Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مظاهری مربی سابق تیم ملی بوکس در گفت و گو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، نسبت به صحبت‌های اخیر رئیس فدراسیون بوکس واکنش نشان داد و گفت: برای راه اندازی بوکس بانوان باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود که این اتفاق هنوز صورت نگرفته است. من خودم علاقه به راه اندازی بوکس بانوان دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان در آینده با برنامه ریزی مناسب قهرمان سازی کرد. اگر بخواهیم بوکس بانوان راه اندازی شود باید داوران و مربیان را از پایه آموزش دهیم. فرایند آموزش پایه‌ای به بانوان بسیار زمان بر است پس چگونه می‌توان گفت در شرایط کنونی بانوان از آقایان بهتر خواهند بود.

او گفت: رئیس فدراسیون در صحبت‌های خود اسطوره‌های بزرگ بوکس را خشن معرفی کرده، اما وقتی فردی اطلاعاتی در مورد رشته بوکس ندارد نباید اظهار نظر کند. طرفداران محمدعلی کلی به خاطر جذابیت و کیفیت مبارزات، او را دنبال می‌کردند. چگونه او اسطوره‌های بوکس را با مبارزات خشن زیر سوال می‌برد. او با خشن معرفی کردن بوکس اسطوره‌ها و جامعه این رشته را زیر سوال برده است.

مظاهری درباره اولین پخش زنده بوکس در دوران ریاست ثوری عنوان کرد: تا جایی که یادم می‌آید در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ دوحه قطر بازی‌ها از صداو سیما پخش شد و در همان سال مسابقات دهه فجر در بندر عباس نیز پخش زنده داشت. پس از آن نیز المپیک لندن و ریو نیز از رسانه ملی پخش شد. آیا واقعا در خاطر رئیس فدراسیون نیست که پیش از ریاست او چندین پخش زنده از بوکس داشتیم؟ شاید آن‌ها می‌خواهند کاستی‌های خود را گردن دیگران بیاندازند.

از قهرمانان بوکس استفاده نمی‌شود

او اظهار کرد: ثوری که در راس فدراسیون بوکس قرار دارد تاکنون برای دیده شدن قهرمانان این رشته چه کاری انجام داده است؟ در دوره ریاست ثوری عکس قهرمانان ملی رشته بوکس از سالن تمرینی تیم ملی برداشته شد. فدراسیون برای توجیه این موضوع، این اتفاق را گردن ملی پوشان حاضر در سالن انداخت. در طول ۲ سالی که ثوری ریاست فدراسیون را داشته است یکبار از قهرمانان آسیایی دعوت نکرده تا راه کاری برای نجات بوکس ارائه دهند.

بیشتر بخوانید:وعده‌هایی که در فدراسیون کیسه بوکس می‌شوند/ لیگ مشت زنی «فرمالیته» اعلام شد

رئیس فدراسیون به دنبال عوام فریبی است

سرمربی سابق تیم ملی بوکس بیان کرد: احتمالا ثوری حضور ذهن ندارد یا عوام فریبی می‌کند. استارت استعداد‌های برتر از ۲ سال پایانی ریاست ناطق نوری آغاز شد. در آن زمان ثوری داور مسابقات بود و حتما باید به یاد داشته باشد. مسابقات استعداد‌های برتر آسیا برای اولین بار برگزار شد پس اعزام اول محسوب می‌شد در نتیجه نباید گفت شروع استعداد‌های برتر از این فدراسیون بوده است. اگر اعزام صورت می‌گیرید باید در تمامی اوزان صورت بگیرد. زمانی می‌توان گفت که فدراسیون موفق است که بتواند نتایج قابل قبولی در رده‌های سنی پایه کسب کند. با برنامه‌های مدون و طرح‌های استعدادیابی می‌توان خانواده‌ها را برای حضور فرزندانشان در رشته بوکس تشویق کرد، اما بی برنامگی در فدراسیون بوکس بیداد می‌کند.

