Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین ولایی، گفت: اصولگرایان خواب دیده‌اند که مجلس یازدهم یکدست اصولگرا می‌شود و آنها می‌برند، اما این خواب تعبیر نمی‌شود. اصولگرایان خوشحال‌اند که خوب توانسته‌اند در افکار عمومی مشکلات را بزرگ جلوه دهند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده رشت و نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین ولایی، با اشاره به اینکه ترکیب مجلس نباید یکدست باشد،‌ گفت: مجلس یکدست هیچ‌گاه خوب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من در زمان دولت آقای احمدی‌نژاد مصاحبه کردم و گفتم آقای احمدی‌نژاد، ۱۳ میلیون نفری را که به شما رأی ندادند ببینید. بلافاصله در دولت آقای روحانی به ایشان گفتم ۱۶ میلیون نفری را که به شما رأی ندادند ببینید. در تمام دنیا بخشی از کرسی دولت را به مخالفان اختصاص می‌دهند.

ترکیب یکدست دولت و مجلس موجب بروز فساد است

او تاکید کرد: ترکیب یکدست در دولت، مجلس و... موجب بروز فساد می‌شود. من خوشحال می‌شوم که در مجلس چند پایداری‌چی و چند اصلاح‌طلب حضور داشته باشند و باید به این شکل باشد. باید همیشه جناحی دغدغه داشته باشد که از سوی جناح دیگر رصد می‌شود. بنابراین اشتباه است که ما به فکر یکدست شدن مجلس باشیم.

این نماینده مجلس ادامه داد: اصولگرایان خواب دیده‌اند که مجلس یازدهم یکدست اصولگرا می‌شود و آنها می‌برند، اما این خواب تعبیر نمی‌شود. اصولگرایان خوشحال‌اند که خوب توانسته‌اند در افکار عمومی مشکلات را بزرگ جلوه دهند. البته مشکلات بزرگ بود اما آنها سعی کردند مشکلات را بزرگ‌تر از واقعیت نشان دهند.

او همچنین به شرایط مجلس ایده‌آل اشاره کرد: مجلس دهم فنی و حرفه‌ای نیست. ما مجبوریم در مجلس باشیم چون یک عده به ما دل‌ بسته‌اند و حق نداریم رفاه‌طلب و آسایش‌طلب باشیم و کنار برویم، اما آرزو دارم یک مجلس قوی و حرفه‌ای تشکیل شود. مجلسی که نه کینه‌توزانه با دولت‌ها و نه پوپولیست با ملت‌ها رفتار کند، بلکه مجلسی باشد که دلش برای کشور بسوزد و حرفه‌ای و فنی باشد.

نمی‌توان گفت مجلس یازدهم شبیه کدام‌ یک از مجالس پیشین خواهد بود

این نماینده مجلس در پاسخ اینکه مجلس آتی شبیه کدام‌ یک از مجالس قبل خواهد بود، گفت: نمی‌توان گفت مجلس یازدهم شبیه کدام‌ یک از مجالس پیشین خواهد بود، اما هرچه به عقب بنگریم می‌بینم مجالس بهتر بوده‌اند. هر چه جلوتر آمده‌ایم پله‌ها را به سمت پایین طی کرده‌ایم.

جعفرزاده توضیح داد: آنچه مشخص است اینکه فرصت مجلس دهم در مجلس یازدهم برای اصلاح‌طلبان به وجود نمی‌آید و وزن اصلاح‌طلبان در مجلس یازدهم مانند مجلس دهم نخواهد بود. در مجلس نهم، ۹ یا ۱۰ اصلاح‌طلب داشتیم که معادل ۷۰ اصلاح‌طلب مجلس دهم است. اما صدای ملت مجلس نهم کجا و صدای این مجلس کجا.

افراد دلسوز و حرفه‌ای به مجلس یازدهم راه می‌یابند

او ادامه داد: من دعا می‌کنم اصولگراها و اصلاح‌طلبان حرفه‌ای، قوی، فنی و واقعاً دلسوز به مجلس یازدهم راه یابند. فکر می‌کنم با توجه به تجربه‌ای که مردم کسب می‌کنند افراد دلسوز و حرفه‌ای به مجلس یازدهم راه پیدا می‌کنند.

این نماینده مجلس با توضیح اینکه جای توکلی، نادران، مصباحی‌مقدم، ابوترابی و باهنر در مجلس دهم خالی بود، گفت: به‌واقع جای آقایان توکلی، الیاس نادران، باهنر، مصباحی‌مقدم و ابوترابی در مجلس دهم بسیار خالی بود. ضمن احترام به هیات‌رئیسه مجلس آیا می‌توانیم این هیات‌رئیسه را در کنار باهنر و ابوترابی بچینیم؟ من با نادران تضاد فکری زیادی دارم، اما زمانی که در کمیسیون انرژی از نفت صحبت می‌شد از آقای نادران وحشت می‌کردند و کاملاً می‌توانستند تحلیل کنند. من نمی‌خواهم برای افراد تبلیغ کنم، اما افرادی که از آنها نام بردم واقعاً کارشناس و کارآمد بودند.

