Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان سعودی که چندی است اجرای برنامه اصلاحات پیشنهادی محمد بن سلمان برای زدودن چهره محافظه کار افراطی این کشور را در دستور کار دارد برای نخستین بار میزبان یک مسابقه کشتی کج زنان می شود.

به گزارش یورونیوز، شرکت آمریکایی ورلد رسلینگ اینترتیمنت ملقب به «دبلیودبلیوای» WWE که مسئولیت سازماندهی مسابقات کشتی کج را برعهده دارد، تایید کرده است که یک مسابقه کشتی کج زنان برای نخستین بار روز پنجشنبه در عربستان سعودی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بیانیه شرکت آمریکایی «دبلیودبلیوای» ناتالیا و لیسی ایوانس، دو سوپر استار دنیای کشتی کج زنان قرار روز پنجشنبه در استادیوم بین المللی ملک فهد با یکدیگر مبارزه کنند. این مسابقه در چارچوب مهم ترین رویداد ورزشی کشتی کج موسوم به کرون جیول برگزار می شود که بینندگان پرشماری را در آمریکا و دیگر نقاط جهان پای تلویزیون ها می نشاند.

برگزاری این مسابقه ورزشی یکی از برنامه های رویدادی موسوم به «فصل ریاض» است به مدت دوماه میزبان یکصد رویداد مهم ورزشی و تفریحی در سطح جهانی خواهد بود.

یورونیوز نوشت: کشور پادشاهی عربستان سعودی که به داشتن رویکردی به شدت محافظه کارانه در جهان شهرت یافته است چند سالی است که برای تلطیف این چهره از رویدادهای ورزشی کمک گرفته است. میزبانی سوپرکاپ فوتبال ایتالیا، برگزاری یک مسابقه اتومبیل‌رانی فرمول ای و نامزدی برای مشارکت در برگزاری رالی داکار از جمله برنامه های ورزشی است که عربستان برای رسیدن به هدف یاد شده به آنها متوسل شده است.

ریاض همچنین از ماه سپتامبر اعلام کرد که برای نخستین بار قصد دارد برای گردشگران خارجی روادید توریستی صادر کند. این مسئله در کشوری که تاکنون درهایش را تنها به روی بازرگانان، تیم های ورزشی و نیز زائران شهرهای مقدس مکه و مدینه باز می کرد اقدامی کم سابقه محسوب می شود.

طیف گسترده اصلاحات در عربستان تنها به ورزش محدود نمی شود. عربستان پیشتر، از ماه اوت گذشته تسهیلاتی را برای سفر شهروندان زن خود به خارج کشور فراهم کرده و زنانِ بزرگتر از بیست و یک سال را مجاز به دریافت گذرنامه و سفر به خارج بدون اجازه همسر اعلام کرده بود.

این روند همان چیزی است که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در پی اصلاح و ایجاد تغییرات اساسی در آن است. سیاست‌های اصلاحی که از مدت‌ها پیش به ابتکار ولیعهد عربستان در این کشور اجرا شده برخی محدودیت‌ها را از میان برداشته و سبب شده تا شهروندان این کشور به آزادی‌های بیشتر اجتماعی دست یابند. اعطای مجوز رانندگی به زنان، باز شدن سینماها و برگزاری کنسرت های موسیقی و رویدادهای متنوع ورزشی در این کشور از جمله این تغییرات عنوان شده است.

گفتنی است که عربستان سعودی سال گذشته میلادی نیز میزبان نخستین مسابقه کشتی کج شده بود بدون آنکه برنامه ای برای مسابقه میان زنان در آن پیش بینی شده باشد. این رویداد اما بواسطه انتشار ناشیانه یک ویدیوی تبلیغی که در آن چند قهرمان زن کشتی کج با لباس های کوتاه به تصویر کشیده شده بودند جنجالی از آب درآمد و مقامات ورزشی عربستان را مجبور به عذرخواهی کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کشتی کج زنان عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش‌ پهلوانی نماد مقاومت است

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: ورزش‌ پهلوانی نماد مقاومت بوده و از گذشته نیز شیعیان زورخانه را به یک محل مهم مذهبی تبدیل کرده بودند و قطعا این مسأله نقطه عطفی در تاریخ ورزش‌های باستانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سردار غلامحسین محمدی اصل ظهر امروز _چهارشنبه هشتم فروردین_ در جشن سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) که در محل زورخانه عاشقان حضرت علی بن ابی‌طالب (ع) اردبیل برگزار شد اظهار کرد: ورزش باستانی از قدمت ۴ هزار و ۵۰۰ ساله در کشور برخوردار است که این خود به تنهایی بی‌نظیر است.

وی به ریشه ورزش‌های پهلوانی و باستانی پرداخت و افزود: ورزش باستانی در ایران باستان در منطقه بین‌النهرین ایجاد و در لرستان به اوج خود رسید و بعد از آن در سراسر کشور گسترش یافته است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به تحولات ورزش باستانی بعد از اسلام پرداخت و گفت: بعد از اسلام ورزش‌های باستانی به خصلت‌های ممتاز و برجسته حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی‌طالب (ع) متبرک شده و ورزش‌های پهلوانی با الگوبرداری از ویژگی‌های مولای متقیان متبلور شد.

سردار محمدی اصل از ورزش پهلوانی به‌عنوان نماد مقاومت در عصر کنونی نام برد و گفت: حاج‌قاسم سلیمانی سیدالشهدای جبهه مقاومت پرورش‌یافته مسجد بود و روحیه پهلوانی در وی به اوج رسیده بود.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل با بیان اینکه آداب، روش و منش پهلوانی در ورزش‌های زورخانه‌ای همانند تعالیم مساجد انسان‌ساز است، گفت: ورزش‌های زورخانه‌ای تنها ورزشی است که در آن راز و نیاز با خداوند متعال از آغاز تا پایان در جریان است.

وی به تبیین ویژگی‌های ورزش پهلوانی پرداخت و گفت: فروتنی، از خودگذشتگی و سایر ویژگی‌های رفتاری حضرت امیرالمؤمنین (ع) مثل ایثار و شجاعت از جمله خصلت‌هایی است که در ورزش‌های زورخانه‌ای در اوج خود قرار دارد.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل به مقایسه ابزارهای ورزش زورخانه‌ای با تجهیزات نظامی در ایام قدیم پرداخت و گفت: ابزارهای موجود در ورزش زورخانه‌ای بر اساس تجهیزات جنگی دوران باستان طراحی شده بود تا در اوج خفقان و غارت کشور به دست غارتگران مردم بتوانند با تمرینات نظامی آمادگی جنگی خود را در اوج نگه دارند.

وی از صفت مردانگی به‌عنوان مهم‌ترین صفت این رشته ورزشی بومی ایران نام برد و گفت: اساس و ریشه ورزش باستانی در مردانگی نهفته است.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل با بیان اینکه مسجد نقطه رهایی انسان از بند شیاطین است گفت: شیعیان زورخانه را به مسجد دوم تبدیل کردند و این نقطه عطف در تاریخ ورزش‌های باستانی است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) در خصوص ورزش‌های پهلوانی گفت: بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی از ورزش‌های باستانی و پهلوانی به نیکی یاد کرده و فرموده‌اند: «من می‌دانم ورزشکاران در گود زورخانه یاد خدا هستند، یاد امیرالمؤمنین (ع) هستند. تقویت کنید یاد خدا، تقویت کنید یاد مولا را»

سردار محمدی اصل به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این خصوص اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز ورزش‌های پهلوانی را ارج نهاده و فرموده‌اند: «ورزش باستانی یک تاریخ است برای ما، یک ورزش نیست، یک فرهنگ است»

وی افزود: بر اساس دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی ورزش باستانی یک گنجینه فرهنگی و تاریخی است ورزشی است که با حرکاتش اسم خدا را می‌آورند و تسبیحات اربعه می‌گویند، این ورزش ارزش دارد خیلی قیمت دارد. این فرق می‌کند با ورزشی که اول تا آخرش هیچ ذکر خدا نیامده است. از همه مهم‌تر آن روح معنوی، عرفانی را که در این ورزش هست حتماً حفظ کنید.

وی اتحاد و همدلی در ورزش باستانی و پهلوانی را بی‌مانند در بین رشته‌های ورزشی دانست و گفت: ورزش باستانی موجب تعلیم و تربیت درست فرزندان ما می‌شود؛ ازاین‌رو مهم است.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل خواستار گسترش ورزش‌های پهلوانی در بین جوانان شد و گفت: ورزش باستانی با بهره‌مندی از خلق‌وخوی پهلوانی و مردانگی علاوه بر تندرستی ورزشکار موجب نشاط اجتماعی و امید آفرینی در جامعه می‌شود.

کد خبر 739750

دیگر خبرها

  • (تصاویر) رومی القحطانی؛ زیباترین دختر عربستان و نماینده سعودی در مسابقه دختر شایسته جهان کیست؟
  • عربستان سعودی برای اولین‌بار در مسابقه دختر شایسته جهان شرکت می‌کند
  • عربستان برای اولین بار در مسابقه دختر شایسته جهان شرکت می‌کند
  • مهم ترین خبرهای ورزشی فارس
  • بردسکن میزبان مسابقات قهرمانی نونهالان کشتی استان خراسان رضوی
  • ورزش‌ پهلوانی نماد مقاومت است
  • (عکس) «گوی اژدها»؛ یک شهربازی عجیب در عربستان سعودی!
  • فراز و فرودهای مناسبات عراق و عربستان/ رویکرد اقتصادی همگرایانه
  • تساوی تاریخی تاجیکستان با عربستان در جشن نوروز
  • (تصاویر) ساخت اولین شهربازی دنیا با الهام از انیمه Dragon Ball در عربستان