Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه ۲۳۸ هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به ریاست محمدعلی کی‌نژاد در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
به گزارش روز چهارشنبه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این جلسه کی‌نژاد با اشاره به فرآیند جذب متعهدین خدمت دانشگاه‌ها که جزء اعضای هیأت علمی محسوب نمی‌شوند، گفت: فرآیند بررسی صلاحیت علمی و عمومی متعهدین خدمت باید انجام شود؛ ضمن آنکه این مسأله باید شامل اعضای حق‌التدریس دانشگاه‌ها نیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس هیأت عالی جذب ادامه داد: هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مانند هیأت مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است دو برابر افراد پذیرفته شده در هیأت اجرایی جذب، پرونده ها را بررسی کند.
کی‌ نژاد با اشاره به فرآیند اجرایی عملکرد جذب در دانشگاه‌ها در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ساز و کار نظارت بر این فرآیند باید تعریف شود و گزارش فرآیند جذب اعضای هیأت علمی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط دبیر هیأت مرکزی جذب این وزارتخانه در جلسات آتی ارائه خواهد شد.
رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ادامه داد: هرگونه نامه‌نگاری برای دریافت ردیف بودجه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها باید با تأیید هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی در وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گیرد.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها باید منطبق با نقشه جامع علمی کشور و در راستای آمایش آموزش عالی باشد تا زمینه توسعه کیفی دانشگاه‌ها به صورت نظام‌مند فراهم شود.
 

روند جذب هیأت علمی در دانشگاه آزاد
در ادامه این جلسه، محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فرآیند جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از سال ۱۳۸۵ گفت: پرونده حدود ۵۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی که در بازه زمانی ۱۳۸۵-۱۳۹۷ به صورت یکساله با دانشگاه آزاد قرارداد همکاری داشته‌اند، در هیأت مرکزی جذب دانشگاه آزاد اسلامی بررسی می شود.
وی افزود: حدود ۴۰۰ نفر که در سال ۱۳۹۷ براساس فراخوان پذیرفته شده‌اند وارد فرآیند جذب می شوند.
 

دستور جلسه نخست
در بخش دیگری از این جلسه، تأیید احکام هیأت اجرایی جذب دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی صورت گرفت و احکام مربوط به اعضای جدید هیأت اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاه‌  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمان، دانشگاه‌  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد، دانشگاه‌  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بجنورد، دانشگاه‌  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان دانشگاه‌  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان، دانشگاه‌  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه‌  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه یزد، پژوهشگاه فضایی، دانشگاه علوم و معارف قرآن، دانشگاه گنبد کاووس، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، دانشگاه مراغه، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی قم، دانشگاه صنعتی همدان، دانشگاه صنعتی همدان، دانشگاه ملایر، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه لرستان، سازمان تحقیقات و آموزش ترویج کشاورزی و دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری تأیید شدند و این موضوع دستور جلسه نخست بود.
 

جذب بورسیه ها در دانشگاه آزاد
دستور دیگر این جلسه به بررسی وضعیت متقاضیان بورسیه معرفی شده به دانشگاه آزاد اسلامی توسط هیأت عالی جذب اختصاص داشت که در این رابطه گزارشی توسط رأیس دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شد.
طهرانچی با اشاره به فرآیند جذب بورسیه‌های معرفی شده توسط هیأت عالی جذب گفت: از ۱۳۱ متقاضی بورسیه بلاتکلیف برای جذب دعوت به عمل آمد و از بین این افراد بررسی علمی و عمومی ۳۳ متقاضی به صورت کامل انجام شده و جذب آن‌ها در مراحل نهایی است.
وی افزود: حدود ۳۰ نفر از لیست مذکور تأیید صلاحیت عمومی شده‌اند و در حال بررسی برای جذب آنها در مراکز استان‌ها هستیم؛ همچنین ۶۳ نفر از افراد معرفی شده در دانشگاه آزاد اسلامی جذب خواهند شد.
در ادامه این جلسه، پیشنهاد مطرح شده در خصوص مصوبه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی پیرامون امکان تفکیک شئون اداری استخدامی از شئون علمی، آموزشی و پژوهشی ارائه شد.
در این پیشنهاد آمده است تصمیم گیری در مورد پرونده‌های آموزش عالی خارج از شمول مندرج در مصوبه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی با دیوان عدالت اداری و سایر موارد مشمول مصوبه ۶۳۰ کماکان براساس مصوبه مذکور باشد.
در این رابطه و پس از بحث و بررسی موضوع، اعضاء هیأت عالی جذب مقرر کردند بعد از بررسی پیشنهاد مربوطه گزارشی برای ارائه به قوه قضائیه تدوین شود، ضمن آنکه مفاد قانونی مذکور طی کارگروهی با مشارکت نمایندگان پارلمانی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی بورسیه شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات رضا رادفر معاون پژوهشی این واحد دانشگاهی در هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران که در واحد علوم و تحقیقات در حال برگزاری است، گفت: واحد علوم و تحقیقات، دانشگاهی پیشرو در حوزه‌های علم و فناوری در پایگاه‌های علمی کشوراست. این واحد دانشگاهی حتی در مقیاس جهانی یک مرجع علمی شناخته شده است.

وی با بیان اینکه واحد علوم و تحقیقات با تکیه بر ظرفیت و امکاناتی که دارد از تکنولوژی‌های جدید و فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف همچون هوش مصنوعی و رباتیک حمایت می کند، ادامه داد: رباتیک و هوش مصنوعی از جمله موضوعات مورد تأکید این واحد دانشگاهی بوده و جزء سیاست‌های استراتژیک واحد علوم و تحقیقات است.

به گفته دکتر رادفر، واحد علوم و تحقیقات همواره از حضور افراد اثرگذار در علوم نو و نقش آفرینی در جهت توسعه این علوم، حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه رقابت‌های ربوکاپ آزاد ایران برای شناسایی توانمندی‌ها در این حوزه و ایجاد انگیزه در دانشجویان و دانش‌آموزان برای بیشتر پرداختن به این علوم، نقش مهمی ایفا می‌کند، خاطر نشان کرد: این مسابقات به عنوان اکوسیستمی یک پارچه، عناصر درگیر درحوزه‌ توسعه‌ هوش مصنوعی و رباتیک در کشور را به صورت همگرا هدایت می‌کند.

معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات ضمن اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی برای ایجاد دبیرخانه دائمی مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در واحد علوم وتحقیقات، گفت: ظرفیت‌های بسیاری برای همکاری‌های علمی و فناورانه با کمیته ملی ربوکاپ وجود دارد و در برنامه‌های آتی از این ظرفیت‌ها بیشتر بهره خواهیم برد. واحد علوم و تحقیقات می تواند دانش رباتیک را در سطح ملی توسعه دهد.

رادفر افزود: برای جذب و حمایت تیم‌های برتر این مسابقات در واحد علوم و تحقیقات، پیگیری‌های لازم صورت می گیرد. تیم‌های برتر این مسابقات، جوانانی هستند که آینده دارهستند. بنابراین باید در مسیر توسعه، هدایت شوند و تحت سرپرستی مراکز علمی و دانشگاهی قرار گیرند. معتقدم واحد علوم و تحقیقات می تواند این هدایت را عهده دار شود.

براساس این گزارش، هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با شعار "یادگیری، آینده درخشان" در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی به میزبانی واحد علوم و تحقیقات تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳، در حال برگزاری است.

کد خبر 6081859

دیگر خبرها

  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اصفهان
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • اجتماع دانشگاهیان علوم پزشکی شهرکرد در حمایت از پاسخ کوبنده سپاه علیه اسرائبل
  • نشست شورای مسکن دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • دکتر طهرانچی: ساخت مسکن در ۹۵۷ هکتار از زمین‌های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
  • هوش مصنوعی از نتایج بهره‌گیری از علوم اعصاب است