Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوحدی گفت: باید الگوی بصیرت و دشمن شناسی را ملاک خود قرار دهیم و امروز آمریکا در بدترین شرایط خود گرفتار شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سعید اوحدی» امروز (13 آبان) در سخنرانی مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان در استان خراسان جنوبی با اشاره عظمت و بزرگی در تاریخ انقلاب و مبارزات ملت های مظلوم دنیا، اظهار کرد: برای تبیین درست 13 آبان باید ببینیم چه شرایطی در قبل انقلاب وجود داشت که سخنرانی امام خمینی(ره) در آبانماه سال 1343 منجر به تبعید ایشان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس قرارگاه فرهنگی هنری مردمی اربعین با بیان اینکه قبل از انقلاب دو بلوک شرق و غرب بر دنیا حاکم بود، گفت: در آن شرایط منطقه خاورمیانه را به دلیل اهمیت ویژه آن در اختیار آمریکا قرار دادند چون باید از منافع اسرائیل غاصب حمایت می کرد.

 

اوحدی به قانون بی سابقه و ننگین کاپیتالاسیون و خیانت رژیم پهلوی به ملت ایران اشاره کرد و افزود: سه مقطعی تاریخی 13 آبانماه در سالهای 43، 57 و 58  بسیار اهمیت است و با هم در بحث بصیرت و مبارزه با استکبارستیزی مشترک هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه امام راحل 13 آبان سال 57 و تسخیر لانه جاسوسی امریکا را «انقلاب دوم» نامیدند، ادامه داد: صدای این انقلاب به اندازه ای بلند بود که بسیاری از کشورها تحول دیگری آغاز شد.

 

رئیس قرارگاه فرهنگی هنری مردمی اربعین با بیان اینکه مقام معظم رهبری منع مذاکر را بن بست نفوذ استکبار به کشور دانستند، عنوان کرد:  باید الگوی بصیرت و دشمن شناسی را ملاک خود قرار دهیم و امروز آمریکا در بدترین شرایط خود گرفتار شده است.

 

اوحدی با اشاره به اینکه آمریکا رو به افول و بدهکارترین کشور دنیا است، افزود: رئیس جمهور آمریکا منفورترین چهره در بین مردم ایران است.

 

وی با تاکید بر اینکه برکت ایثار، وحدت و بصیرت مردم امروز جمهوری اسلامی ایران از عزت بی نظیری در منطقه برخوردار است، عنوان کرد: به برکت 13 آبان و خون شهیدان جمهوری اسلامی ایران امروز پیشرفته ترین پهباد آمریکا را می زنیم و او هم هیچ غلطی نمی تواند انجام دهد.

 

رئیس قرارگاه فرهنگی هنری مردمی اربعین با بیان اهمیت شعار «مرگ بر آمریکا»، گفت: ایران اسلامی امروز به عنوان یکی از چهار کشور برتر دنیا در صنعت ساخت هواپیمای بدون سرنشین مطرح است.

 

اوحدی بیان کرد: آمریکا با وجود هزینه کرد میلیون ها دلار و تشکیل گروه های تروریستی داعشی اما در منطقه شکست سیاسی و نظامی مفتضحانه خورد و مجبور به عقب نشینی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه امروز هیچ نشستی در منطقه بدون اینکه ایران از محورهای مهم مذاکرات باشد، برگزار نمی شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران حرف اول را در منطقه می زند و راهپیمایی 13 آبان برای سایر ملت ها پیام دارد.

 

رئیس قرارگاه فرهنگی هنری مردمی اربعین با تاکید بر اینکه پیام 13 آبان به ملت عراق این است که با بصیرت و هوشیاری، مواظب نفوذ دشمن در صفوف خود باشند چرا که دشمن می خواهند پیروزی بزرگ عراق در مقابل داعش را به حاشیه ببرد، گفت: مردم عراق و لبنان هوشیارتر از آن هستند که اجازه نفوذ دشمن در صفوف خود را بدهند.

 

رئیس قرارگاه فرهنگی هنری مردمی اربعین تاکید کرد: امروز در 13 آبان عهد ببنیدیم که برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب بیشتر تلاش کنیم.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان یوم الله ۱۳ آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس زائران پیاده حضرت رضا ع کاروان زائران پیاده آمریکا 13 آبان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزویک: آمریکا رو به افول است

به گزارش قدس آنلاین، «ویلیام کوپر» نوشینده این مقاله‌ به نتایج یک نظرسنجی جدید در موسسه گالوپ اشاره کرده و نوشت: این نظرسنجی نشان می دهد تنها ۳۳ درصد از آمریکایی‌ها از موقعیت این کشور در جهان امروز راضی هستند. این رقم در مقایسه با (۶۵ درصد) سال ۲۰۰۰، کاهش چشمگیری را نشان می دهد. از آنجایی که دونالد ترامپ و جو بایدن - دو کاندیدای پیر و نامحبوب ریاست جمهوری آمریکا بار دیگر به صحنه مبارزات انتخاباتی آمده‌اند، درک چنین احساساتی از سوی آمریکایی‌ها، چندان هم دشوار نیست.

