Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-23@15:05:34 GMT

چگونه از همکاران خود آنفلوآنزا نگیریم؟

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۹۷۱۲

چگونه از همکاران خود آنفلوآنزا نگیریم؟

خبرگزاری آریا - ویروس آنفلوآنزا به واسطه صحبت کردن و سرفه کردن فرد بیمار به اطرافیان منتقل می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا از باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس آنفلوآنزا به واسطه صحبت کردن، سرفه و عطسه کردن فرد بیمار به اطرافیان منتقل می‌شود.
از نشانه‌های رایج آن هم می‌توان به تب و لرز، سرفه، گلودرد، آبریزش بینی، گرفتگی عضلات، بدن‌درد، سردرد و خستگی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیرغم تمام این نشانه ها، شخص بیمار پس از پشت سر گذاشتن دوره بیماری که کمتر از دو هفته به طول می‌انجامد، بهبود یافته و می‌تواند به زندگی عادی خود بپردازد.
حالا که هوا سرد شده و ویروس‌های آنفولانزا در هر مکانی حضور دارد، برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری در محل کار خود می‌توانید به 5 روش زیر عمل کنید. با روزیاتو همراه باشید.
آنفلوآنزا در محل کار
کارشناسان اعتقاد دارند هر فردی باید هر 6 ماه یکبار باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کند تا از بروز این بیماری پیشگیری شود.
در اولین فرصت بروید و واکسن آنفلوآنزا بزنید. ویروس آنفلوآنزا تا بهار همچنان در هوا باقی می‌ماند. این واکسن به طور صددرصد باعث پیشگیری این بیماری نمی‌شود، اما تا 70 درصد از ابتلا به آن پیشگیری می‌کند.
این واکسن حتی برای افرادی که دیابت، آمفیزم و … نیز دارند، توصیه می‌شود. حتی افرادی که آنفلوآنزا گرفته اند نیز با تزریق این واکسن می‌توانند شدت بیماری خود را کاهش دهند.
بیشترین بیماری‌های این فصل که منجر به بستری شدن بیمار شده اند، در اثر ویروس‌های A آنفلوآنزا یعنی H3N2 بوده اند.
این ویروس‌ها بیشتر از بقیه موجب بروز بیماری و حتی مرگ افراد شده است. در نتیجه، واکسن آنفلوآنزا می‌تواند شما را از پیدایش این بیماری مصون نگه دارد.
انجمن کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (سی دی سی) تزریق این واکسن را در همه افراد و نوزادان بالاتر از 6 ماه توصیه می‌کند. همچنین زنان باردار نیز در فهرست افرادی هستند که زدن واکسن آنفلوآنزا شامل آن‌ها می‌شود.
نوزادانی که هنوز 8 ماهشان نشده، ممکن است احتیاج داشته باشند که این واکسن را در دو نوبت تزریق کنند.
افراد بالای 65 سال نیز باید بالاترین دُز این واکسن را دریافت کنند. بر اساس آنچه سی دی سی پیشنهاد کرده، بزرگسالانی که به تخم مرغ حساسیت دارند باید از نوع دیگری از این واکسن که به فِلابُوک (Flublok) معروف است، استفاده کنند.
از جمع دوری کنید
آنفلوآنزا برخلاف سرماخوردگی، بسیار سخت و شدید شروع می‌شود. شما به طور ناگهانی احساس خستگی شدید می‌کنید، بدن درد دارید و پیشانیتان داغ می‌شود. در این وضعیت باید در خانه مانده و استراحت کنید.
به توصیه محققان و مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها، در این شرایط باید دست‌کم 24 ساعت در خانه بمانید و با اشخاص دیگر در تماس نباشید تا بقیه را نیز مبتلا نکنید.
حضور در محیط‌های شلوغ و پرجمعیت خطر ابتلا به آنفولانزا را افزایش می‌دهد. در صورت امکان به جای استفاده از اتوبوس یا مترو از وسایل نقلیه دیگر برای رفتن به محل کار خود استفاده کنید.
اگر احساس می‌کنید که به آنفولانزا مبتلا شده اید، از تماس مستقیم و نزدیک با دیگران بپرهیزید تا ویروس به آن‌ها منتقل نشود. در خانه هم ترجیحا در اتاق مجزا باشید و کمتر با اعضای خانواده تماس داشته باشید.
دستان خود را به طور مرتب با آب و صابون بشویید
طی تحقیقاتی مشخص شده است میز کارمندان 400 برابر آلوده‌تر از کاسه دستشویی است. از همه بدتر اینکه فقط حدود 15 درصد از کارمندان اداری فضا و میز کار خود را هر هفته تمیز می‌کنند. دستان خود را به طور مرتب بشویید.
به ویژه زمانی که با فرد مبتلا به آنفولانزا برخورد داشته اید، حتما دستان خود را با صابون بشویید. سعی کنید روند شست و شو دست کم 20 ثانیه ادامه داشته باشد. اگر امکان شست و شوی مداوم دست‌های خود را ندارید از ژل‌های ضدعفونی کننده استفاده کنید.
تماس‌های فیزیکی با دیگران را کاهش دهید
تا حد امکان از تماس مستقیم با فردی که مبتلا به آنفولانزا است خود داری کنید. به طور مثال، در محل کار خود به همکارانی که بیمار هستند، دست ندهید. یا اگر مجبور به انجام این کار شدید، حتما دستان خود را با صابون بشویید.
زیاد آب و مایعات بنوشید
وقتی به آنفلوآنزا مبتلا می‌شوید، آب بهترین دوست شماست. سعی کنید تا جای ممکن آب یا مایعات شفاف (یعنی چای گیاهی، نوشیدنی مخصوص ورزشکاران یا آب گوشت، سبزیجات و آب مرغ) مصرف کنید. اجازه ندهید کم‌آبی بدن موجب بدتر شدن شرایط بیماری بشود.
کلام آخر
باید بدانید به ادعای کارشناسان، انتقال ویروس آنفلوآنزا از یک روز پیش از آغاز بیماری تا 5 تا 7 روز پس از بروز نشانه‌های آن به اطرافیان منتقل می‌شود. بعلاوه، ویروس آنفلوآنزا به واسطه صحبت کردن، سرفه و عطسه کردن فرد بیمار به اطرافیان منتقل می‌شود.
تند نفس کشیدن، پوست برافروخته، ننوشیدن مایعات کافی، بیدار نشدن به موقع از خواب، زودرنجی و بی حوصلگی از جمله نشانه‌های بروز آنفلوآنزا در کودکان هستند. اگر این نشانه‌ها را اگر در کودکان مشاهده کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که درمان هپاتیت سی در کشور رایگان شده است؛ از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی
  • هشدار متخصصان: آنفلوآنزا به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد