Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@18:11:43 GMT

«پیامک به لیست‌سیاه» معضل جدید پیامکی

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۱۰۶۲

«پیامک به لیست‌سیاه» معضل جدید پیامکی

با وجود روش‌های مختلفی که برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های تبلیغاتی ارائه شده (از جمله تهیه لیست سیاه برای دریافت نکردن پیامک‌های تبلیغاتی)، اما به تازگی تبلیغ ارسال پیامک به خطوط لیست سیاه هم به فهرست پیامک‌های تبلیغاتی افزوده شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، پیامک‌های تبلیغاتی انواع مختلفی دارند و از وعده‌ی برنده شدن در جشنواره‌های مختلف تا معرفی کسب‌وکار و و محصولات شرکت‌ها را شامل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این پیامک‌ها پیشینه‌ای طولانی دارند اما هر بار با روشی جلوی آن‌ها گرفته شده است. هم‌چنین ایجاد سامانه‌ای برای مقابله با پیامک‌هایی که سرشماره‌ی تبلیغاتی دارند، موجب شد ارسال‌کنندگان این پیامک‌ها به شماره‌های شخصی روی بیاوند.

برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های تبلیغاتی، راه‌های مختلفی از جمله استفاده از سامانه #۸۰۰* که برای ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی که از طریق سامانه‌های ارسال پیام کوتاه و با سرشماره‌های مختلف برای مشترکان تلفن همراه ارسال می‌شد، ایجاد شد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) نیز سامانه ۱۹۵ را برای ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی که با شماره‌های شخصی ارسال می‌شدند، راه‌اندازی کرد.

از طرفی خطوط ارسال پیامک تمام اپراتورهای سامانه‌های پیامکی، به‌طور پیش‌فرض تبلیغاتی هستند و قابلیت ارسال پیامک به لیست سیاه شماره موبایل‌هایی که جلوی دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را بسته‌اند را ندارند و باید برای ارسال به این شماره‌های مسدودشده، از خطوط خدماتی استفاده کرد. با وجود این، به نظر می‌رسد کسب‌وکارها حتی راه‌هایی برای دور زدن این سامانه هم پیدا کرده‌اند و یا این‌طور نشان می‌دهند که می‌تواند پیامک‌هایی را حتی به کاربرانی که پیامک‌های تبلیغاتی را مسدود کرده‌اند، ارسال کنند.

با یک جست‌وجوی ساده در گوگل می‌توانید سایت‌هایی را بیابید که ارسال پیامک به بلک‌لیست یا همان لیست سیاه افراد را تبلیغ می‌کنند. خطوط لیست سیاه خطوطی هستند که شخص صاحب خط با ارسال کد به اپراتور خط خود، درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را کرده و اپراتور خط شخص را در لیست سیاه مخابراتی قرار می‌دهد و بدین ترتیب پس از آن شخص از خطوط پیام کوتاه پنل‌های پیامک انبوه، پیامک‌های تبلیغاتی را دریافت نمی‌کند؛ از طرفی ارسال متن تبلیغاتی از خطوط خدماتی ممنوع و خلاف قوانین اپراتورهاست.

اگرچه پیامک‌های تبلیغاتی توسط پنل پیامکی برای کاربران ارسال می‌شود، اما این مزیت را برای ارسال‌کننده دارد که با برخورداری از شماره‌های شخصی، سامانه‌های مسدود کردن پیامک‌های تبلیغاتی را دور بزند. این در حالی است که در روش‌های جدید ارسال پیامک‌های تبلیغاتی، به تازگی حتی تبلیغ ارسال پیامک به خطوط لیست سیاه هم به فهرست پیامک‌های مزاحم ناخواسته افزوده شده است.

در حال حاضر طبق آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تا کنون بیش از ۱۴۹ هزار خطوط شخصی به دلیل ارسال پیامک‌های مزاحم تبلیغاتی مسدود شدند و شاید افزایش آمار مسدود شدن سیم‌کارت‌های مزاحم، یکی از دلایلی باشد که ارسال‌کنندگان پیامک‌های مزاحم، به ارسال پیامک به لیست‌های سیاه رو آورده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سیزده آبان اعظم طالقانی شورای عالی اقتصادی گام چهارم شیخ دیاباته روز دانش آموز آنتونیو گوترش پیامک های تبلیغاتی لیست سیاه ارسال پیامک معضل جدید سیزده آبان اعظم طالقانی شورای عالی اقتصادی گام چهارم شیخ دیاباته روز دانش آموز آنتونیو گوترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۱۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی

تین نیوز

کاربران شبکه های اجتماعی از شایعاتی که در مورد تبعات عدم پرداخت جریمه های راهنمایی و رانندگی منتشر شده ابراز نگرانی کردند.

به گزارش تین نیوز، این کاربران با اشاره به ارسال پیامک خلافی برای رانندگان برابر ماده ۲۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگان،  عنوان کردند: پیش از این برداشت این بود که راهنمایی و رانندگی با ارسال این پیامک سعی می کند رانندگان را از تعداد و مقدار جریمه های خلافی مطلع و آگاه سازد.

آنان افزودند: برای رانندگان انواع قبض جریمه در طول سال صادر می شود که ممکن است نوعی از قبض جریمه باشد که در صورت تاخیر در پرداخت آن، مبلغ جریمه مذکور دو برابر نشود.

آنان با برشمردن انواع قبض های جریمه شامل قبض جریمه تسلیمی، قبض جریمه دو برگی، قبض جریمه الصاقی، قبض جریمه خودداری و قبض جریمه دوربینی، عنوان کردند: شایعه شده در سال جاری با ارسال این پیامک، راهنمایی و رانندگی دنبال تصویب طرح و قانونی است که از تاریخ ارسال این پیامک ها به صاحب خودرو و اطلاع رسانی در مورد تعداد تخلفات و مبلغ کل جریمه، در صورت بی اعتنایی راننده نسبت به پرداخت در زمان معین و قانونی (دو ماه) ، همه این جریمه ها شامل جریمه پرداخت نکردن شوند که به معنی  دو برابر شدن مبلغ همه این جریمه ها خواهد بود.

این اظهارات در حالی بیان می شود که از صحت و سقم آن اطلاعی در دست نیست اما پیش از این و در اسفند ماه سال گذشته، رئیس پلیس راهور فراجا  در سخنانی که ایرنا منتشر کرد، گفته بود: عامل انسانی بیشترین علت را در بروز حوادث جاده ای دارد.

سردار سید تیمور حسینی با بیان این مطلب که سیاست های تنبیه و تشویق در کاهش آمار حوادث رانندگی اثر گذار است، ادامه داده بود: باید به گونه ای عمل شود که ارتکاب به جرم مقرون به صرفه نباشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیامک هایی که رویای لاغری تبلیغ می کنند
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • شهروندان گلستانی به پیامک های «ثبت نام طرح کمک معیشتی» توجه نکنند
  • ◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی
  • پیامک هشدار قضایی به داوطلبان کنکور ارسال شد