Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@10:15:36 GMT

درمان عفونت های گوش با طب سنتی

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۳۶۲۱

یک محقق و پژوهشگر گفت: عفونت گوش گاهی با درد، گرفتگی گوش و گاهی با خارج شدن ترشحات چرک همراه است. ناطقان:حیدر عظمایی درباره درمان عفونت‌های گوش با طب سنتی اظهار کرد: ویروس‌ها یا باکتری‌های موجود در گوش میانی عامل بروز عفونت گوش هستند. عفونت گوش گاهی با درد، گرفتگی گوش و گاهی با خارج شدن  ترشحات چرک همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی در ادامه افزود: تب بالا، اختلال در شنوایی و احساس فشار در گوش از نشانه‌های آشکار ورم در ناحیه گوش میانی است و اگر به سرعت درمان نشود، مشکلات فراوانی به همراه خواهد داشت. در چنین حالتی، در پشت پرده گوش چرک جمع می‌شود که در نهایت حتی می‌تواند پرده گوش را پاره کند. تورم گوش میانی اغلب در اثر سرماخوردگی به وجود می‌آید.

عظمایی گفت: بخور گیاه کاملیا از جمله مواد مناسب برای درمان این حالت است. اگر این عارضه در مجرای بیرون گوش ظاهر شده باشد، با درد و خارش شدید همراه است و علت اصلی  آن٬ پاک کردن غیراصولی گوش است. گاهی اوقات٬ درد در اثر باکتری‌ها یا ویروس‌هایی که هنگام شنا وارد گوش می‌شود، به وجود می‌آید.


وی متذکر شد: در ابتدا باید اختلالات به وجود آمده خوب بررسی و در صورت حاد بودن به پزشک مراجعه شود. در صورت شدید نبودن عارضه، می‌توان از طریق طب سنتی عارضه را درمان کرد. افراد نباید اصلاً با گوش پاک کن گوش‌ها را پاک کنند. هنگام حمام از باید گوشی‌های مخصوص گوش استفاده شود. هنگام عفونت شدید می‌توان از  آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده کرد مانند سقز که قوی‌ترین بهبود کننده است.

عظمایی تصریح کرد: عفونت گوش را  با روغن گل راعی می‌توان درمان کرد. ترکیب  نصف یک حبه سیر، ۱ قاشق چای‌خوری روغن گل راعی، ۱ قاشق چای‌خوری روغن گل ماهور و  هسته گریپ فروت را با هم مخلوط کنید. در ابتدا، ۴ قطره روغن هسته گریپ فروت آماده و سپس  مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. با استفاده از قطره چکان این ترکیب را داخل گوش بریزید و  بگذارید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بماند. این کار را دو مرتبه در روز انجام دهید تا کاملاً از شر گوش درد و عفونت گوش خلاص شوید.



وی در ادامه افزود: یکی دیگر از مواد ضدعفونی کننده سیر است. برای این کار ابتدا یک حبه کوچک سیر را کاملاً بکوبید و سپس آن را با روغنی که از قبل داغ شده است مخلوط کنید, بعد از سرد شدن روغنی که سیر له شده در آن است, می‌توانید مقداری از آن را در گوشتان بچکانید دقت کنید که چند قطره کافیست و روغن حتماً سرد شده باشد. استفاده از روغن داغ عفونت را تشدید می‌کند و به پرده گوش آسیب جدی می‌زند. یکی دیگر از موادی که موجب بهبود عفونت می‌شود سرکه سفید است. مقدار کمی از سرکه سفید و الکل طبی را در یک فنجان کوچک بریزید و مقدار هر دو برابر باشد. سپس چند قطره از این محلول را با قطره چکان داخل گوش بریزید و گوش را در حالتی نگه دارید که محلول خارج نشود.

یک محلول دیگر که با سرکه سفید می‌توانید تهیه کنید و در رفع عفونت گوش تاثیر دارد، مخلوط بودن سرکه با آب است. برای تهیه این محلول مقداری سرکه سفید را با آب مخلوط کنید و با قطره چکان چند قطره از آن را به گوشتان بریزید. بعد از گذشت یک دقیقه سرتان را به حالت کج نگه دارید تا محلول از گوشتان خارج شود. نکته مهمی که حتماً باید رعایت شود این است که اگر دچار گوش درد یا  پارگی پرده گوش هستید به هیچ وجه از دو روش ذکرشده برای درمان  عفونت گوش با سرکه سفید استفاده  نشود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: درمان ، عفونت های گوش ، طب سنتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان عفونت های گوش طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۳۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح طرح آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش در دولت سیزدهم

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی سلیمی مفرد یکشنبه شب در نشست هماهنگی پروژه طرح پایلوت آبیاری قطره‌ای اراضی کشاورزی ۱۷۰ هکتاری اظهار داشت: در سال ۱۳۹۴ طرح پایلوت آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش با هدف تغییر الگوی آبیاری اجرا شد که به رغم مزایای طرح مذکور، در حوزه اجرا این طرح دچار مشکلاتی شد و این موضوع نارضایتی بخشی از کشاورزان و باغداران آب‌پخش را در پی داشت.

سرپرست بخشداری آب‌پخش با اشاره به عزم دولت سیزدهم در خصوص اصلاح طرح پایلوت آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش افزود: با پیگیری‌های استاندار بوشهر و فرماندار دشتستان و اهتمام ویژه مدیران جهاد استان در دولت سیزدهم به منظور اصلاح طرح مذکور، مقرر شد با توجه به وضعیت منابع آب زیرزمینی کشور و کاهش شدید بارندگی در سالیان گذشته تغییر الگوی آبیاری در حوزه کشاورزی صورت گیرد و این طرح با همین هدف در سال ۱۴۰۳ با اعتبار لازم اصلاح خواهد شد.

وی بیان کرد: به منظور رفع نگرانی کشاورزان و باغداران، اصلاح طرح پایلوت آبیاری قطره‌ای با نظارت دقیق کارشناسان بخشداری، ناظران این پروژه و نماینده باغداران بعد از دور جدید آبیاری غرقابی عملیاتی خواهد شد.

این نشست با حضور معاون آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان، مدیر جهاد کشاورزی بخش آب‌پخش و پیمانکاران آب‌پخش در بخشداری آب‌پخش برگزار شد.

کد خبر 6084913

دیگر خبرها

  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
  • انواع گل مژه و درمان آن
  • ببینید | تاثیر آب و سرکه سیب در کاهش وزن
  • ۷ دلیل برای استفاده از سرکه سیب
  • تأثیر آب و سرکه سیب در کاهش وزن + فیلم
  • ۷ دلیل استفاده از سرکه سیب | با این نوشیدنی موثر در کاهش وزن بیشتر آشنا شوید
  • اصلاح طرح آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش در دولت سیزدهم
  • بهترین درمان یبوست در سالمندان (فیلم)