Web Analytics Made Easy - Statcounter

پخش سری جدید برنامه «تلاوت‌های درخواستی» همزمان با شب آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) از شبکه قرآن و معارف سیما آغاز می‌شود.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: تلاوت های درخواستی، برنامه ای تعاملی است که به پیشنهاد و درخواست مخاطبان خود اقدام به پخش تلاوت های ناب از قاریان بین المللی جهان اسلام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در سری جدید این برنامه قرار است در حوزه فضای مجازی به پنج زبان فارسی، عربی، ترکی، کردی و انگلیسی با مخاطبان خود تعامل داشته باشند.

 

همچنین گروه تولید این برنامه قصد دارد برای پوشش دادن جلسات و محافل قرآنی، خبرنگار افتخاری جذب کند که در همین راستا ثبت نام از علاقه مندان قرآنی برای همکاری با این برنامه در فضای مجازی به آدرس qtv_telavat شروع شده است.

 

گفتنی است، برنامه تلاوت های درخواستی به تهیه کنندگی «محمد حدادنسب» کاری از گروه تلاوت و نغمات دینی شبکه قرآن و معارف سیما است که روزهای زوج ساعت۲۰ روی آنتن این شبکه می رود.

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی زائران پیاده حضرت رضا ع کاروان زائران پیاده سامانه فهما زائران پیاده تلاوت درخواستی صدا و سیما قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای صندوق اعتباری هنر از مرز ۱۰۳ هزار نفر گذشت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مجید پوراحمدی با تشریح خدمات این صندوق، اظهار داشت: تمامی هنرمندان، نویسندگان روزنامه‌نگاران و فعالان قرآن و عترت با عضویت در صندوق اعتباری هنر از ۳۶ نوع خدمت و حمایت  صندوق هنر برخوردار می شوند و مهم ترین ملاک عضویت در صندوق احزار فعالیت فرهنگی و هنری و استمرار آن است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به تعداد اعضای صندوق اظهار داشت: قریب به ۱۰  هزار نفر از فعالان حوزه فرهنگی و هنری کشور در سال ۱۴۰۲ به جمعیت اعضای صندوق افزوده شد و این صندوق در حال حاضر بیش از ۱۰۳ هزار عضو دارد.

وی در ادامه افزود: براساس آمار موجود تعداد اعضای صندوق اعتباری هنر در سال ۱۴۰۲ از رشد ۷ درصدی نسبت به سال۱۴۰۱ برخوردار بوده است.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به ترکیب اعضای صندوق اعتباری هنر گفت: اعضای صندوق شامل هنرمندان، نویسندگان، روزنامه نگاران و فعالان قرآن و عترت هستند.

پوراحمدی در ادامه تصریح کرد: براساس آیین نامه عضویت گروه هنرمندان را فعالان حوزه سینما، موسیقی، هنرهای نمایشی و هنرهای تجسمی تشکیل می دهند. گروه نویسندگان شامل پژوهشگران، پدیدآورندگان کتب دوره ای و نویسندگان دارای اثر هستند. روزنامه نگاران، مدیرمسئول، سردبیر، مقاله نویس، خبرنگار، عکاس، مترجم و مفسر، مدیرهنری، طراح گرافیک،  طراح کاریکاتور و عکاس در گروه اهالی رسانه هستند. گروه فعالان قرآن و عترت را قاریان و حافظان قرآن کریم، هنرمندان تذهیب کار قرآن کریم و کتاب آرایی و  آواها و نغمات دینی شامل می شوند.در حال حاضر از تعداد کل اعضای صندوق ۱۱ هزار و ۷۹۵ نفر را هنرمندان سینمایی، ۱۹هزار و ۳۳۳ نفر فعالان حوزه موسیقی، ۱۶ هزار و ۷۲۶ نفر هنرمندان نمایشی، ۱۵ هزار و ۱۶۹ نفر از گروه نویسندگان، ۹ هزار و ۷۱۵ نفر فعالان حوزه قرآن و عترت، ۹ هزار و ۸۸۰ نفر روزنامه نگاران، ۲۰ هزار و ۴۳۵ نفر هنرمندان حوزه تجسمی و ۵۱۷ نفر را فعالان فرهنگی تشکیل می دهند که از این تعداد بیشترین فراوانی به ترتیب به رشته های تجسمی، موسیقی و نمایشی مربوط می شود.

پوراحمدی با اشاره به رشد اعضا به تفکیک رشته فعالیت گفت: بیشترین رشد آمار عضویت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ متعلق به روزنامه نگاران، هنرمندان حوزه تجسمی و نویسندگان بوده است.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به نسبت سنی جمعیت تحت پوشش صندوق اظهار داشت: ۶۳ درصد اعضای صندوق اعتباری هنر کمتر از ۴۴ سال سن دارند که این مهم نشان از گرایش نسل جوان به انجام فعالیت های فرهنگی و هنری و دغدغه برخورداری از مزایای شغلی و اجتماعی این نسل دارد.

وی در ادامه افزود: همچنین ۸ درصد از اعضای صندوق، هنرمندان پیشکسوت بالای ۶۰ سال سن هستند.
پوراحمدی با اشاره به نقش بانوان در اعتلای فرهنگ و هنر کشور اظهار داشت: در حال حاضر ۳۵ درصد از اعضای صندوق شامل بانوان فرهیخته می شود و یکی از مهمترین برنامه های صندوق اعتباری هنردر سال جاری تکریم و برنامه ریزی برای ارائه خدمات ویژه به آنهاست.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد : بسط عدالت فرهنگی یکی از مهمترین موضوعاتی است که صندوق اعتباری هنر آن را دنبال می کند. براین اساس، تقویت نمایندگی های صندوق در استان ها، پیگیری و رصد مطالبات اعضا در استان‌ها از برنامه های مهم صندوق اعتباری هنر است. در حال حاضر ۳۳ درصد اعضای صندوق را هنرمندان ساکن استان تهران و ۶۷ درصد را هنرمندان ساکن در سایر استان ها تشکیل می دهند.

وی در ادامه افزود: پس از تهران، استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و البرزبیشترین تعداد عضو در صندوق اعتباری هنر را دارا هستند.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر با اشاره به رشد آمار اعضا به تفکیک استانی اظهار داشت: بیشترین رشد عضویت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ متعلق به استان های هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی  است.

پوراحمدی عضویت هنرمندان نامدار و پیشکسوت در صندوق اعتباری هنر را موجب افتخار این نهاد حمایتی دانست و افزود: بیش از هزار نفر از اعضای صندوق دارای نشان درجه یک هنری هستند که برنامه های حمایتی متناسب با شأن و منزلت این عزیزان را برنامه ریزی کرده ایم.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در پایان گفت: در تلاش هستیم با بهره گیری از صاحب نظران خبره و همراهی اهالی فرهنگ، هنر، قدم های اساسی در حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر کشور برداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای صندوق اعتباری هنر از مرز ۱۰۳ هزار نفر گذشت
  • حافظ نوجوان قرآن در تمرین پرسپولیس + فیلم
  • معارف قرآن باید در زندگی مردم جاری باشد
  • «معارف قرآن» استاد مصباح نظام فکری منسجمی از معارف را شکل می دهد
  • تقارن بهار قرآن و طبیعت و تحولی که رقم خورد / پربازدیدترین‌های سیما کدام بودند؟
  • «مسابقه قرآنی‌ها»؛ محفلی برای حافظان قرآن کریم
  • برگزاری نخستین کرسی تلاوت مسجد کرامت مشهد در سال ۱۴۰۳
  • تداوم پخش مسابقه «قرآنی‌ها» از شبکه قرآن و معارف
  • برنامه‌های متنوع شبکه قرآن برای بینندگان رسانه ملی
  • نور قرآن ندیدن را برای من به آغاز دیدن تبدیل کرد