Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی شهردار شهر کلات گفت: بعد از سیلاب‌های ابتدای سال جاری دیوارهای ساحلی و دیوارهای حفاظتی تخریب شدند، اما به دلیل تخصیص نیافتن اعتبارات مورد نیاز تاکنون نتوانستیم این مکان‌ها را مرمت کنیم و اگر سیل سال گذشته مجدد اتفاق بیفتد شاهد حوادث بسیار ناگوارتری خواهیم بود و جان مردم کلات به خطر می‎افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود میراب در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: هرچند بعد از سیلاب ابتدای سال جاری مقرر بود بخشی از خسارت‌ها از سوی ستاد بحران تامین شود اما تاکنون حتی یک ریال تخصیص نیافته است.

وی میزان خسارت وارده به شهر کلات را بر اثر سیلاب امسال دو میلیارد و 600 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: در سیلاب سال‌های 96 و 97 نیز هر سال به همین میزان برآورد خسارت شد، اما هیچ اعتباری حتی برای جبران بخشی از خسارت‎های سال‌های قبل هم به شهر کلات تخصیص نیافت.

شهردار کلات عنوان کرد: به رغم اینکه در سال 96 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به شهر کلات آمدند و قول تامین هزینه‌ها را داده بودند ولی در سه سال پیاپی که بالغ بر 7 میلیارد تومان برآورد خسارت سیل این شهرستان شده تاکنون ریالی به این شهرستان اختصاص نیافته است.

وی ادامه داد: در سیلاب‌ سه سال اخیر کلات، مدیران بالادستی به این شهرستان رفت و آمدهایی داشتند و قول‎هایی دادند و این موجب افزایش توقعات مردم منطقه شد اما حال که آن مدیران رفتند دسترسی مردم به ما بوده و مدام می‎پرسند نتیجه قول‌ها چه شد و این بد عهدی‎ها موجب بی‎اعتمادی مردم به مسئولان می‌شود.

میراب اظهار کرد: متاسفانه تاکنون در تحقق آن قول‎ها و وعده‎ها هیچ اتفاقی نیفتاده و با تلاش تنها توانسته‎ایم به هر طریق ممکن مرمت‎های جزئی را خودمان انجام دهیم، ولی کارهای اساسی و زیربنایی همانند مرمت دیوارهای ساحلی و کانال‎ها مانده و انجام آن‌ها به دلیل نبود اعتبار در توان ما نیست.

وی گفت: اگر مجدد سیلی اتفاق بیفتد و از همان محل‎های قبلی دچار مشکل شویم، نمی‌دانیم جواب شهروندان را چه بدهیم، بدون شک با تخریب‌هایی که اتفاق افتاده اگر همانند سیل سال گذشته رخ دهد شاهد حوادث ناگوارتری خواهیم بود و جان مردم در خطر خواهد بود.

شهردار کلات افزود: اگرچه در سیلاب سال گذشته به دلیل وجود دیوار ساحلی و دیوارهای حفاظتی خسارت جانی نداشتیم اما اگر مجدد به همان شدت سیلاب بیاید مسیر باز است و خسارت‌های ناگوارتری رخ خواهد داد.

وی عنوان کرد: به رغم پیگیری‌ها و مکاتبات متعدد با استاندار، معاون استاندار و حتی معاون وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و برگزاری جلساتی در خصوص سیلاب کلات ولی تاکنون برای تامین تجهیزات مورد نیاز هیچ اتفاقی نیفتاده است.

میراب بیان کرد: اگر چه قول‎هایی داده‌اند که از مهرماه به بعد برخی تجهیزات و اعتبارات تامین می‎شود ولی تاکنون هیچ کدام اختصاص نیافته، حتی برای سهمیه قیری که اختصاص می‎دادند پیگیری‌ها و جلساتی داشتیم که مقداری از همان ناحیه به ما کمک و مساعدت کنند ولی امسال سهمیه کمتر شد.

اعتبارت شهرداری جوابگوی شهر نیست

وی در ادامه مهم‌ترین مشکلات پیش روی شهرداری کلات را نبود تجهیزات، امکانات و اعتبارات ذکر کرد و گفت: بدون شک اگر اعتبار داشته باشیم نه تنها ماشین آلات را می‎توان تهیه کرد بلکه نیازهای شهر برای جلوگیری از سیلاب را نیز در حد توان می‌شود برطرف کرد.

شهردار کلات تصریح کرد: اگر ستاد بحران بخشی از خسارت‎هایی را که به شهرستان کلات وارد شده بود، تامین می‌کرد می‌توانستیم تاحدودی مشکلات را رفع کنیم.

وی در خصوص وضعیت اعتبارات شهرداری کلات اظهار کرد: اعتبارت شهرداری کلات در حدی نیست که جوابگوی شهر باشد، متاسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی و رکود ساخت و ساز شهرداری درآمدی ندارد.

میراب بیان کرد: معیشت مردم منطقه وابسته به دامداری و کشاورزی است اما خشکسالی‎های سال‌های اخیر کمر مردم را شکسته و به نوعی مردم تقریبا درآمدی نداشتند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه مسکن با پیگیری‎های انجام شده به سیل زدگان کمک‎های خوبی شد،به تمامی کسانی که در حریم دره خشت بودند و براثر سیلاب دچار خسارت شدند، زمینی در اختیارشان قرار گرفت و تسهیلاتی از بنیاد مسکن تخصیص یافت.

شهردار کلات گفت: اگر حریم رودخانه و یا مسیل‎هایی که در آن‌ها ساخت و ساز شده  آزاد سازی شود و با تامین اعتبار دیوار ساحلی در آن مناطق احداث گردد کار نمود بیشتری پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: اگرچه مقرر بود از سامانه سجاد به شهرداری کلات کمک کنند اما تاکنون از این محل در حوزه شهرداری اتفاقی نیفتاده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل خسارات سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۵۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید بارش در ۶ استان/ احتمال وقوع سیلاب

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ سه‌شنبه (۴ اردیبهشت) در کرمان، مازندران و گلستان، چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در گلستان، سیستان و بلوچستان و فارس و پنج‌شنبه (۶ اردیبهشت) در کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ چهارشنبه در مازندران، مرکزی، قم، شرق لرستان، تهران، پنج‌شنبه در خراسان رضوی، یزد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و شرق اصفهان، هرمزگان، شرق و شمال فارس، شرق سمنان و شرق خراسان شمالی و جمعه در جنوب کرمان و شرق هرمزگان رخ خواهد داد.

احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرها بویژه برون شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور
  • تشدید بارش در ۶ استان/ احتمال وقوع سیلاب