Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دادور رئیس مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دوشنبه ۱۳ آبان در ارائه گزارشی پیرامون پذیرش بیماران اورژانسی در بیمارستان‌های مختلف شیراز اظهار کرد: بیشترین پذیرش در بیمارستان‌های نمازی، مطهری و مرودشت بوده و عمده بیماری‌ها نیز قلبی و عروقی و تصادفات گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به درخواست پذیرش ۳۲ هزار و ۵۸۴ بیمار از سایر بیمارستان‌ها در سال ۹۷ که تنها ۲۶ هزار و۲۰ نفر تنها نیاز به پذیرش در بیمارستان داشتند، اشاره کرد و گفت: در شش ماهه نخست امسال نیز ۱۵هزار و ۹۹۲درخواست اعزام بستری بیمار از طریق سامانه MCMC این دانشگاه رسیدگی شده است.

این مقام مسئول، هدف از راه‌اندازی مرکز آنلاین MCMC را به منظور تکریم بیشتر ارباب رجوع، پایش مراقبت‌های درمانی برای کنترل و نظارت برعملکرد اورژانس‌های بیمارستانی ورسیدگی به شکایات و فعالیت‌های درمانی مطرح کرد و ادامه داد: ایده راه‌اندازی و آغاز فعالیت این مرکز در کشور مربوط به دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

دادور، همچنین هدف از فعالیت شبانه روزی این مرکز را ارتقای کیفیت خدمات درمانی دانست که با استفاده از مانیتور‌های مرکزی از نحوه خدمات رسانی به بیماران در بخش‌های اتفاقات و اورژانس بیمارستان‌ها به صورت زنده نظارت دارد.

این مقام مسئول اضافه کرد: این مرکز به صورت روزانه گزارشی از فعالیت‌های اورژانس بیمارستان‌ها به کمیته نظارت دانشگاه علوم پزشکی می‌دهد تا به همه بیماران به صورت عادلانه خدمات توزیع و ارائه شود.

رئیس مرکز پایش مراقبت‌های درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: مردم می‌توانند درصورت برخورد با هرگونه مشکل در اورژانس بیمارستان‌ها به سرپرستار مستقر در این بخش مراجعه و در صورت حل نشدن مشکل با مرکز پایش مراقبت‌های درمانی از طریق سامانه ۱۸۱۹ تماس بگیرند.

دادور بیان کرد: در این مرکز در هر شیفت دو پزشک متخصص و عمومی و۴ پرستار و ۲ ماما به طورشبانه روزی فعالیت دارد و کارشناسان درهر نوبت کاری به صورت مقیم حضور دارند و همه وظایف این مرکز را پیگیری و بررسی می‌کنند.

او با بیان اینکه بر اساس آمار‌ها روزانه ۱۰۰ درخواست پذیرش بیمار، رسیدگی می‌شود که تنها ۸۰ درصد آن پذیرش و مابقی بیماران در روز‌های بعدی ساماندهی وپذیرش می‌شود، استفاده از حدود ۲۰۰ دوربین نصب شده در بیمارستان‌های استان جهت مرکز پایش مراقبت‌های درمانی و نظارت آنلاین بر حدود ۴۵ بیمارستان بیمارستان را مهم توصیف کرد و گفت: پارسال ۲میلیون ۶۷۳هزار و ۷۳۱ بیمار مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان‌های تحت نظارت دانشگاه از طریق این مرکز رسیدگی و نظارت شده تا مطلوب‌ترین خدمات به مراجعه کنندگان ارائه شود.

انتهای پیام/چ

پذیرش بیماران اورژانسی در بیمارستان نمازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زالی ظهر سه شنبه درآیین افتتاح پروژه‌های بهداشتی از قبیل تجهیز و تکمیل پایگاه بهداشتی آل یاسین، مجموعه تصویر برداری بیمارستان امام خمینی (ره)، مرکز سراج که با حضور فرماندار، امام جمعه و معاونین فرمانداری فیروزکوه برگزار شد عنوان کرد: با توجه به تغییر در ساختار جمعیتی، این پایگاه نیاز به بهسازی و نوسازی داشت که خوشبختانه با کمک مسؤولان محترم این شهرستان ظرفیت‌های این پایگاه ارتقا یافت.

وی در رابطه با مجموعه «سی. تی. اسکن» این بیمارستان اظهار کرد: مجموع «سی. تی. اسکن» بیمارستان امام خمینی در سال گذشته افتتاح شده بود ولی هم اکنون خدمات تصویربرداری به صورت یک بسته خدمتی کامل از نظر ابعاد و استانداردهای تصویربرداری افتتاح شد.

زالی اعتبار تخصیص یافته به این مرکز تصویری را بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه این شهرستان در مسیر سه استان قرار دارد و در تصادفات جاده‌ای، این دستگاه نوین رادیولوژی که با روش دیجیتال که اشعه کمتر و دقت بالاتری دارد بسیار مورد نیاز بوده، افتتاح شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در رابطه با مرکز «سراج» نیز بیان کرد: این مرکز جهت کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی به صورت ساختارهای یکپارچه هستند، سازمان‌های چند وجهی محسوب شده و امیدوار هستیم با کمک مسؤولین شهرستانی علی الخصوص فرماندار محترم درمان کامل، غربالگری و پیشگیری در این مرکز صورت پذیرد.

وی در پایان در رابطه با جذب پزشکان متخصص در مراکز درمانی فیروزکوه ابراز امیدواری کرد و گفت: با ایجاد جذابیت‌های بیشتر برای شهرستان به کمک مسؤولین شهرستانی و همچنین در نظر گرفتن سهمیه جداگانه‌ای برای این شهر انشاالله در آینده نزدیک شاهد حضور هر چه بیشتر پزشکان متخصص جهت ارائه خدمات به مردم عزیز این شهرستان خواهیم بود.

کد خبر 6087047

دیگر خبرها

  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • تجهیز بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در اصفهان
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در اصفهان/ ۱۱ نفر مصدوم شدند
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در موته اصفهان ۱۱ مصدوم داشت
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد
  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان