Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتمین دوسالانه ملی سفرنامه و خاطره نویسی رضوی با شناخت برترین ها در سمنان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، 447 اثر در دو بخش سفرنامه و خاطره نویسی از استانهای سراسر کشور به هشتمین دوسالانه ملی سفرنامه و خاطره نویسی رضوی ارسال شده بود.

 

در پایان این جشنواره و با رای هیات داوران 19 نفر به عنوان برگزیده و افراد شایسته تقدیر شناخته شدند که در آیین اختتامیه با اهدای لوح تقدیر و تنویس جشنواره از صاحبان این آثار تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این جشنواره و در بخش خاطره گروه سنی زیر 18 سال، فرزانه خیامی نژاد از استان خراسان رضوی با اثر «کیف قشنگ من»، یاسمنین زهرا شکل آبادی از استان همدان با اثر «خادم های مهربان»، مینا مرادیان آذین از استان همدان با اثر «باخت بدون بازی»، شکیبا غلامی از استان همدان با اثر «مردان آهنین» و عطیه نجفی از استان همدان با اثر «مشهد ساندویج»شایسته تقدیر شناخته شدند و لعیا بختیاری از استان لرستان با اثر «حسرت دیدار»عنوان سوم بخش خاطره زیر 18 سال را کسب کرد.

 

هیات داوران در این بخش اثری را شایسته مقام اول و دوم نشناخت و معرفی نکرد.

 

همچنین در بخش خاطره گروه سنی بالای 18 سال، زینب سادات هاشمی فشارکی از استان قم با اثر «در جنگ با ارژنگ دیو» و شهین امینی از استان آذربایجان شرقی با اثر «چشمان منتظر»را شایسته تقدیر معرفی کرد و عنوان سوم این بخش را به اثر «کرمان، مشهد از غرب» از مهدی زارع از استان سمنان اعطا کرد و رتبه دوم این بخش نیز به مریم رمضانی از استان خراسان شمالی با اثر  «برقعه دار» تعلق گرفت.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در بخش سفرنامه گروه سنی زیر 18 سال نیز هیات داوران  علی شیرازیان از استان سمنان با اثر «سفری که هیچ گاه پایان نخواهد پذیرفت» را شایستنه تقدیر شناخت و عنوان اول این بخش را به اثر «نسبت ما به خدا»از معصومه سادات هاشمی فشارکی از استان قم داد.

 

همچنین اثر «سفری با طعم زیارت» از پارسا موئدی از استان تهران و «سفر من به شهری عاشقانه» از سپیده نعمت الهی از استان فارس در رتبه های دوم و سوم این بخش قرار گرفت.

 

در بخش سفرنامه گروه سنی زیر 18 سال نیز علی رضایی از استان آذربایجان شرقی با اثر «ایستگاه هفت خوان» و آسیه زاهدی از استان هرمزگان با اثر «40 سال دوری» شایسته تقدیر شناخته شدند و محبوبه زارع از استان تهران با اثر «سفری با یک تصادفی!» در رتبه اول قرار گرفت و  فاطمه موسوی از استان  همدان با اثر «گنبد آسمان» و  زهرا مرفاوی از استان تهران با اثر «آرزوی زیارت» عنوان سوم این بخش را به خود اختصاص دادند.

 

هیات داوران در این بخش نیز اثری را شایسته کسب مقام اول نشناخت.

 

برگزیدگان و افراد شایسته تقدیر در هشتمین دوسالانه سفرنامه و خاطره نویسی رضوی در این جشنواره موفق به کسب لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جوائز نقدی شدند.

 

در این مراسم همچنین از محمد قاسمی پور، رسول گلپایگانی، مرتضی حاجیان نژاد و عشرت السادات میرحسینی داوران این جشنواره نیز تجلیل شد.

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان یوم الله ۱۳ آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی مجلس مسجد تراز اسلامی اردبیل روزنامه گروه های سنی خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین‌های هنر انقلاب اسلامی استان فارس

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ابتدا با تبریک عملیات وعده صادق، این عملیات را حاصل هماهنگی ویژه در بخش‌های میدانی و دیپلماسی عنوان کرد و گفت: بخش میدانی این عملیات، ترکیبی از اقدامات پهپادی، موشکی و مستقیم علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی بود که با پشتیبباتی سیاسی و دیپلماسی مناسب مجموعه دولت و با محوریت وزارت خارجه انجام پذیرفت.

اسماعیل قزلسفلی سپس با گرامیداشت یاد و خاطره سید مرتضی آوینی، سید شهیدان اهل قلم، خطاب به هنرمندان اظهار کرد: هنرمندان در دو بخش داخلی و خارجی وظیفه دارند گام بردارند. یک وظیفه درون نظام جمهوری اسلامی است که باید با هنرشان علیه بی‌عدالتی و ظلم گام بردارند و در بیرون از مرز‌ها نیز می‌توانند با هنر خود، صدور انقلاب اسلامی را رقم بزند که فقط در سایه ابزار هنر و توسط هنرمندان متعهد به انقلاب، اتفاق خواهد افتاد.

او با بیان اینکه متولیان هنر در شیراز و فارس، در چهل سال اول انقلاب اقدامات خوبی انجام داده‌اند، گفت: لازم است که در تربیت هنرمند به‌عنوان نقش‌آفرین اصلی هنر، کار‌های بیشتری انجام شود و در گام دوم انقلاب اسلامی باید در این حوزه سرمایه‌گذاری شود.

معاون استاندار فارس در پایان گفت: برای تربیت هنرمندان جوان لازم است که از سنین پایه، بسترسازی و استعداد یابی انجام شود، چون این جوانان هنرمند هستند که هم باید بر علیه بی‌عدالتی قیام کنند و هم مشکلات را هنرمندانه فریاد بزنند و در راستای صدور انقلاب اسلامی به جهان تلاش کنند.

پس از قرائت بیانیه هیئت داوران ۹ نفره این رویداد توسط محمد مرادی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز، چهره‌های سال هنر انقلاب اسلامی در استان فارس و در سال ۱۴٠۲ معرفی شدند.

در بخش سرود، محمدمهدی یزدان‌بخش به عنوان چهره سال معرفی شد که در این بخش محمدمهدی اوجی و محمدصادق محمدیان نیز نامزد بودند.

در بخش شعر، غلامرضا کافی به عنوان چهره سال برگزیده شد. در این بخش دانیال بهادرانی، سجاد حیدری قیری، عبدالرضا قیصری و محمد محمدمهدی رابع در بین نامزد‌ها حضور داشتند.

هیئت داوران در بخش داستان، کسی را به عنوان چهره سال انتخاب نکرد و فقط میثم محمدی را شایسته تقدیر دانست.

در بخش ادبیات پایداری، سیده معصومه حسینی به عنوان چهره سال برگزیده شد. سایر نامزد‌های این بخش اسما میرشکاری، مجید ایزدی، محمدجواد رحیمی و مریم شیدا بودند.

در بخش هنر‌های تصویری، محمدرضا حق نگهدار، محمدعلی یزدانی، مسعود احمدی، شیما پورسهم الدینی، احسان دهقانی، بهار جوادی و علی بلندنظر از جمله نامزد‌ها بودند، اما جایزه چهره برتر سال در این بخش به محسن دانشور اختصاص یافت.

در بخش هنر‌های نمایشی، مریم دهقانی بازیگر شاخص تئاتر فارس به عنوان چهره برتر سال انتخاب شد. در این بخش نام علیرضا بازیار، فرزانه رادفر و محمدامین محمدی در بین نامزد‌ها دیده می‌شد.

همچنین آرزو حقیقی به‌عنوان چهره سال مربیان هنر و هادی فردوسی نیز به عنوان چهره سال هنر و ادبیات کودک و نوجوان انتخاب شد.

در این مراسم از علیرضا خیراندیش، فاطمه برزگر و عمران جمالی به عنوان مسئولان و ستاد‌های برتر شهرستانی تقدیر شد.

اما در مهم‌ترین بخش مراسم احمدرضا مداح، عکاس آزاده و جانباز جنگ تحمیلی به عنوان چهره شاخ سال هنر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۲ در استان فارس انتخاب شد.

در چهره شاخص سال، محمدحسین اکبری و محمدجواد زارع مهذبیه نیز نامزد بودند.

در این مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از آغاز فعالیت «قرارگاه فرهنگی شهید آوینی استان فارس» خبر داد و گفت: مجموعه اتفاقاتی از سال‌های گذشته در این زمینه آغاز شده بود و این قرارگاه به طور رسمی کار خود را آغاز می‌کند.

حمیدرضا قانعی با بیان اینکه مجموعه سرفصل‌های فعالیت‌های این قرارگاه به‌زودی اعلام خواهد شد، گفت: امیدواریم آغاز به کار این قرارگاه، شروعی برای هم افزایی جدی‌تر دستگاه‌های فرهنگی استان فارس باشد.

رونمایی از کتاب «رو به رود خاطره» نوشته زنده یاد سید حمید سجادی منش نیز یکی دیگر از بخش‌های مراسم امشب بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» منتشر شد
  • پایان هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی در خراسان رضوی
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان هشتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست
  • معرفی برترین‌های مسابقات پرش با اسب استان همدان جام جمهوری 
  • برترین‌های مسابقات پرش با اسب استان همدان جام جمهوری معرفی شدند
  • معرفی برترین‌های جایزه سالانه ادبی بشیر علوی در منطقه دلوار
  • معرفی برترین‌های هنر انقلاب اسلامی فارس
  • معرفی برترین‌های هنر انقلاب اسلامی استان فارس