Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از شاتا، شرکت کاغذ سازی راشا کاسپین ایرانیان با هدف تولید کاغذ و مقوای تست لاینر و فلوتینگ از کاغذ باطله فعالیت خود را آغاز کرده و در سال 1395 پروانه بهره برداری خود را در زمینه تولید انواع کاغذ بسته بندی به ظرفیت 220 هزارتن در سال از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واحد صنعتی در زمینه تولید انواع کاغذ و مقوای تست لاینر و فلوتینگ از کاغذ باطله فعالیت می کند و با سرمایه گذاری بالغ بر 1000 میلیارد به صورت ریالی و سرمایه گذاری ارزی حدود 112 میلیون یورو، اشتغال مستقیم برای بیش از 540 نفر و برای 2 هزار نفر به صورت غیر مسقیم فرآهم کرده است.

شرکت کاغذ سازی راشا کاسپین در سال گذشته نسبت به دریافت جواز تاسیس توسعه ای در زمینه تولید مقوای دوبلکس و کاغذ چاپ و تحریر به ظرفیت 350 هزار تن با سرمایه گذاری 3000 میلیارد ریال(سرمایه گذاری ارزی50000 هزار یورو) با اشتغال 300 نفر اقدام نموده و در حال حاضر در مرحله ساخت زیربنا و واردات ماشین آلات خط تولید است.

پیش نیاز اصلی این طرح، تامین مواد اولیه است که از استان زنجان و سایر استانها تهیه می شود. سایر موارد از جمله تاسیسات و ...با توجه به استقرار طرح در مجهزترین شهرک صنعتی استان تامین گردیده و امکان اتصال مستقیم واحد به ریل راه اهن سراسری با توجه به نیاز بسیار زیاد این طرح به حمل و نقل توانمند و ارزان، فراهم شده است.

ماشین الات این واحد با توانایی تولید 700 هزار تن کاغذ در سال، امکان تولید انواع کاغذ بسته بندی شامل کاغذ وایت تاپ لاینر، کرافت لاینر، تست لاینر، فلوتینگ و کاغذ لاینر را در رنج گرماژ ٩٠-٢١٠ گرم بر متر مربع را با عرض ٤/٦٠ متر و با سرعتی معادل٧٠٠ متر در دقیقه را با استفاده از ضایعات کاغذ OCC و نیز خمیر بکر و با کیفیتی بسیار بالا دارا بوده و برای اینکار از دو خط کاملاً جدید و توانمند خمیر سازی و سیستم کامل اپروچ فلو از کمپانی بنام Andritz اتریش سود میبرد.

استفاده از سیستم اماده سازی وتزریق انواع مواد شیمیایی اروپایی،سه دستگاه هدباکس مدرن اروپایی و سیستم QCS با توانایی کنترل اتومات گرماژ و رطوبت وبسیاری موارد دیگر از امتیازات خط تولید این کارخانه است.

در حال حاضر طرح توسعه راشا کاسپین ایرانیان با هدف تولید انواع مقوا به شرح: کوتد از گرماژ 140 به بالا و دوپلکس بورد از 200 گرم در حال اجرا است که به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۷۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند

نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم گفت: بانک مرکزی، شرکت‌های ملی گاز و نفت در سال ۱۳۸۹ تحریم شدند. آن زمان ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز روزانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود، اما امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، حجم ظرفیت تولید گاز کشور، به روزانه ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی افزود: در این بین پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است و پیچیده‌ترین فناوری، با انتقال فناوری از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف صنعت ادامه داد: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پرافتخار، به‌منظور گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخ‌گویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه، چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز به انجام هم‌افزایی گسترده‌ای دارد. در راهبرد تازه شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیب نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه‌ شویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در زمینه تولید گفت: سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعت است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی‌شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید مانند صنایع فولادی و پتروشیمی و بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است نمایندگان شرکت‌های فولادی ازجمله شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آهن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی درباره این پروژه‌ها و بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • کاسپین آبی ساری قهرمان مینی فوتبال زیر ۱۴ سال مازندران
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • کاغذ ph و کاغذ تونسل را از کجا بخریم ؟
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش