه ای مسئول پیگیری این موضوع شد که تاکنون پس از گذشت سه سال هیچ گونه اقدامی انجام نشده است.

عدم تحقق سیزده مصوبه ساماندهی زاینده رود در استان اصفهان

وی با اشاره به ۱۳ مصوبه ای که  بر ساماندهی، نظارت بر برداشت های غیرمجاز و حذف اعیانی های مزاحم در حریم و بستر رودخانه زاینده رود نظارت دارد و در عقد با صنف کشاورزی تاکید شده است، گفت: اولویت اول در مصوبات صرف هزینه برای آزادسازی و ساماندهی رودخانه زاینده رود است، اما با قرارداد صوری با صنف کشاورزی نمی توان اقدام موثری انجام داد.

نتایج ملموس ساماندهی ۵ درصدی زاینده رود

امینی با مقایسه دبی خروجی از سد زاینده رود در سال گذشته با مدت مشابه امسال گفت: در سال ۱۳۹۷ همین موقع دبی خروجی آب از سد زاینده رود، در مسیر محدودی از بستر رودخانه جریان داشت اما امسال این میزان آب می تواند آب پشت سد رودشتین را برای تغذیه محدود تالاب گاوخونی تامین کند که محصول و نتیجه پنج درصد از عملیات ساماندهی رودخانه زاینده رود است.

وی تاکید کرد: تا زمانی که تصمیمات سازمانهای اجرایی استان اصفهان بر سلیقه گرایی استوار باشد و همگرایی در اجرای مصوبات شورای عالی آب و شورای هماهنگی زاینده رود نباشد دچار شعارزدگی و بهره برداری های تبلیغاتی از حوضه زاینده رود خواهیم بود و در اینجا نهادها و سازمانهای مربوطه در استان اصفهان را به مناظره دعوت می کنیم.

46

کد خبر 1315668

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: زاینده رود استان اصفهان کشاورزی لبنان سعد حریری عراق باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس سوریه محمدجواد ظریف داعش ابوبکر البغدادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را پیگیری کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی  در جلسه شورای اداری استان سمنان با قدردانی از مردم و عوامل اجرایی دور دوم سفر رییس جمهور ابراز امیدواری کرد: همانگونه که مصوبات و اعتبارات دور نخست سفر رییس جمهور به خوبی اجرایی شد ؛ مصوبات و اعتبارات دور دوم سفر هم بخوبی محقق و اجرایی شود
استاندار سمنان هم با قدردانی از استقبال پرشور مردم و تمام عوامل اجرایی ورسانه‌ها گفت: با توجه به گزارش سامد مبنی بر حدود ۱۲۷ هزار و ۵۰۰ در خواست مردمی ثبت شده ،  افزایش بیش از ۴ برابری درخواست‌های مردمی در مقایسه با دور نخست سفر بیانگر افزایش اعتماد مردم به دولت و افزایش وظایف دولت در قبال مردم است
سید محمدرضا هاشمی تحقق شعار سال و تامین منابع آب را از اولویت‌های امسال استانداری اعلام و از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست برای جذب کامل اعتبارات تخصیصی استان تا اول شهریور ماه امسال سریعتر اقدام کنند
حمیدی معاون امورعمرانی استاندار سمنان با اشاره به ۱۴۵ پروژه مصوب دور دوم سفر با اعتبار هشت هزار و ۹۶۰ میلیارد تومان گفت: اعتبار عمرانی دور دوم سفر رییس جمهور بیش از سه برابر و از رقم سه هزار میلیارد تومان سفر اول به رقم بیش از ۱۰  هزار میلیارد تومان رسیده است و اختصاص این رقم برای امسال از نکات قابل توجه در اعتبارات عمرانی دور دوم سفر است
معاون امور عمرانی استاندار با اشاره به نیمه تمام بودن ۵۵۵ پروژه استان افزود: برای اتمام این تعداد ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در جلسات دور دوم سفر پیشنهاد شدکه بنا به پیشرفت فیزیکی هر پروژه این رقم پیشنهادی هزینه خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • مسئولان مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را پیگیری کنند
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • رنجش اهالی شهرک زاینده رود اصفهان از جاری شدن فاضلاب در سطح معابر + فیلم
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • تعمیر شکستگی خط انتقال آب زاینده رود به کاشان