Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@04:44:18 GMT

شاخص های رشد و توسعه کشور رو به بهبود است

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۳۰۴۰

شاخص های رشد و توسعه کشور رو به بهبود است

جلسه سرمایه گذاری و توسعه استان یزد به ریاست محمود واعظی برگزار و در آن مهم‌ترین برنامه‌ها و ظرفیت‌های بخش عمومی، دولتی و خصوصی برای توسعه و پیشرفت این استان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه سیاسی برنا، «محمود واعظی» رئیس دفتر رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به ظرفیت های فراوان استان یزد، گفت: آمارها و گزارش های ارائه شده نشان می دهد که استان یزد از شاخص های خوبی برای توسعه و پیشرفت برخوردار بوده و خوشبختانه با تلاش های انجام شده از سوی مدیریت استان و بنگاههای خصوصی بخش زیادی از مصوبات سفر قبلی دولت تدبیر و امید در استان اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمود واعظی در ابتدای این جلسه با اشاره به یوم الله 13 آبان و مناسبت های مهم این روز از جمله دستگیری و تبعید حضرت امام خمینی(ره) قبل از انقلاب و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا اظهارداشت:  خروج آمریکا از برجام و اعمال دوباره تحریم های اقتصادی و فشار اقتصادی حداکثری به ملت ایران نیز سال گذشته در چنین روزی اتفاق افتاد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه 13 آبان روز شناخت بیشتر دشمن و خوی استکباری دشمنان ملت ایران است، افزود: از سال گذشته با اعمال تحریم های بی سابقه اقتصادی و جنگ روانی و تبلیغاتی آمریکا علیه ملت ایران، با شرایط سختی در کشور مواجه بودیم اما با مقاومت مردم، تدبیر و تلاش همه مسئولان نظام و رهنمودها و هدایت های هوشمندانه رهبر معظم انقلاب، از شرایط سخت عبور کرده و امسال شرایط کشور به مراتب بهتر از سال گذشته است.

 واعظی تاکید کرد: امروز همه متوجه شده اند که ما در داخل می توانیم مشکلات خود را حل کنیم و دشمنان از تحقق اهداف و برنامه های خود علیه ملت ایران ناکام مانده اند.

رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار داشت: شاخص های رشد و توسعه کشور رو به بهبود است و هرچند هنوز قشر متوسط یا پایین جامعه و حقوق بگیران شرایط سختی دارند اما  برغم تحریم و فشارهای اقتصادی دشمن، شرایط امروز نسبت به سال گذشته بهتر است   

 واعظی با تاکید بر اینکه آمریکا امروز به رغم تکرار ادعاها و اعمال تحریم های گوناگون و جدید، به بن بست رسیده است، افزود: آمریکا امروز در عمل هیچ امیدی ندارد که از طریق تحریم به هدف و خواست خود برسد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دولت برای توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور دست از تلاش برنخواهد داشت، تاکید کرد که با تلاش همه جانبه ، انسجام و اتحاد و همدلی می توانیم با اتکا به نیریوهای داخلی بر مشکلات غلبه کرده و روند توسعه و پیشرفت کشور و استانها را ادامه دهیم.

 واعظی از اتکا به داخل و توان داخلی ، حمایت از تولید داخلی با ممانعت از واردات کالاهای غیر ضروری، تلاش برای رفع موانع تولید، حمایت جدی و عملی از بخش خصوصی، نظارت بر واگذاری ها به بخش خصوصی به صورت واقعی، حمایت از صادرات و ایجاد بازارهای منطقه ای و بین المللی برای تولیدات داخلی و تقویت صادرات غیر نفتی ، تقویت اقتصاد دیجیتال و همچنین همبستگی ملی بویژه در حوزه مسائل اقتصادی را از جمله موارد مهم و مورد توجه در برنامه ها و اقدامات اعلام کرد که دشمنان را ناامید و مردم را امیدوار خواهد کرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره به ضرورت مشارکت بخش خصوصی و بانک ها در سرمایه گذاری و تامین اعتبارات مورد نیاز پروژه ها و طرح های توسعه ای استان یزد، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در بخش زیر ساختی استان و استفاده بیشتر از توان و ظرفیت شرکت های دانش بنیان با جوانان تحصیلکرده از اولویت های ما در استان است .

واعظی توجه بیشتر به موضوع گردشگری استان یزد به عنوان یکی از قطب های گردشگری کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: توجه به موضوع مهم محیط زیست و برنامه ریزی مناسب برای رفع مشکل کم آبی استان هایی که با مشکل آب مواجه اند، ضروری است تا بتوانیم صنعت و معادن بیشتر توسعه یابد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد با تلاش همه جانبه و همبستگی و انسجام ، روند توسعه و پیشرفت استان یزد با مشارکت بخش دولتی و خصوصی همچنان ادامه یابد.

 

بیشتر بخوانید: برگزاری جلسه سرمایه گذاری و توسعه گلستان به ریاست محمود واعظی اولین جلسه هم اندیشی مجریان فعال مرکز نمایشگاهی منطقه آزاد انزلی برگزارشد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توسعه و پیشرفت دولتی و خصوصی رشد و توسعه رییس جمهور سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۳۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم

نظری رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: پایدارسازی دشت قزوین باید اولویت بخش کشاورزی باشد چرا که اهمیت دشت قزوین بر کسی پوشیده نیست و نجات این دشت با ۴۷۰ هزار هکتارکه بنیانگذار کشاورزی مدرن در کشور است می‌تواند آغاز کننده توسعه بخش کشاورزی باشد.

وی افزود: مقام معظم رهبری از سال ۸۲ تاکید ویژه‌ای بر روی دشت قزوین دارند. در اجرای رهنمود‌های ایشان باید ساختارسازی صورت گیرد و حرکت‌های جهادی انجام شود. مدیران ارشد استان از پارسال کمیته‌ای برای احیای دشت قزوین تشکیل داده اند. موضوعات در حال پیگیری است.

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: بحران آب یک مساله جهانی است و در کشور ما هم یک موضوع ملی است. ما در استان قزوین به اندازه دو برابر آب قابل برنامه ریزی استفاده می‌کنیم. برای استان ما ۷۵۲ میلیون مترمکعب آب برنامه ریزی شده است که دوبرابر آن استفاده می‌شود. ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان داریم و نتیجه این اضافه برداشت‌ها فرونشست زمین، خشک شدن درختان، فرسایش خاک و سایر مسائل بحران زاست.

نظری گفت: بهره وری در حوزه کشاورزی در دشت قزوین وضعیت ما از متوسط کشوری بهتر است، اما باتوجه به اقلیم قزوین، بیش از ۹۰ درصد محصولات کشاورزی آب بر هستند. ما باید محصولات آب بر را وارد کنیم و در حفظ آب که برای نسل‌های آینده است توجه بیشتری داشته باشیم.

امانپور رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین هم گفت: ۲۲ سال است که کاری برای دشت قزوین انجام نشده است. برای احیای دشت قزوین باید امید ایجاد کنیم. عزم راسخ داشته باشیم. تمدن سازی با محتوای مدیریت جهادی شکل می‌گیرد. الگوی جهادی برای توسعه پایدار تدوین شده است. اگر احیای دشت مهم است این اهمیت باید در همه شئون عمل شود. اینگونه نیست که یک نفر راه بیفتد و دشت قزوین را احیا کند. موضوع نهایی استان آب است و اگر حکمرانی نتواند برای آن کاری بکند همه کار‌ها بر زمین می‌ماند. نمی‌شود که از چاه‌های مجاز و غیرمجاز استان آب برداشت شود.

رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در ادامه بیان کرد: ما نیازمند تهیه سند بالادستی هستیم که عنوان آن مدیریت جامع حوزه آبخیز از آن یاد می‌شود. تولید اطلاعات با عنوان آمایش سرزمینی از آن یاد می‌شود. تعیین کاربری منابع که آب و خاک و اکوسیستم را شامل می‌شود. تهیه دستورالعمل‌های استفاده از آن است. تبعیت بهره برداران از آن است. همه اقدامات باید ذیل این سند قرار گیرد.

امانپور گفت: تغذیه سفره آب استان با آبخیزداری و آبخوانداری است. برای اولین بار در کشور بخش خصوصی برای ارائه و اجرای الگوی آبخیزداری در استان اجرا می‌شود. باید سراغ مردم برویم و به مردم اعتماد کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران
  • سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم
  • تلاش مناطق آموزش و پرورش به ارتقای شاخص‌ها معطوف شود
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت