Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نشست علمی، ترویجی مطالعات مسئولیت اجتماعی (CSR) شهرستان بندر ماهشهر در شرکت ره آوران فنون پتروشیمی و با حضور مسئولان شهری و صنعت پتروشیمی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرماهشهر، اولین نشست علمی، ترویجی مطالعات مسئولیت‌های اجتماعی شهرستان بندرماهشهر به میزبانی شرکت ره آوران فنون پتروشیمی و با حضور مسئولان و مدیران شهری، مدیران منابع انسانی و روابط عمومی‌های صنایع پتروشیمی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست ابعاد مختلف مطالعات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، طبیعی شهرستان بندرماهشهر با هدف تقویت سرمایه اجتماعی بین مردم و نهاد‌های محلی و صنعت پتروشیمی بررسی شد.

 

در این نشست دکتر جابری مدیر منابع انسانی شرکت ره‌آوران فنون پتروشیمی، کتر مرویان حسینی مشاور حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فرج مشایی و دکتر غلامی پور پژوهشگر و عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به بیان سخنانی پرداختند.

 

بررسی سیمایی کلی از ساختار اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی شهرستان بندرماهشهر با تاکید بر صنعت پتروشیمی، بررسی تاثیرات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی صنعت پتروشیمی بر بندر ماهشهر، بررسی مسائل شهری و توسعه منطقه‌ای و چالش‌های صنعت پتروشیمی و بررسی وضعیت توسعه اجتماعی در شهرستان بندرماهشهر و تاثیر صنعت پتروشیمی بر آن از جمله موارد مطرح شده رد این نشست بود.

 

دکتر غلامپور به جغرافیا، قومیت، جمعیت، مهاجرت و مسائل اجتماعی و اقتصادی شهرستان بندرماهشهر، وضعیت زیرساخت‌ها، سطح توسعه شهرستان، توسعه نامتوازن بندرماهشهر و لزوم ایجاد طرح جامع توسعه اشاره کرد و در بخش دیگر نیز تاثیرات صنعت پتروشیمی اعم از میزان و نوع اثرات زیست محیطی، تاثیر صنعت پتروشیمی بر زیرساخت‌ها، بازار کسب و کار، اشتغال، فرهنگ، کشاورزی و صیادی بندرماهشهر در دو جنبه مثبت و منفی آن تشریح شد.

 

بررسی مشکلات شهری و چالش‌های مدیریت شهری با مسئولان پتروشیمی، بررسی شاخص‌های توسعه اجتماعی در بندرماهشهر و عملکرد مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های پتروشیمی، اجرای مطالعات اجتماعی در کنار امکان سنجی اقتصادی، دستورالعمل اجتماعی پروژه‌های صنعت پتروشیمی و تشکیل نهاد‌ی برای توسعه شهرستان از جمله موارد مطرح شده و پیشنهادات در این نشست بود.

 

در پایان این نشست عکرش معاون فرماندار بندرماهشهر ضمن استقبال از این گونه نشست‌ها آمادگی فرمانداری این شهرستان را جهت همفکری و همراهی برای رسیدن به نتیجه‌ای مطلوب و پیشرفت شهرستان اعلام کرد.

 

پایان پیام/662

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی کانون های مساجد اردبیل اربعین حسینی مسجد تراز اسلامی زائران پیاده حضرت رضا ع بندرماهشهر مسئولیت های اجتماعی صنایع پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، درکارگاه «مطالعات دینی» چهارمقاله با عناوین «المعصومون و البقیع فی کتب الفریقین» از خانم سوسن حسن فضلی، «بازخوانی، نقد و تحلیل مبانی وهابیت در تخریب بارگاه‌های موجود در بقیع از دیدگاه مذاهب اسلامی» از حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ساجدی، «نقد و بررسی مبانی فقهی ممانعت از حضور بانوان در بقیع» از حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی درگاهی و «بازخوانی تحلیلی انتقادی فتوای شیخ بلیهد در مساله تخریب بقیع با تکیه بر منابع اهل سنت» از خانم نجیب السادات حسینی ارائه شد.

در این کارگاه به ترتیب حجج اسلام داوود حسینی، محمدباقرپورامینی، مهدی ساجدی و غلامرضا رضایی از استادان و پژوهشگران حوزوی مقالات ارائه شده را از زوایای گوناگون نقد کردند.