پول خرج کردن موجب پیروزی کاندیداها نمی‌شود

نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین ولایی همچنین به استفاده از پول‌های کثیف در انتخابات اشاره کرد و گفت: هر کس در انتخابات پول زیاد خرج کند می‌بازد. در دور قبل یکی در رشت کاندیدا بود و این فرد به حدی پول داشت که دستگاه بنر خیابانی آورد و شهرداری که بنرها را جمع می‌کرد، این فرد چاپ می‌کرد و دوباره نصب می‌کرد. پول برای این فرد حد و اندازه نداشت، اما این فرد اصولگرا باخت و مردم لج کردند. انصافاً اصولگرایان و بسیجی‌ها به این فرد رأی ندادند، در حالی‌ که با شعار بسیج و سپاه به میدان آمده بود. زمانی که این فرد پول می‌ریخت، مردم می‌گفتند ابتدا باید بگوید این پول‌ها را از کجا آورده است. بنابراین پول کثیف در انتخابات‌ هست، اما نمی‌تواند برنده میدان باشد.

اعتماد انلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟ /دولت اشکالات را نمی پذیرد چون توانایی اصلاح ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با افزایش قیمت‌ دلار و سکه در همین روزهای اول سال ۱۴۰۳، نمایندگان مجلس از هر تریبونی استفاده کرده و از عملکرد اقتصادی دولت انتقاد کردند. انتقاداتی که به مذاق دولتی‌ها خوش نیامد، و معاونت پارلمانی دولت با صدور اطلاعیه‌ای به نمایندگان تاخت.

در بخشی از اطلاعیه دولت آمده است: «طی روزهای گذشته و همزمان با تشدید نوسانات ارزی در بازار که ناشی از افزایش بهای جهانی طلا و تحولات نظامی منطقه بود متأسفانه چند نفر از نمایندگان مجلس، اظهارنظرها و تحلیل‌های غیرکارشناسی و شتاب زده‌ای درباره وضعیت اقتصادی و نرخ ارز داشتند که چه بسا برخلاف خواست آنان می‌توانست بر التهاب بازار ارز بیافزاید.»

در همین راستا احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز گفت: «شاخک‌ها و سنسورهای دولت باید پیام لازم را از جامعه دریافت کند و بداند که شرایط امروز اقتصادی دچار مشکل شده است.»

وی همچنین به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «در عالم سیاست، قوه‌مجریه بر اساس قانون اساسی، قدرت خودش را از مردم گرفته است و بار مسئولیت آن موکل به اعتماد مجدد مردم به دولت است. دولت باید از همه ظرفیت‌ها و امکانات خودش استفاده کند تا وقتی انتقاداتی از این دست صورت می‌گیرد، آن را حل کند و کارنامه موفقی از خودش بروز کند و تا روزی که به واسطه انتخابات، به مردم رجوع کند، با پیشانی سفید و کارنامه موفق در خانه مردم برود.»

مشروح گفتگوی احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس یازدهم را در خبرگزاری خبرآنلاین می‌خوانید.

********

* آقای علیرضابیگی! نظر شما درباره واکنش دولت به گلایه‌های اقتصادی مجلس یازدهم چیست؟

من متوجه واکنش دولت نشده‌ام، اما شاخک‌ها و سنسورهای دولت باید پیام لازم را از جامعه دریافت کند و بداند که شرایط امروز اقتصادی دچار مشکل شده است. بانک مرکزی به صورت مدام، درباره گرانی و اقلام پرمصرف موادغذایی، به دولت گزارش می‌دهد، قیمت گوشت از ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان هم دارد رد می‌شود و شرایط خوبی وجود ندارد، زمان امید مردم برای خانه‌دار شدن به ۷۰ سال دارد می‌رسد و این مواردی نیست که قابل انکار باشد. حتی اگر انکار کنند، کسی آن را نمی‌پذیرد.

دولت قدرت خودش را از مردم گرفته است

* چرا دولت تن به پذیرش انتقادات و اشکلات نمی‌دهد؟

این یک بیماری است که عارض شده است، زمانی که شما اشکالات را نمی‌پذیرید، یا نمی‌خواهید آن را اصلاح کنید یا توانایی اصلاح آن را ندارید، بنابراین با تشخیص بهترین راه به سمت انکار می‌روید. علی‌القاعده، وقتی گوش شنوایی برای شنیدن مشکلاتی که مردم با آن مواجه هستند باشد، برای آنکه دوباره با انتقال آن مشکل مواجه نشوند، شنونده درصدد حل و رفع آن برآمده و درصدد چاره‌جویی بر می‌آید.

در عالم سیاست، قوه‌مجریه براساس قانون اساسی، قدرت خودش را از مردم گرفته است و بار مسئولیت آن موکل به اعتماد مجدد مردم به دولت است. دولت باید از همه ظرفیت‌ها و امکانات خودش استفاده کند تا وقتی انتقاداتی از این دست صورت می‌گیرد، آن را حل کند و کارنامه موفقی از خودش بروز کند و تا روزی که به واسطه انتخابات، به مردم رجوع کند، با پیشانی سفید و کارنامه موفق در خانه مردم برود.