او گفت: ثوری در ابتدا قول حامی مالی میلیاردی داده بود، اما حتی نتوانسته یک حامی مالی قوی برای فدراسیون جذب کند چه برسد به اینکه حامی مالی میلیاردی بیاورد. صالحی نایب رئیس فدراسیون در این شرایط سخت حقوق ملی پوشان را پرداخت کرده که اقدام بزرگی محسوب می‌شود. سرمربی تیم ملی باید فقط به فکر آماده سازی تیم ملی باشد، اما متاسفانه مدام درگیر موضوعاتی مانند جذب حامی مالی یا اعزام شدن یا نشدن تیم ملی به مسابقات است. وظیفه فدراسیون حمایت از برنامه‌های مربی و اعزام تیم ملی بوکس است.

او ادامه داد: مدام گفته می‌شود که بوکس حرفه‌ای زیر نظر فدراسیون است، اما این موضوع با فداسیون جهانی بوکس تضاد دارد. چندی پیش هم بیانیه‌ای صادر شد که بوکسور‌های حرفه‌ای نمی‌توانند در المپیک شرکت کنند. سالار غلامی بوکسور حرفه‌ای نیز برای حضور در انتخابی المپیک باید مجوز آیبا را داشته باشد. شرایط اردو‌های تیم ملی باید به گونه‌ای باشد که بوکسور برای تامین معاش خود به لیگ‌های حرفه‌ای رجوع نکند. نداشتن اطلاعات کافی فدراسیون باعث استعداد سوزی می‌شود.

او در پایان اظهار کرد: بوکس بزرگان زیادی دارد، اما ثوری اعلام کرده که بوکس با یک یا ۲ چهره شناخته می‌شود. ما نفرات بزرگی مثل بیژن باتمانی و صمدی را داریم که افتخارات بزرگی را برای ایران کسب کرده اند. بسیاری از چهره‌های بوکس مهجور واقع شده اند و باید توسط فدراسیون معرفی و از تجربه آن‌ها استفاده شود. فدراسیون تاکنون برای استفاده از قهرمانان پیشکسوت هیچ اقدامی انجام نداده است.

بیشتر بخوانید: خطر حذف از المپیک بیخ گوش ستاره بوکس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی فدراسیون بوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۵۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی در مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران گفت: شروع امروز ما با یک حرکت بزرگ انجام شد و خصوص‌سازی سرخابی‌ها با عنایت و حمایت دولت انجام شد و امیدوارم راه خصوصی‌سازی ورزش با حمایت همگان انجام شود. واگذاری سرخابی‌ها در راستای حکمرانی ورزش است و به دنبال این هستیم تا وزارت ورزش خود را از سطح اجرایی دور کند و به مرحله نظارت برسیم.

او ادامه داد: برگزاری این مراسم حاصل زحمت دست‌اندرکاران و همکارانم در وزارت ورزش و فدراسیون‌های ورزشی بود و امیدوارم با برگزاری این مراسم در معرفی ظرفیت‌های ورزش قهرمانی بهره ببریم. از شبکه ورزش برای برگزاری این مراسم تشکر می‌کنم.

هاشمی افزود: مجموعه ورزش کشور در یک حرکت هماهنگ این افتخارات را کسب کرده‌اند و ضمن حفظ توان رقابتی، اقداماتی را برای تحول مسائل ورزش کشور در نظر گرفتیم و تلاش ما بر این است تا پایان این دولت، برخی از این مشکلات را برطرف کنیم.

او افزود: در بخش تحول زیرساخت‌های ورزشی، موفق شدیم جلسه شورای عالی ورزش را با حضور رئیس جمهور برگزار کنیم و یکی از مشکلات، پروژه‌های نیمه‌تمام بود و با کمک سازمان برنامه و بودجه، ۳۴۲۸ پروژه شناسایی شدند و قرار شد پروژه جدیدی را آغاز نکنیم تا پروژه‌های نیمه تمام به ثمر برسد. ۷ هزار میلیارد برای تکمیل این پروژه‌ها پیش بینی شده است. نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد صورت گرفته است.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص برنامه این وزارت‌خانه برای تجهیز مجموعه ورزشی آزادی گفت: توانستیم برای این مجموعه ۱۲۰۰ میلیارد بودجه در نظر بگیریم و احداث مجموعه بین‌المللی تهران در دستور کار قرار گرفته و اتفاقات خوبی رخ داده است و با استفاده از ظرفیت‌های پیمانکار‌های داخلی و خارجی، امیدوارم مجموعه‌ای را در شان ورزشکاران بسازیم.

