Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا وبه نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در ابتدای این نشست پس ازتلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر صالحی امیری با نام بردن از موزه ملی ورزش به عنوان یک سرمایه ملی پایدار، مستمر و دائمی گفت: موزه ملی ورزش محصول وفاق؛ وحدت وانسجام در نهادهای رده اول ورزش کشور میباشد و امیدواریم این هم فکری و هم نوایی در وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در هیات امنا این موزه خوشبختانه توانستیم از دو وزیر ورزش و جوانان و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین شهردار تهران بهره ببریم که میتواند اتفاقی بسیار ارزنده وتاثیر گزار در مسیر اعتلای کیفی و محتوایی موزه ملی ورزش تلقی شود، همچنین با مشورت با وزیر ورزش و جوانان، حسن رنگرز قهرمان با سابقه و خوشنام ورزش کشور برای مدیریت این موزه انتخاب شد که امیدواریم با بهره گیری از این مجموعه دلسوز، شایسته و سایر همکاران عضو هیات امنا موزه ملی ورزش، بتوانیم این موزه را به یکی از بهترین موزه‌های کشور و منطقه تبدیل کنیم، موزه‌ای که بتواند نسل جوان کشور را با تاریخچه ارزشمند ورزش کشورمان آشنا ساخته وانگیزه لازم را در این نسل برای افتخار افرینی در صحنه ورزش کشور ایجاد نماید .

 دکتر صالحی امیری در ادامه گفت: موزه ملی ورزش ثبت ملی شده و بر اساس مفاد اساسنامه موزه ملی ورزش، هیات امنا موزه، تنها مرجع صلاحیت دار در رابطه با ارتقا کیفی، کمی و اداره آن خواهد بود.

وی در ادامه سخنان خود همچنین پیشنهاد داد که وزیر ورزش به عنوان ریاست هیات امنا انتخاب شود که مورد تایید همه حاضرین قرار گرفت همچنین بر اساس تایید اعضا حاضر در نشست فوق، حسن رنگرز نیز به عنوان دبیر هیات امنا موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک انتخاب شد.

در ادامه جلسه فوق، وزیر ورزش و جوانان نیز طی سخنانی گفت: ایده راه‌اندازی موزه ملی ورزش کشورمان نزدیک به سه دهه است که مطرح شده بود اما اگر اراده و جدیت صالحی امیری ریاست کمیته ملی المپیک نبود باز هم ما در کشورمان فاقد موزه ملی ورزش بودیم.

وی افزود: با افتتاح این موزه بسیاری از قهرمانان و افتخار آفرینان ورزش کشورمان به آرزوی خود در جهت ثبت و نگهداری افتخارات ورزشی خود رسیدند.

در ادامه اولین نشست هیات امنا موزه ملی ورزش شهردار تهران نیز پیشنهاد داد که فراخوانی از هنرمندان صاحب نظر و متخصص در امور هنری مرتبط با موزه ملی ورزش انجامشود تا این افراد در قالب یک مسابقه در جهت طراحی ساختمان جدید موزه ملی ورزش المپیک و پارالمپیک طرحهای غنی و زیباشناسانه خود را ارائه دهند که این پیشنهاد نیز مورد توافق همه حاضرین گرفت.

در این نشست کلیه مفاد اساسنامه موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک نیزبه بحث و تبادل نظر اعضا گذاشته شد که بندهای مختلف آن، با تغییراتی به تصویب رسید . شایان ذکر است که در این نشست عبدالحمید احمدی، هادی رضایی، ، حسن رنگرز، جبرییل نوکنده و سپیده مقدم به عنوان اعضا هیات مدیره موزه ملی ورزش و فریدون رهنمای رودپشتی به عنوان بازرس این موزه انتخاب شدند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صالحی امیری کمیته ملی المپیک مسعود سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۵۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با روسای دانشگاه‌های استان در محل استانداری برگزار شد. حجت الاسلام خسروپناه در این نشست گفت: به منظور ایجاد بستری برای حکمرانی نخبگانی در کشور، هیات‌های اندیشه ورز در استان‌ها راه اندازی شد تا تصمیمات کشور منطبق با نظرات افراد در استان‌ها اخذ شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تاکنون دو نشست و یک همایش توسط هیات اندیشه ورز در استان قزوین برگزار شده است. متاسفانه ۸۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در رشد علمی کشور دخالت ندارند و نیاز به بازنگری در حقوق دریافتی این اعضا و افزایش آن است تا انگیزه‌ای برای فعالیت مستمر علمی باشد.
وی اظهار کرد: به منظور شناسایی نخبه ها، رصدخانه‌های علمی راه اندازی شد و با افرادی که در زمینه مهاجرت نخبگان تشویق کننده باشند به شدت برخورد خواهد شد. دانشگاه آزاد قزوین جزو دانشگاه‌های برتر دنیاست و از دانش بنیان‌ها باید حمایت شود.
سایر رووسا و اساتید دانشگاه‌ها هم در این نشست توجه به مهارت آموزی، تمرکز بر فرهنگ سازی و حمایت از نخبگان در راستای جلوگیری از مهاجرت نخبگان، توجه ویژه به مساله بودجه دانشگاه ها، توجه به امنیت روانی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و حرکت به سمت دانشگاه‌های حکمت بنیان را از مسائل مهم پیش روی دانشگاهیان عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها
  • آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • چمران از آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران خبر داد
  • ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی