Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا دادویی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره مهم‌ترین معضلات دانشجویان هنر اظهار کرد: در حال حاضر فضای کسب و کار با تعداد فارغ التحصیلان از دانشگاه مطابقت ندارد. ناهماهنگی میان ورودی‌های دانشگاه و تقاضای بازار کار در دو دهه گذشته از مهم‌ترین اتفاقاتی بوده که موجب نارسایی در جامعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمرکز بسیار بر تحصیلات آکادمیک و آموزش عالی در نسل جوان باعث شده بیشتر افراد دارای تحصیلات آکادمیک باشند که به تبع آن بحث دانشجویان رشته های هنری و فعالیت‌های فرهنگی هم گسترش یافته است. اما نکته مغفول مانده و بحران زا این است که  به همان اندازه ای که به نسل جدید آموزش داده می شود ، فضای کسب و کار برای آنها مهیا نشده است. 

به گفته این استاد دانشگاه آزاد، حوزه فرهنگ و هنر نیازمند یک کار کارشناسی در شرایطی است که دانشگاه‌ها با میزان انبوه و تعداد بسیار دانشجو گرفتند و افراد دارای مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد را به جامعه تحویل دادند، اما سیستم آموزشی هیچ فکری درباره آینده کسب و کار و شغل این افراد نکرد.

دادویی همچنین با اشاره به اینکه دانشجویان پس از فارغ التحصیلی به شغل و درآمد نیاز دارند، یادآورشد: سیستم آموزشی بدون توجه به اینکه تعداد بسیاری از دانشجویان از حقوق اولیه و بیمه برخوردار نیستند، اقدام به جذب دانشجویانی کرده که در نهایت با پیدا نکردن شغل دچار سرگشتگی و سرخوردگی می‌شوند.

وی درباره کمبود امکانات در دانشگاه‌های هنر نیز خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها ابزار و وسایل کافی برای تمرین در اختیار دانشجویان قرار نمی‌دهند، بنابراین نمی توان انتظار داشت فردی که کالبدشکافی نکرده تبحر خاصی در جراحی و پزشکی داشته باشد.

کارگردان فیلم «تعبیر خواب» افزود: دانشجویان در دانشگاه‌ها یک سری اطلاعات را از رشته کاری خود انباشته می‌کنند که بی شک به مرور زمان بسیاری از آموخته های خود را فراموش می‌کنند. چنانچه در مدارس نیز بسیاری از اطلاعات خود را پس گذشت مدت زمانی کوتاه فراموش می کنند.

دادویی عنوان کرد: در دانشگاه های دولتی و غیر دولتی هنر نیز بحران کمبود امکانات در شان یک دانشجو هنر وجود دارد که این موضوع باعث می‌شود دانشجویان دروس را تنها در سطح تئوری فراگیرند. 

وی با اشاره به اینکه در سایر کشورها دانشجویان با دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه به تولید اثر می‌پردازند، گفت: در سایر کشورها استادان هنگام تولید اثر از دانشجویان در کارها بهره می‌گیرند تا دانشجو علاوه بر آموختن دروس به کسب تجربه هم بپردازد، اما در ایران چنین اتفاقاتی پیش نمی‌آید.

کارگردان فیلم «از میان آینه» ادامه داد: بخش عمده‌ای از استادان دانشگاه‌ها همچنین تنها به تدریس مشغول هستند و خود هیچ آثاری را تولید نمی کنند. وقتی استادان در بازار کار تولیدکننده اثری نیستند دانشجو نمی تواند کار عملی و مشکلات صحنه را به درستی بیاموزد.

دادویی خاطرنشان کرد: دانشجویان امکانات مناسبی برای تمرین و کسب تجربه در دانشگاه‌های هنر ندارند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی هنری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا قائدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس در جلسه شواری اداری این دانشگاه با اشاره به اتفاق بی‌سابقه در طول ۷۳ سال اخیر در مواجهه با رژیم خونخوار اسرائیل اظهار کرد: رژیمی که خود را دارای برترین ارتش دنیا و دارای قدرت اتمی می‌دانست در ماجرای دفاع غیورمردانه نیرو‌های نظامی ایران متوجه این نکته شد که دوره قدرت اسرائیل به پایان رسیده و دوران زوال آن آغاز شده است.

وی افزود: عملیات«وعده صادق» آغاز یک تغییر بزرگ در روابط بین‌الملل بوده؛ شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است و موجب شد که ایران به عنوان قدرت بین‌المللی پذیرفته و شناخته شود. نخبگان و دانشگاهیان باید مراقب دسیسه‌های دشمن در این مقطع باشند؛ زیرا دشمن با هجمه‌های رسانه‌ای در صدد القاء عدم موفقیت این ماموریت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس با اشاره به شاکله مدیریتی این دانشگاه بیان کرد: همه کار‌ها، تصمیمات و ساختار‌های مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی فارس به صورت مشارکتی بوده این امر در موفقیت مجموعه بزرگ این دانشگاه تأثیر به‌سزایی داشته و هرجا کار به صورت تیمی و گروهی اجرا شده باعث موفقیت استان در میان واحد‌های دانشگاه کشور شده است.

قائدی عنوان کرد: همان‌گونه که دانشگاه در بسیاری از امور پیشتاز و الگو است، انتظار داریم در بحث کنترل پوشش دانشجویان نیز این الگو بودن محقق شود. موفقیت‌های دبیرخانه مهدویت و نیز اداره کل تربیت بدنی و سایر مجموعه‌های دانشگاه آزاد اسلامی فارس را مرهون همان شیوه و ساختار همکاری و همراهی همه واحد‌های دانشگاهی استان در پیشبرد اهداف این حوزه‌ها هستیم و امیدواریم که همه واحد‌های دانشگاهی به این اتحاد بپیوندند و کمک کنند که همه فعالیت‌های دانشگاه به صورت تیمی و گروهی اجرا شود.

وی مطرح کرد: در بحث عفاف و آراستگی در دانشگاه همه مسئولان دانشگاه با قدرت به این امر ورود کنند تا بتوان این مسئله فرهنگی سیاسی و اسلامی را با پیشتازی و الگو بودن دانشگاه آزاد اسلامی به نحوی بسیار شایسته مدیریت کنیم. همه مسئولان با همدلی کامل در ایجاد قرارگاهی برای مدیریت این امر تلاش و فعالیت کنند؛ زیرا مقدمه این فرایند حتماً استفاده از ظرفیت استادان، همکاران دانشگاه، کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی و با لحاظ کردن احترام کامل برای دانشجویان است. در این باره صرفا به کار‌های سلبی اکتفا نکنیم؛ بلکه با تشویق دانشجویان پایبند به مقررات، این فرایند را تسریع و تسهیل کنیم.

بدون برنامه‌ریزی دقیق نمی‌توان به پرورش نسل جدید فکر کرد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی فارس نیز با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی در امور و شئون مختلف دانشگاهی گفت: در مسیر پرورش نخبگان مختلف در دانشگاه نیاز به برنامه‌ریزی از وجه‌های گوناگون مشهود است و بدون برنامه ریزی دقیق و کلان نمی‌توان به پرورش نسل جدید فکر کرد.

حجت الاسلام مهدی یعقوبی مسئله پوشش به شکل امروزی آن در جامعه را چالش تحمیل شده به جامعه دانست و اضافه کرد: نکته حائز اهمیت این است که ببینیم در این باره چه کرده‌ایم و چه کار‌ها و اقداماتی را باید انجام دهیم. نخستین نکته دغدغه داشتن برای اجرای آیین نامه‌های موجود در این زمینه در محیط دانشگاه بوده و طبعاً نمی‌توان به بهانه وجود مشکلات اقتصادی در جامعه توجه به سایر مشکلات و چالش‌ها را از نظر دور داشت؛ اما در کنار توجه به مباحث اقتصادی نباید مباحث فرهنگی رها شود که البته رها نشده است.

وی با اشاره به بخشی از خطبه امیرالمومنین علی علیه السلام وجود چالش‌هایی شبیه به چالش‌های امروزی و ناهنجاری‌های اجتماعی فعلی را در دوران حکومت آن امام معصوم نیز مشهود برشمرد و بیان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری در بحث اقتصادی در شعار امسال اشاره کردند که حضور مردم کمک کننده به حل مشکل اقتصادی خواهد بود قطعاً در ماجرای فرهنگی و چالش‌های آن نیز حضور عملی مردم در کنار مسئولان راه حل مناسبی برای به نتیجه رسیدن در این چالش‌هاست.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی فارس نقش استادان را در حل مسائل فرهنگی دانشگاه بسیار چشمگیر دانست و توضیح داد: در تحلیل مسائل روز و حتی در همین موضوع پوشش، اثرگذاری استادان مهم و محوری است؛ بنابراین پیشنهاد داریم که از طریق مدیران گروه از استادان گرامی خواسته شود که در کلاس خود دغدغه این مسائل را داشته باشند و با رویکرد امید آفرینی به نسل جوان آن را مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • استادان دانشگاه عنصر مهمی برای حل مشکلات فرهنگی هستند
  • عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • آغاز به کار جنبش تحریم علمی اسرائیل در اصفهان
  • آغاز به کار جنبش تحریم علمی اسرائیل از اصفهان
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • تولید پاک کننده های فاقد مواد سمی، به همت دانشجویان قمی