Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: با تکمیل فاز دوم فولاد کاوه جنوب کیش در نیمه اول سال ۹۹ تولید دو میلیون و ۴۰۰ هزارتن شمش فولاد در سال تحقق می‌یابد که حدود ۱۰ درصد فولاد کشور را تأمین می‌کند.

به گزارش ایسنا منطقه خلیج‌فارس، پرویز فتاح صبح امروز(چهارشنبه ۸ آبان) در بازدید از کارخانه فولاد کاوه جنوب کیش گفت: کارخانه تولید فولاد کاوه جنوب کیش وابسته به بنیاد مستضعفان است و فاز یک آن چند سال است که بهره‌برداری می‌شود، ظرفیت آن یک‌میلیون و دویست هزارتن در سال شمش فولاد است که امسال تقریباً به رکورد بالای ۹۰ درصد می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از مزیت‌های مهم این کارخانه را تولید بدون زباله ۷۰ درصدی دانست و عنوان کرد: کارخانه فولاد کاوه جنوب کیش خوراکی که استفاده می‌کند در داخل تولید می‌شود، وجود آب‌شیرین‌کن به مجموع ۵۵ هزار مترمکعب در روز از مزیت‌های قابل‌توجه این کارخانه است که هیچ آسیبی به آب‌ها منطقه و زیرزمینی وارد نمی‌کند، تمام مواد اولیه و تجهیزات پیش‌بینی‌شده، تمام خریدها انجام‌گرفته، اثری از تحریم و محدودیت، نداریم و نمی‌بینیم و در مسائل زیست‌محیطی هم نارضایتی نداریم.

وی در خصوص فاز دوم کارخانه فولاد جنوب کیش گفت: با تکمیل فاز دوم در نیمه‌ی اول سال ۹۹ مراسمی در سطح ملی در بندرعباس برگزار خواهیم کرد، ظرفیت فاز دوم هم مثل فاز یک، یک‌میلیون و دویست هزار تن شمش فولاد در سال است که در مجموع به رقم دو میلیون و چهارصدهزارتن که حدود ۱۰ درصد فولاد کشور را تأمین می‌کند، دست پیدا می کنیم.

 رئیس بنیاد مستضعفان تعداد نیروی انسانی شاغل در فولاد کاوه جنوب کیش را ۲۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: مجموعه‌ای از نیروهای جوان، شاداب و بومی را می‌بینیم که تجلی از کار جهادی جمهوری اسلامی ایران است، نمادی از اقتصاد مقاومتی، کار و تلاش جوانان و متخصصان ایرانی با چهار شیفت کار که تأثیر آن در اقتصاد ملی، منطقه و هرمزگان زیاد خواهد بود.

فتاح تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در مجموع در بنیاد مستضعفان ارزی و ریالی حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است، اگر بتوانیم فاز دو را به بهره‌برداری برسانیم و مجموعاً دو میلیون و چهارصد هزار تن در سال بفروشیم به سوددهی می‌رسیم.

وی افزود: در همین مرحله نیز به بورس ورود صورت گرفته است، ۱۶ درصد در بورس برای مردم عرضه‌شده و نشان از سوددهی و سرمایه اولیه دارد و اگر لازم باشد بیشتر عرضه خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان استانی اقتصادی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

"محمد مخبر" معاون اول رئیس جمهور نرخ حق بیمه درمان کارمندان و کارگران را به وزارت‌خانه‌های بهداشت، رفاه، دفاع و اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

بر این اساس نرخ حق بیمه درمان افراد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی مطابق قانون تأمین اجتماعی اخذ می‌شود.

همچنین نرخ حق بیمه خانواده‌های کارکنان کشوری و لشکری اعم از شاغل، بازنشسته، مستمری‌بگیر و وظیفه‌بگیر (شامل سرپرست خانوار، همسر و فرندان مشمول یارانه) و کارکنان دستگاه‌های دولتی، اجرایی، عمومی و استفاده‌کننده از بودجه عمومی و بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری ۷ درصد و به شرح زیر است:

۲ درصد از حقوق بیمه شده شاغل (سهم بیمه شونده) که برای بازنشستگان ۱.۷ درصد است

سهم دستگاه اجرایی، ۲ درصد

مابقی سهم دولت از محل اعتبارات مندرج در قانون بودجه

همچنین سهم حق بیمه درمان خانواده‌های کارکنان دستگاه‌های کشوری که از بودجه عمومی دولت استفاده نمی‌کنند (حقوق آن‌ها از خزانه دولت نیست)، ۲ درصدِ حقوق و سهم دستگاه اجرایی مربوطه ۵ درصد است

سهم حق بیمه بازنشستگان از سایر صندوق‌های بازنشستگی ۱.۷ درصد حقوق و سهم دستگاه اجرایی مربوطه ۵.۳ درصد است.

زوجین شاغل یا بازنشسته هر دو مشمول کسر حق بیمه درمان از حقوق می‌شوند

حق بیمه درمان سربازان وظیفه و خانواده درجه یک آن‌ها مطابق سرانه مصوب است که یک پنجم آن از حقوق سرباز کسر شده و مابقی را دولت تقبل می‌کند

حق بیمه روستاییان، عشایر و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر ۷ درصد است که ۱۰۰ درصد آن در بودجه سنواتی سازمان بیمه سلامت لحاظ می‌شود

حق بیمه مشمولان بیمه ایرانیان (افراد فاقد پوشش بیمه) برای ساکنان شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر برای دهک‌های یک تا ۵ رایگان، دهک ۶ معادل ۲۰ درصد، دهک ۷ برابر با ۳۰ درصد، دهک ۸ معادل ۴۰ درصد، دهک نهم ۵۰ درصد و دهک دهم برابر با ۱۰۰ درصد حق بیمه است.

۱۰۰ درصد حق بیمه همه بیماران تحت پوشش صندوق بیمه ایرانیان که دارای بیماری‌های خاص و نادر باشند را دولت تأمین می‌کند؛ بیماری‌های مشمول این بند را شورای عالی بیمه سلامت تعیین و ابلاغ می‌کند.

نرخ حق بیمه افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی معادل ۷ درصد حقوق قانون کار تعیین می‌شود که ۱۰۰ درصد آن را در بودجه سنواتی سازمان بیمه سلامت تأمین می‌شود

پوشش بیمه سلامت برای افراد خارجی مقیم داخل و پناهندگان مورد تأیید سازمان ملی مهاجرت (ذیل وزارت کشور) از محل منابع دولت تأمین می‌شود

تحصیل دانشجویان و طلاب خارجی نیز منوط به داشتن پوشش بیمه‌ای سلامت از سازمان‌های بیمه‌گر بوده و مراکز تحصیلی دارای طلبه یا دانشجوی خارجی باید وضعیت بیمه‌ای آن‌ها را هر ترم استعلام کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ارزیابی کاوه از کسب ۲سهمیه المپیک
  • تأمین کننده ها و توزیع کننده های ورق گالوانیزه در ایران
  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • کارخانه فروآلیاژ پارس دامغان افتتاح شد
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • شرکت ملی نفت صاحب کارخانه آسفالت می شود
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