در کارگروه علمی- تخصصی «مطالعات دینی» که یکی از سه کارگاه تخصصی نوبت صبح این همایش به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن ترکاشوند بود در ابتدا با بیان توضیح مختصری در خصوص چهارمقاله قابل طرح، عنوان شد که بقیع میراث گرانبهای دنیای اسلام که در ۸ شوال آسیب دید هم اکنون هرساله پذیرای میلیون‌ها مسلمان است که برای زیارت قبور و پاسداشت مقام اهل قبوربقیع به این مکان مقدس می‌روند.

همچنین کارگاه دیگر با عنوان «مطالعات معاصر بقیع» با ارائه چهار مقاله برگزار شد که می‌توان به مقاله «بازپژوهی انعکاس تخریب بقیع در عراق و ایران» از حجت الاسلام علی اکبر ذاکری، «نقش جنبش خلافت هندوستان در تحولات حجاز و تخریب دوم بقیع» از خانم لیلا عبدی خجسته، «انتقال و نصب ضریح فولادی حرم ائمه بقیع در دوران قاجار به روایت اسناد» از حجت الاسلام علی احمدی و «درآمدی بر دیدگاه مردم اندونزی در مورد جایگاه شریف بقیع در اندیشه اسلامی» از خانم رچماواتی رچمن از اندونزی اشاره کرد.

در این کارگاه به ترتیب حجت اسلام محمدرضا باقری‌زادگان، سیدحسین فلاح‌زاده، محمد ملک‌زاده و حجت الاسلام سید قاسم رزاقی از پژوهشگران دینی به نقد مقالات فوق پرداختند.

این کارگاه به ریاست حجت الاسلام حمید رضا مطهری رئیس پژوهشکده تاریخ و سیره پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد و شخصیت‌های دینی حاضر در آن قبرستان بقیع را از نشانه‌های تمدنی اسلام و محلی برای ارتباط با عالم معنا توصیف کردند.

سومین کارگاه نوبت صبح این همایش به «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع» تعلق داشت که در آن پنج مقاله «مراقد ائمه البقیع فی شعرحسن کاظم الفتال» از آقایان حیدر عبدالحسین زوین و میرزامهدی عباس حمدان الربیعی از کشور عراق، «نگاهی به ابعاد دینی روان‌شناختی زیارت بقیع» از مجتبی حیدری، «زیارت بقیع؛ مطالعه‌ی عملکرد کشور عربستان در پرتو نظام بین‌المللی حقوق بشر» از سیدمحسن قائمی، «اهتمام صوفیه به زیارت بقیع و دفن صوفیان در آن» از رضا تقی‌زاده و «البقیع بین ماساه الهدم و همهٔ اعادهٔ بنائه» از محمد بن بردی از کشور مراکش ارائه شد.

در این کارگاه منتقدان به ترتیب میرزا علیزاده، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان، مصطفی فضائلی، حجت‌الاسلام والمسلمین حامد قرائتی و محمد سعید نجاتی بودند.
حجت‌الاسلام و المسلمین منصور میراحمدی معاون امور بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری و استاد دانشگاه شهید بهشتی مقالات ارائه شده در کارگاه «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع» را از سه جنبه «نوآوری در موضوع»، «پرداختن به موضوعات کاربردی در مورد بقیع» و «رعایت چارچوب‌های علمی در مقالات» مطلوب ارزیابی کرد.

در نوبت عصر این همایش نیز سه کارگروه علمی-تخصصی «مطالعات بین‌الملل بقیع»، «شخصیت‌شناسی مدفونان بقیع» و «مطالعات تاریخی تمدنی بقیع» برگزار می‌شود.

شش کارگاه علمی ـ تخصصی این همایش به همت پژوهشکده حج و زیارت و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین جشنواره گل و گلاب شهرستان بردسکن در روستای باب الحکم
  • بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهرستان میاندوآب
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • رئیس جمهور: تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • برگزاری اولین برنامه طرح شمیم و همیاران آرامش اجتماعی در اهواز
  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • از شاخص‌های هنجاری علم تا ظهور اخلاق علمی
  • برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»