Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان، خالد جعفری در سومین جلسه کار گروه خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات بخش کشاورزی در سال ۹۸ با اشاره به سه مصوبه امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی در کشور، اظهار داشت: بر اساس مصوبه اول از دو هزار میلیارد تومان تخصیص اعتبار کشور، ۳۸ میلیارد تومان سهم استان کردستان تعیین شد که ۳۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن جذب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سهم بانک های استان در امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی کردستان، افزود: در مصوبه اول از ۳۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار جذب شده، بانک کشاورزی با ۳۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بیشترین سهم جذب را به عهده داشت.

‍رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: در مصوبه دوم نیز از ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان ۱۷ میلیارد و ۲۹۶ میلیون تومان توسط بانک کشاورزی توزیع شد که ۱۳ میلیارد تومان آن کاملا جذب شده است.

جعفری یادآور شد: در مصوبه اول و دوم بیش از شش هزار نفر از امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی استان کردستان بهرمند شده اند.

وی بیان کرد: با توجه به محروم ماندن مرغداران کردستانی از امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی با ارائه پیشنهاد به استاندار و ارائه نامه استاندار کردستان به وزیر کشور مبنی بر امهال تسهیلات مرغداران نتیجه بر این شد بیماری های همه گیر دام و طیور مشمول قرار بگیرند.

‍رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم کنترل و پیشگیری از فرسایش خاک در کردستان تاکید کرد و گفت: در دو سال گذشته در خصوص آبخیزداری اقدامات مناسبی برای کنترل سیلاب، تثبیت پوشش و حفظ خاک زراعی و روش های مکانیکی و بیولوژیکی انجام گرفته است و چون استان ما پستی و بلندی های بسیاری دارد کنترل و پیشگیری از فرسایش خاک در این توپوگرافی بسیار مهم و ضروری است.

جعفری اظهار داشت: یکی از کارکردهای مهم سدها، جلوگیری از سیلاب ها است که نیاز به مدیریت هوشمندانه ای دارد و اگر رها سازی به موقع باشد از ضرر و زیان به عرصه ها، بخصوص بخش کشاورزی پیشگیری می شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته تدابیر آب منطقه ای باعث حداقل خسارات به استان کردستان شد و قابل تقدیر است، افزود: به منظور کاهش مخاطرات و مشکلات بخش کشاورزی باید توجه ویژه ای به لایه روبی رودخانه ها شود.

‍رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: مدیریت مخاطرات بخش کشاورزی و توسعه پایدار دارای اهدافی مشترک بوده که با پشتیبانی یکدیگر و در جهت مقابله با چالش های پیش رو، می توان تلاش های پرشتابی را انجام داد تا توانائی های لازم و ضروری در تمام سطوح برای کاهش خطرپذیری بخش کشاورزی حاصل شود.

کد خبر 4763982

منبع: مهر

کلیدواژه: خسارت یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان بارش باران پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه شهرکرد بیرجند مشهد قزوین شهادت امام رضا ع تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در اثر بارش برف، تندباد و سرمازدگی در فروردین امسال به چهار هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی و ۲ هزار و ۳۷۰ هکتار باغ در شهرستان‌های بویین میاندشت، فریدن، کاشان و آران و بیدگل خسارت وارد شده است.


منصور شیشه فروش افزود: این خسارت‌ها بیشتر بدنبال بارش‌های نیمه نخست فروردین بوده و فعالیت سامانه بارشی اخیر به جز آبگرفتگی در برخی مناطق جنوبی استان خسارت جدی نداشت.


او  با بیان اینکه بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت، افزود: کشاورزان و باغداران در زمان مقرر نسبت به بیمه اراضی کشاورزی و باغ‌های خود اقدام کنند.


شیشه فروش ادامه داد: صندوق بیمه کشور نیز لازم است به تناسب میزان خسارت‌های وارد شده به کشاورزان و باغداران غرامت پرداخت کند و نسبت به تعدیل تعرفه‌ها نیز اهتمام داشته باشد.


او گفت: برای جبران خسارت‌های وارد شده به بخش ساختمان در اثر بارندگی و زلزله نیز امکان بیمه منازل از طریق قبوض برق فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مصوبه رئیس جمهور
  • اختصاص ۱۳۰ مرکز برای برگزاری آزمون‌های نهایی در کردستان
  • خسارت بیش از ۵ هزار میلیارد ریالی به بخش کشاورزی کنارک
  • ۷۳۸ واحد مسکن مددجویی به ولی نعمتان کمیته امداد در کردستان واگذار شد
  • خسارت باران به مزارع کشاورزی لامرد
  • جذب ۳۰۰ میلیارد تسهیلات کشاورزی در سوادکوه شمالی
  • جذب 300 میلیارد تسهیلات کشاورزی در سوادکوه شمالی
  • جذب ۵۵۹ میلیارد ریال تسهیلات بانکی مکانیزاسیون در استان قزوین
  • ۲۴۳۰ لرستانی مشمول امهال تسهیلات کشاورزی