Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: نتایج ارزیابی سه دوره قبل اجرای طرح احمدی روشن نشان از موفقیت بالای این طرح در توانمندسازی و جلب مشارکت اساتید خبره و مستعدان‌برتر دارد، به طوری‎که بیش از ۹۰ درصد مستعدان‌ حاضر در این طرح، همچنان خواهان ادامه همکاری هستند.

به گزارش ایسنا، محمود سعادت‌فومنی در نشست با نخبگان، سرآمدان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های استان اصفهان که در راستای آشنایی با طرح شهید احمدی روشن و اجرای آن برگزار شد، پس از ارائه خلاصه‌ای از سیاست‌ها و فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان و تبیین و تعریف مستعدبرتر، سرآمد و نخبه از دیدگاه بنیاد، کلیات طرح شهید احمدی‌روشن، شاخصه‌های انتخاب اساتید خبره و مستعدان‌ همکار در این طرح را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه رسیدن به اقتصاد دانش‌بنیان نیازمند ایجاد زیست‌بوم است، افزود: مهمترین عنصر ایجاد زیست‌بوم دانش‌بنیان در جامعه، نیروی متخصص و متعهد است.

سعادت‌فومنی افزود: بنیاد ملی نخبگان نیز بر همین اساس و در قالب طرح شهید احمدی‌روشن تلاش دارد این نیروی‌ متخصص و متعهد را با محوریت نیازها و چالش‌های اساسی و واقعی کشور و تحت آموزش یک استاد خبره تربیت کند.

وی با ذکر تاریخچه و چگونگی اجرای طرح احمدی‌روشن، اظهار کرد: اولین بار مقام‌معظم‌رهبری در دیدار با نخبگان در بیاناتی به لزوم تشکیل هسته‌های حل‌مسئله در بین نخبگان و استعدادهای برتر اشاره کردند و بر همین مبنا، در سال ۹۵ بنیاد ملی نخبگان تصمیم به ایجاد این هسته‌ها گرفت.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به شاکله یک هسته نخبگانی، یادآور شد: هسته‌ها از سه جزء استاد خبره، دانشجویان یا دانش‌آموختگان مستعد و مسئله تشکیل شده‌اند.

وی تصریح کرد: اولین هسته‌های پژوهشی در بهار ۹۶ به صورت پایلوت با ۶ تیم تشکیل شد و در ادامه اسفند ۹۶ با یک مجموعه ۱۴ تیمی و در پاییز ۹۷ با ۵۸ تیم در استان تهران و ۱۰ تیم در استان‌های خراسان‌رضوی و آذربایجان به کار خود ادامه داد.

سعادت‌فومنی با بیان اینکه شهریورماه ۱۳۹۸ سومین سال اجرای این طرح بود، اظهار کرد: هم‌اکنون چهارمین دور طرح شهید احمدی‌روشن با استفاده از تجربیات این سه دوره و اصلاحات انجام شده، در حال اجرا است.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در پایان آموزش و توانمندسازی دانشجویان مستعدان‌برتر در قالب حل یک مسئله واقعی، شاگردپروری، هدایت و جهت‌دهی فعالیت‌های نخبگانی به سمت حوزه‌های مورد نیاز کشور و افزایش روحیه خودباوری را از اهداف این طرح دانست و خاطرنشان کرد: نتایج ارزیابی سه دوره قبل نشان از موفقیت بالای این طرح در توانمندسازی و جلب مشارکت اساتید خبره و مستعدان‌برتر داشته است، به طوری‌که بیش از ۹۰ درصد مستعدان‌ حاضر در این طرح، همچنان خواهان ادامه همکاری هستند.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، در پایان این نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور سعادت فومنی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، منصور شریعتی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان و اساتید همکار در طرح برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنياد ملي نخبگان طرح شهید احمدی روشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۵۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج آزمون ورودی دوره دکتری سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D.» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش قابل مشاهده است.
افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب (رشته) از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شده‌اند، باید از روز شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ تا روز چهارشنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل در صورت وجود) با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان اقدام کنند.
به متقاضیان توصیه می‌شود؛ ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه‌های مرتبط با آن اقدام، سپس کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود را از کدرشته‌محل‌های مربوط به مجموعه امتحانی انتخاب و اولویت‌ها را به ترتیب علاقه مرتب و پس از آن نسبت به ثبت انتخاب‌های خود اقدام کنند.
اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و ...) در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر خواهد شد.
داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه مذکور به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه آن دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد، اقدام کنند.
داوطلبانی که فقط مجاز به انتخاب رشته در دوره‌های غیر روزانه شده‌اند و علاقه‌مند به انتخاب هر یک از کدرشته‌محل‌های مربوط به دانشگاه‌های: امام صادق (ع)، جامع امام حسین (ع) و علوم انتظامی امین هستند، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم مطابق توضیحات انتهای دفترچه، می‌توانند کدرشته‌محل‌های مربوط به دوره‌های روزانۀ فقط دانشگاه‌های مذکور را با توجه به مجموعه امتحانی خود نیز انتخاب کنند.

دیگر خبرها

  • نتایج آزمون استخدامی آموزگاری امروز اعلام می‌شود
  • شتاب ساخت مسکن مازندران در دولت سیزدهم
  • نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا فردا اعلام می‌شود
  • بهادری جهرمی: رشد و زایش خانواده ربوکاپ آزاد را در هجدهمین دوره شاهد هستیم
  • پذیرفته شدگان استخدامی آموزگاری فردا مشخص می شوند
  • زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری مشخص شد
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • اعلام نتایج آزمون ورودی دوره دکتری سال ۱۴۰۳
  • آغاز دوره اخلاق حرفه ای نخبگان تیم های ملی وملی پوشان رشته‌های مختلف در قشم