Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان ایسنا/ کرمان رییس دانشگاه پیام نور استان کرمان گفت: کانون تقریب مذاهب در دانشگاه پیام نور استان کرمان نیز همزمان با جشنواره قرآن و عترت دانشجویی آغاز به کار خواهد کرد که این کانون در استان های مرزی فعالیت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، "علیرضا محدثی" امشب 12 آبان ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 12 تا 14 آبان ماه جاری دانشگاه پیام نور استان کرمان میزبان مرحله نهایی جشنواره قرآن و عترت دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت علوم و زیرنظام های این وزراتخانه هر ساله یکی از رویدادهای مهمی که در دانشگاه برنامه ریزی می کند، جشنواره قرآن و عترت است که با هدف توسعه فرهنگ قرآنی در بین دانشجویان و آشنایی آنها با معارف قرآنی و اهل بیت برنامه ریزی می شود.

محدثی تصریح کرد: تاکنون 22 دوره این جشنواره در سطح دانشگاه های پیام نور کشور برگزار شده و امسال بیست و سومین دوره است که کرمان میزبان این جشنواره است.

وی بیان کرد: با توجه به فعالیت دبیرخانه جشنواره در 7 ماه گذشته، آمار قابل توجهی نسبت به سال گذشته در جشنواره قرآن و عترت دانشجویی شرکت کرده و بیش از 13 هزار دانشجو در مرحله مقدماتی جشنواره در سطح مراکز و واحدهای سطح کشور شرکت کردند و رشد 100 درصدی نسبت به دوره قبل داشته است.

رییس دانشگاه پیام نور استان کرمان گفت: بیش از 500 مرکز واحد دانشگاه پیام نور در این برنامه دخیل بوده اند و مرحله استانی مسابقات در ایام تابستان برگزار شده و ما میزبان منتخبان استانی در مرحله نهایی هستیم.

وی با بیان اینکه 20 داور ملی و بین المللی این مسابقات را داوری خواهند کرد، افزود: 212 نفر منتخب مرحله استانی جشنواره قرآن و عترت در مرحله نهایی در 6 بخش آوایی و غیرآوایی و در 30 رشته به رقابت می پردازند.

محدثی با بیان اینکه 10 نفر از دانشجویان استان کرمان و 40 نفر از فعالان فرهنگی دانشگاه پیام نور کشور در این جشنواره حضور دارند، افزود: همزمان با برگزاری جشنواره، 10 محفل انس با قرآن کریم در شهر کرمان و برخی مراکز و واحدهای سطح استان کرمان برگزار می شود و کارگاه های آموزشی و نشست های تخصصی در حاشیه جشنواره خواهیم داشت.

وی بیان کرد: کانون تقریب مذاهب در دانشگاه پیام نور استان کرمان نیز همزمان با جشنواره قرآن و عترت دانشجویی آغاز به کار خواهد کرد که این کانون در استان های مرزی فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه پيام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره روستا و عشایر جنوب کرمان در آینده نزدیک 

ایسنا/کرمان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان از برگزاری جشنواره روستا و عشایر  پایان ماه مبارک رمضان در منطقه رمون از توابع شهرستان جیرفت خبر داد که با همکاری امور عشایری برگزار خواهد  شد. 

حجت الاسلام سیداحمد حسینی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به تاثیرگذاری جامعه عشایری در سبد غذایی خانوارها و بازار تولید، فراهم کردن زمینه‌های برگزاری جشنواره‌ها را فرصتی مناسب برای معرفی هر چه بیشتر تولیدات و دستاوردهای این قشر دانست و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده جشنواره عشایر و روستا پایان ماه مبارک رمضان در دهستان رمون برگزار خواهد شد .

وی از برگزاری جشنواره آواها و نغمه‌های محلی عشایر جنوب کرمان را از جمله برنامه‌های جانبی جشنواره عشایر و روستا خبر داد که بصورت همزمان در دستور کار قرار دارند و اظهار کرد: جنوب استان کرمان دارای فرهنگ، آداب و رسوم و هنر منحصر به فرد است که جامعه عشایری و روستایی به عنوان پرچم داران خرده فرهنگ‌ها باید بیش از این در زنده نگه داشتن این مهم مورد حمایت قرار بگیرند تا به فراموشی سپرده نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان برپایی غرفه‌های عرضه تولیدات و صنایع دستی عشایر و روستاییان را از دیگر برنامه‌هایی برشمرد که در حاشیه جشنواره دایر خواهند بود و افزود: جشنواره بهترین فرصت برای عرضه تولیدات داخلی است و از آنجائی که رهبر معظم انقلاب در شعار سال به تولید اشاره جدی داشتند باید همگان عزم خود را برای حمایت از آنها بکار گیرند.

حسینی از عشایر به عنوان ذخایر انقلاب یاد کرد که در همه صحنه‌ها همگام با ملت ایران اسلامی حضور داشته‌اند و گفت: جامعه عشایر و روستاییان در پشتیبانی در زمان جنگ مشارکت‌ داشتند ضمن اینکه شهدا، جانبازان و آزادگانی را به انقلاب تقدیم کردند.

وی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را الگویی موفق از جامعه عشایری معرفی کرد که از دل سیاه چادرها قد کشید و لرزه بر کاخ سفید انداخت و گفت: سیاه چادر عشایر نماد صداقت، پاکی، وفاداری، کار و کوشش است که نمونه آن فرمانده شهید است که با گام‌های استوارش محور مقاومت را در حراست از ارزش‌ها و مرزها به یادگار گذاشت که همگان مدیون این قشر هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بم میزبان فوتسالیست های ملی پوش ناشنوای ایران
  • آغاز اجرای طرح کانون مدرسه در آذربایجان غربی
  • سوال روز هفدهم «زندگی با آیه‌ها» در فارس
  • رونمایی از تقویم جشنواره های زرند همزمان با عید فطر
  • جمع خوانی قرآن در ساوه
  • برگزاری جشنواره روستا و عشایر جنوب کرمان در آینده نزدیک 
  • آثار برگزیده اولین جشنواره ملی راوی خورشید اعلام شد
  • توزیع بزرگ‌ترین کیک رمضانی کشور همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع)
  • توزیع بسته‌های مهربانی همزمان با میلاد کریم اهل بیت (ع)
  • بیانیه نیروهای مسلح یمن همزمان با آغاز دهمین سال مقاومت