هاشمی در خصوص روند طرح آمایش سرزمین گفت: این طرح در جلسه شورای عالی ورزش تصویب شد و قرار است تا ۴ ماه آینده کار‌های مربوطه‌اش انجام شود. یکی دیگر از مسائلی که مد نظر قرار گرفته، رسیدگی به مشکلات قهرمانان است که به عنوان یک محور اصلی در مجموعه ورزش کشور، در دستور کار قرار گرفته است. ما مطالبات دو سال گذشته قهرمانان را توانستیم پرداخت کنیم و برای باقی مانده مطالبات هم در مراسم تجلیل از قهرمانان کار‌های لازم را صورت خواهیم داد.

وزیر ورزش و جوانان گفت: اصلاح طرح قانون سرباز قهرمان و طرح مشاغل ورزشکاران در دستور کار قرار گرفته است و با تصویب این قانون امیدوارم اتفاقات خوبی رخ دهد. همچنین بحث شهرک مسکونی در کمیسیون‌های مختلف مجلس دارد بررسی می‌شود تا از این ظرفیت هم بهره ببریم.

هاشمی افزود: یکی دیگر از اولویت‌های ما، اصلاح ساختار اساس‌نامه حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان بود که تواستیم مقدار قابل توجهی از مقادیر را افزایش و زنده کنیم.

او خاطرنشان کرد: اصلاح اساس‌نامه فدراسیون ورزشی یکی دیگر از برنامه‌های ما است که هر فدراسیون باید اساس‌نامه تخصصی خود را داشته باشد تا اختیارات بیشتری به مجموعه فدراسیون داده شود.

هاشمی درخصوص حق پخش تلویزیونی گفت: در قانون برنامه هفتم، بحث حق پخش تلویزیونی است و داریم آیین‌نامه‌ای را تدوین می‌کنیم تا به تصویب برسد و بحث فیرپلی مالی را هم داریم پیگیری می‌کنیم و امیدوارم این آیین‌نامه تدوین شود و اتفاقات خوبی رقم بخورد.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص توسعه و کمک به تجهیزات ورزشی فدراسیون‌ها گفت: کمک به تجهیزات ورزشی فدراسیون‌های ورزشی با کمک وزارت نفت دارد صورت می‌گیرد تا نوسازی را در این زمینه صورت دهیم. تقویت زیرساخت‌ها برای میزبانی رویداد‌ها و گسترش میزبانی در شهر‌های دیگر از اولویت‌های ما است.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص توسعه ورزش همگانی گفت: در تقویت و توسعه ورزش همگانی، ۹ دستگاهی که فعالیت ورزشی دارند، در برنامه و امور حضور دارند و در راستای این مساله، برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور به تصویب رسید و امیدوارم تکلیف ورزش کشور را به طور کلی مشخص کنیم تا توسعه ورزش همگانی به عنوان یک اولویت پیش برود.


او درباره برنامه نظام جامع باشگاه‌داری گفت: نظام جامع باشگاه‌داری کارهایش انجام شده است و یکی از اولویت‌های ما بود و در دستور صحن مجلس قرار گرفته است. ما نزدیک به ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در سراسر کشور داریم و این در اشتغال‌زایی می‌توانند کمک کنند. امیدوارم نظام تخصصی مشاغل ورزشی را با کمک دولت شکل دهیم و شاهد رشد و گسترش ورزش کشور باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم
  • مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران
  • کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند
  • هاشمی: با اصلاح قانون جدید ورزشکاران بیشتری شامل معافیت و قانون استخدامی می شوند/ تخصیص ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم/ تشکر رهبری از ورزشکران بی سابقه بود
  • هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • استقلال به لیگ قهرمانان نزدیک شد/ معرفی مالک جدید به کنفدراسیون فوتبال آسیا