این نویسده تحلیل‌های سیاسی دو سوال اساسی را مطرح می کند: آیا رکود آمریکا صرفاً یک روند کاهشی در رویکرد طولانی پیشرفت غیرخطی و در عین حال اساساً صعودی است؟ یا اولین مرحله از انحطاط شدید و غیرقابل برگشت ملی است؟

این مقاله پاسخ به این سوالات را به واکنش مردم آمریکا منوط کرده و نوشت: «مانند همه ملت‌ها، آمریکا نیز آن چیزی است که مردمش هستند. این در حالی است که اوضاع آن ها روز به روز بدتر می شود. قبیله گرایی در این کشور شدت می گیرد. پلتفرم های رسانه های اجتماعی در دستکاری شناخت انسان هوشمندتر می شوند. نقایص نظام سیاسی در حال بدتر شدن و شکست های سیاست عمومی آمریکا در حال عمیق تر شدن هستند.»

نیوزویک در ادامه افزود: ارائه راه حل‌ها آسان است؛ بهبود آموزش مدنی در مدارس، افزایش آگاهی با سوگیری های شناختی در سراسر جامعه، شناخت بیشتر افراد سایر گروه‌های سیاسی، کاهش استفاده از رسانه های اجتماعی، گستردگی ساختارهای سیاسی برای تقویت احزاب سیاسی بیشتر، افزایش آزادی بیان، حفاظت از یکپارچگی انتخابات. اما تاکنون در عمل دستیابی به این اهداف غیرممکن بوده است.

دو فرآیند جهانی گسترده، روند مسیر بهبودی آمریکا را سخت‌تر می‌کند. نخست آن که، تکنولوژی روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و از سوی دیگر نکات منفی آن نگران کننده تر از دستاوردهای مثبت آن است. نوآوری‌های آنلاین مانند دیپ فیک معایب اینترنت را تشدید و امنیت سایبری ضعیف امنیت داده های شخصی و کنترل سیستم های رایانه ای را تضعیف کرده است. برنامه‌های محبوب مانند تیک‌تاک (متعلق به چین) به دولت‌های رقیب واشنگتن ‌امکان کنترل اطلاعات خصوصی آمریکایی‌ها را بیشتر می کند. از طرفی هوش مصنوعی (AI) بشریت را به خطر انداخته و اختراعات نظامی میدان های نبرد مانند هواپیماهای بدون سرنشین چهره جنگ را تغییر داده است.

این گزارش عامل دوم سخت تر شدن مسیر آمریکا برای جلوگیری از افول را پیچیدگی امور بین المللی معرفی کرده و افزود: آمریکا دو قرن کامل طول کشید تا به هژمونی جهانی دست یابد. دستاوردی که تنها در دو دهه آن را از دست داد.

نویسنده با اشاره به مقاله سپتامبر ۲۰۲۳ رابرت گیتس، رئیس سابق سیا و وزیر دفاع ایالات متحده در فارین افرز با عنوان «ابرقدرت ناکارآمد»، نوشت: تهدیدهای ژئوپلیتیکی علیه آمریکا در حال افزایش است. گیتس در این مقاله تاکید کرده بود: "ایالات متحده خود را در موقعیتی منحصر به فرد می بیند و آن مواجهه با دشمنان متجاوز با اشتباهات محاسباتی است. در حالی که خودش ناتوان از رسیدن به وحدت مورد نیاز برای مقابله با آن ها است و قدرت لازم برای منصرف کردن آنها از اشتباهاتشان را ندارد. ایالات متحده اکنون با تهدیدات جدی‌تری نسبت به دهه‌های گذشته برای امنیت خود مواجه است.»

ویلیام کوپر در پایان این مقاله افزود: بدترین سناریوی ناشی از ناکارآمدی آمریکا، سوءمدیریت داخلی نیست بلکه اشتباه محاسباتی این کشور در سیاست خارجی است. حقیقت قابل توجه این که آمریکا دقیقاً زمانی در حال افول است که چالش های پیش روی جهان در حال افزایش بوده و نیاز به حضور رهبری منطقی هرگز به این فوریت نبوده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی بر دنیا تاثیر گذاشته است
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • بررسی دستاوردهای ایران در مرکز شرق شناسی روسیه 
  • سردار دادگر: بصیرت و دشمن شناسی علمای اهل سنت شایسته تحسین است
  • حمله‌ی رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و مخالفان پاسخ ایران
  • سردار شفائی: تمرکز دشمن مقابله با انقلاب و ضربه زدن به ایران در جنوب شرق کشور است
  • تمرکز تروریست‌‌ها در جنوب شرق کشور برای ‌ضربه زدن به ایران
  • عملیات «وعده صادق» داغ‌ترین نبرد سپاه با دشمن بود
  • بسیاری از مردمان دنیا امروز دلداده سپاه هستند
  • برخی با حملات غیرمنصفانه به ارکان نظام در زمین دشمن بازی‌ می کنند