مشکل در نگرش دولت است نه فقط افراد

* فکر می کنید، نیاز به بازنگری در کابینه دولت یا تغییر تیم اقتصادی وجود دارد؟

مشکل در افراد نیست، مشکل در نوع نگرشی است که در دولت وجود دارد، تا آن نگرش اصلاح نشود، کاری از افراد بر نمی‌آید.

این که در زندگی مردم چه رخ خواهد داد برای دولت اهمیت ندارد

* چه نگرشی؟

نگرشی که در دولت وجود دارد، نگرش واقعی به اقتصاد نیست. طبیعتا منابع و امکانات ما در مسیری صرف می‌شود که مشکلات مردم را حل کند. در حال حاضر، دولت در خصوص افزایش درآمد مردم از خودش مقاومت نشان می‌دهد و بهانه‌اش این است که تورم بالا خواهد رفت؛ در حالی که دولت متوجه نیست که کمر مردم زیر بار گرانی‌ها خم شده و افزایش حقوق صورت پذیرفته در مقایسه با نرخ تورم چیزی به حساب نمی‌آید.

در این میان، داده و ستاده مردم، دخل و خرج آنان به هم نمی‌خواند و دولت ظاهرا منابع و مصارف خود را قانون بودجه به‌گونه‌ای تراز می‌کند که با تحمیل هزینه به زندگی مردم، قیمت ارز نیمایی یا ارز ترجیحی افزایش بدهد و منابع خودش زیاد شود. این که در زندگی مردم چه رخ خواهد داد برای دولت اهمیت ندارد و نگاه واقعی به اقتصاد ندارد.

مالیات را ۵۰ درصد افزایش داده اند اما درآمد مردم زیاد نشده

* گرانی‌هایی که از اول سال ۱۴۰۳، شاهد آن هستیم، چه برآیند بدی در اقتصاد ایجاد می‌کند؟

یکی از فاکتورهای برجسته دولت، افزایش ۵۰درصدی اصول مالیات است، یعنی سهم مالیات را در بودجه ۵۰درصد افزایش دادیم، این را باید از مردم وصول کرده و در افزایش قیمت کالا و خدمات خودش را نشان می‌دهد. این مسئله حتما در گذران زندگی مردم تاثیر می‌گذارد، درآمد آنان زیاد نشده اما قیمت‌ها افزایش پیدا کرده است.

* دولت در چند ماه دیگر وارد سال آخر خود شده و تقریبا یک فاز انتخاباتی برای سال ۱۴۰۴ به خود می‌گیرد. اگر این روند اقتصادی دولت ادامه پیدا کند، ممکن است دوباره شانس پیروزی داشته باشد؟

کشور ما قابل پیش‌بینی نیست. تجربه انتخابات ما نشان می‌دهد که اگر مردم در انتخابات، پای صندوق‌های رأی آمده و در انتخابات شرکت می‌کنند، سبب تغییر وضع وجود شده است، نهاد انتخابات، نهاد اصلی است و قانون اساسی قدرت مردم را در تجلی انتخابات پیش‌بینی کرده است. متاسفانه زمانی که مردم با صندوق‌های رأی قهر می‌کنند، این عدم ضعف مشارکت مردم لطمه به مشروعیت انتخابات نمی‌زند؛ یعنی انتخابات چه با ۸۰ درصد مشارکت و چه با ۲۰درصد مشارکت برگزار شود، تاثیری ندارد.

در واقع در ذهن و خاطر مردم، این سخنِ سخنگوی شورای نگهبان نقش بسته است که مشارکت مردم در مشروعیت انتخابات تاثیری ندارد، دیدیم که چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ مردم قهر کردند. حضور مردم در تعیین سرنوشت خودشان تضعیف شده است زیرا دلیلی و عاملیتی برای تغییر شرایط موجود ندارند. این مسئله به مشروعیت نظام سیاسی لطمه زده، تهدیدات را توسعه می‌دهد، میزان امیدواری را کاهش داده و خسارات عمده را به امنیت ملی کشور وارد می‌کند.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895829

دیگر خبرها

  • فعال رسانه‌ای اصولگرا: طراحانِ بازگشتِ گشت ارشاد در شهرک‌های سازمانی زندگی می کنند!
  • طرز تهیه اسموتی توت فرنگی خوشمزه! یک مُدل با شیر، یک مُدل رژیمی
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است /جبهه پایداری اهل معامله است چون صندلی برایش مهم است نه ارزش ها
  • «لایحه امنیت زنان» در هزار توی آمدن یا نیامدن به صحن علنی مجلس
  • در مجلس آینده این ۲ نماینده حضور ندارند +عکس
  • علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟ /دولت اشکالات را نمی پذیرد چون توانایی اصلاح ندارد
  • وضعیت ایران قبل و بعد از انتخابات اخیر؛ قیمت دلار در ابتدای مجلس یازدهم چند بود؟
  • واکاوی حمایت از مالکیت فکری ادبی و هنری